Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
1.4 röl minket is lebeszéltek , viszont erről az mpi-ről próbáltak győzködni , hogy alapból is jó volt , és a vw kihegyezte ès úgy építgetik most már több típusba is ! Remèlem nem okoz csalódást . 🙃
Az mindegyik sima szìvó volt ?
Ebbe még csak 50e van!
1.2-1.4
Milyen motorral voltak ?
Igaz kb 260-270e van benne…
4 ilyen szivo benzines polo-t használtunk el a cégben, azért volt velük baj… az egyiket szerencsére ellopták, úgyhogy a Casco fizetett legalább 😂 még egy van, de több olajat eszik, mint benzint 😆
👌
Na asszem ha vege lesz a telnek juniusban,ki kell pattintani az asztma blokkjat,es kicserelni a gyuruket. 🤔
A kasznit rendbearani,meg a fzutomuvet es marad meg par evig.
Sima szívó MPI motoros! 🙂
Az a baj az újabb benzinesekkel hogy minden előnyük eltűnt a dízellel szemben
Ezek a kis gyösz turbós közvetlen befecskendezésű szarok mind költséges fenntartásúak
Szóval így kb mindegy melyikkel szív az ember
Mi anyâval a benzines mellett döntöttünk !
6.5D 😍
vegyél ,persze. de egy 6.2d hummert, aztán ha neked mégse jön be, akkor kicsivel olcsóbban átveszem
Dízel mindig lesz
Majd szépen rászoksz hogy kiveszed a kamionból mint minden rendes ember 😉
az se rossz, de a legfeketébben ég az ótógumi meg az a purhabszigetelés, ami a fagyasztókba/hűtőkbe van
Inkább arról értekezzetek merjek-e dieselt venni vagy inkább benzines legyen? Most húzok pestre megnézni pár vackot.
Ez gyártási hulladék egész jól tömörített, lehet vagy 200 kiló egy zsák
Hungarocell nagyon tuti cucc, ami maradt a ház szigetelése elégették a gecibe Gréti szerencsére még sem született mert azóta is zokogna
Alig akart égni, aztán locsolták mindennel is végén beindult a buli, olyan fekete füstöt tölt hogy szerintem minden környező faluban meglátták
De nálunk is legalább 30 ember jött megnézni mi a picsa ég
Kb gőzmozdony füst szorozva hárommal
Igencsak büszke voltam magamra
Baszki ilyen hulye fasz nem letezik.
A muanyag olyan hogy konkretan ott kell ulni es dobalni befele mert huss elillan.
Amikor probaltam felelosen hulladekkezelobe vinni a bontasbol szarmazo hungarocel szigetelest a 15. hely utan ket hetvege alatt eliminaltam a te modszereddel a jelentos mennyiseget.
De azzal uzemszeru futes nem kivitelezheto.
Egyszerubb egy szobabiciklire kotott generatot hajtani.Ott legalabb ulsz.
Üljél át egy másik autóba 😂
Jó , várok ! Addig meg hagyjuk , had essen ! 😏
Keddig varjal, visszajon a tavasz.
Most visszavett az idojaras, kampanycsend van :D
Basszus ! Kinéztem hajnalban a kamerán , nem kellett volna ! Esett volna december 24.-én ! De nem ! Ennek április harmadikán van hozzá gusztusa ! Volt már március 15.-én nagy havazás , na de április 3.-án ? Hát az időjárásnak senki nem mutatta meg a naptárat ? Moonjjoon le !! Ha megyek is ma szavazni , az nem az időjárásra lesz , az qrva isten ! Amúlt hétvégén már 20 , nem 2 meg 0 fok , hanem egybe , 20 fok volt ! Neee máá ! 🌨️ ❓️ ☃️ 😠
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ott a smile :)