1.4 röl minket is lebeszéltek , viszont erről az mpi-ről próbáltak győzködni , hogy alapból is jó volt , és a vw kihegyezte ès úgy építgetik most már több típusba is ! Remèlem nem okoz csalódást . 🙃
4 ilyen szivo benzines polo-t használtunk el a cégben, azért volt velük baj… az egyiket szerencsére ellopták, úgyhogy a Casco fizetett legalább 😂 még egy van, de több olajat eszik, mint benzint 😆
Na asszem ha vege lesz a telnek juniusban,ki kell pattintani az asztma blokkjat,es kicserelni a gyuruket. 🤔
A kasznit rendbearani,meg a fzutomuvet es marad meg par evig.
Az a baj az újabb benzinesekkel hogy minden előnyük eltűnt a dízellel szemben
Ezek a kis gyösz turbós közvetlen befecskendezésű szarok mind költséges fenntartásúak
Szóval így kb mindegy melyikkel szív az ember
Ez gyártási hulladék egész jól tömörített, lehet vagy 200 kiló egy zsák
Hungarocell nagyon tuti cucc, ami maradt a ház szigetelése elégették a gecibe Gréti szerencsére még sem született mert azóta is zokogna
Alig akart égni, aztán locsolták mindennel is végén beindult a buli, olyan fekete füstöt tölt hogy szerintem minden környező faluban meglátták
De nálunk is legalább 30 ember jött megnézni mi a picsa ég
Kb gőzmozdony füst szorozva hárommal
Igencsak büszke voltam magamra
Baszki ilyen hulye fasz nem letezik.
A muanyag olyan hogy konkretan ott kell ulni es dobalni befele mert huss elillan.
Amikor probaltam felelosen hulladekkezelobe vinni a bontasbol szarmazo hungarocel szigetelest a 15. hely utan ket hetvege alatt eliminaltam a te modszereddel a jelentos mennyiseget.
De azzal uzemszeru futes nem kivitelezheto.
Egyszerubb egy szobabiciklire kotott generatot hajtani.Ott legalabb ulsz.
Basszus ! Kinéztem hajnalban a kamerán , nem kellett volna ! Esett volna december 24.-én ! De nem ! Ennek április harmadikán van hozzá gusztusa ! Volt már március 15.-én nagy havazás , na de április 3.-án ? Hát az időjárásnak senki nem mutatta meg a naptárat ? Moonjjoon le !! Ha megyek is ma szavazni , az nem az időjárásra lesz , az qrva isten ! Amúlt hétvégén már 20 , nem 2 meg 0 fok , hanem egybe , 20 fok volt ! Neee máá ! 🌨️ ❓️ ☃️ 😠
A kasznit rendbearani,meg a fzutomuvet es marad meg par evig.
Ezek a kis gyösz turbós közvetlen befecskendezésű szarok mind költséges fenntartásúak
Szóval így kb mindegy melyikkel szív az ember
Majd szépen rászoksz hogy kiveszed a kamionból mint minden rendes ember 😉
Hungarocell nagyon tuti cucc, ami maradt a ház szigetelése elégették a gecibe Gréti szerencsére még sem született mert azóta is zokogna
Alig akart égni, aztán locsolták mindennel is végén beindult a buli, olyan fekete füstöt tölt hogy szerintem minden környező faluban meglátták
De nálunk is legalább 30 ember jött megnézni mi a picsa ég
Kb gőzmozdony füst szorozva hárommal
Igencsak büszke voltam magamra
A muanyag olyan hogy konkretan ott kell ulni es dobalni befele mert huss elillan.
Amikor probaltam felelosen hulladekkezelobe vinni a bontasbol szarmazo hungarocel szigetelest a 15. hely utan ket hetvege alatt eliminaltam a te modszereddel a jelentos mennyiseget.
De azzal uzemszeru futes nem kivitelezheto.
Egyszerubb egy szobabiciklire kotott generatot hajtani.Ott legalabb ulsz.
Most visszavett az idojaras, kampanycsend van :D