Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50 ezret? Csak? Az érdekes... a 2006-os e90-emben 240 ekm van, és minden lengőkar, szilent, csukló eredeti még... 2021 tavasszal simán átment műszakin, pedig megnézték alaposan. Sehol se kotyog.
de a lényeg az hogy megvan a napelem projekt végleges változata
több napos agyalás után arra jutottunk hogy nincs olyan hogy elég energia
igazándiból mát a 7kw inverter és a 2x10 napelemnél jártunk 400+ ezres akkupakknál és még ez sem volt elég ahhoz hogy mindig minden körülmények között legyen megfelelő áram
aztán lesöpörtük a terveket és újragondoltuk
aztán a végeredmény:
2x100w poli napelem ami egy 5 ezer forintos töltésvezérlővel tölt 1db 100-as munka akkut a helyszínen amit utána a házban kislakított elektromos hálótatba kötve meghajt néhány 12v led izzót
aztán idén monitorozzuk az igényeket és ha van értelme jövőre fejlesztünk
túl dok a bizonytalansági tényező ahhoz hogy brfektessünk 3-4 millát egy olyan projekbe aminek a működőképessége kizárólag a jóléthez köthető
nem nagyon érdekelt a téma
annyit mondott az ember szerelt már ilyet és kb 40-60 ezer bír
nekünk meg belement egy évben 5 ezer
utána el lett adva szóval erről nincs hosszú távú tapasztalat
én örültem a 170 ezres árnak amikor 260 ezret írtak a gyárira
én darabjára emlékszem aztán lehet oldal volt de az is lehet hogy komplettem a 8

na mindegy
új audira másfél milla és kész, ne spóroljunkna banánnal 😂
Nagyon messze jutottunk darabja 350-tol 😂
Ha a 170-ben benne van a munkadíj is, akkor vagy nagyon atbasztak egy nagyon gagyi szettel, vagy kaptál teli árban egy normális szettet beszerelve és az úgy kb annyi és az ár is rendben van beszerelve, mert a munkadíj sem olcsó
Mondjuk ezeket a számokat én sem értem, gondoltam lehet hogy euro, nem tudom.
170 szerintem nem volt rossz
2 éve volt
biztos lett volna olcsóbban is csak akkor nekem kellett volna baszakodni a cserével
de nem kicsit 😂
Csak jelzem, a legdrágább lengőkar a lemförder az unixban az egyik alsó, 46000, de ott van mellete a meyle 30-ért. És ennél csak olcsóbb van, ugyanezt az autonet szerintem 5000-rel minimum olcsóbban hozza.
Az a helyzet hogy téged átbasztak 😂 igaz, hogy már 3 vagy 4 éve vettem a passatba lengőkarszettet, ugyanaz mint az A4-esé, 47000ft volt. Hart, keiko szettek tökéletesek, nagy átlagban bőven 50ezer felett mennek el. Persze a lemförder vagy a trw sokkal tartósabb. Azt hiszem 400alatt volt a kocsiban amikor eladtam, persze hozzá kell adni amit visszapörgettek. Az szerintem elég jó futás.
darabjára írták a 260ezret
majnem el is vitt a szívinfartus
aztán lehet eliírták egy nullával
legalábbis ezek szerint
https://m.autoalkatreszonline2...
Akkor hogy jött ki a csatolt lengokar darabja 350-ért?
A szett nincs annyi közel sem 😂
az a4 hez a gyári ha jól emlékszem 260 lett volna
aztán lett gagyi szett 170(45% off mellett)ért ami tapasztalatok alapján 40-60 ezret bír
Melyik audihoz kerestél lengokart? Sq8? 😂 ahhoz sincs ennyi 😂
Na jo,persze sw,de egy 40e-ret futott e-tron ugyanennyiert nem jobb auto? 😆
Mondom ugy hogy minibenzinesben gondolkodom. 😆
Az audinál nem az elhízott ágyon fetrengő lusta disznókat vették alapul a tervezéskor. Szóval hogy neked ennek a minőségnek a fentartása ilyen megterhelő az nem mérvadó.
Uhhhh…. Simán beírták a csúcs teljesítményt, mint a belső égésűeknél. Az i3-nak az átlagos teljesítmény leadása van a forgalmiban, csodálkoztam is… Viszont így 20e az éves biztosításom 😂 rákérdeztem, azt mondtak elektromos autónál nem a csúcs teljesítményt adják meg… nem tudom mi az igazság, de nekem így megfelel 😆
Főleg amcsiknál igaz ez.
Ott erőt akarnak a pénzért.
Az akku miatt ugye eleve drága, a villanymotorból meg nem kerül már szinte semmibe erősebbet belerakni.
Ezért használtam a geek-Panamera kifejezést rá.
Próbálkozni lehet. Van ásó, meg hely a kertben a hulládnak 😂
Te keversz a Pipivel, vaze! 😆
De kinek kell csak egy agysejt? 😂
Ha nem volna ilyen combos, akkor nem venné meg senki annyi pénzért. Harmatgyenge villanyautónak ott vannak az európai kacatok.
az egyszerű dolgok nem feltétlen rosszak
pl audi futómű fasza 8 lengőkar darabja 350 ért kb anyagi csőd
plusz az egyéb apróságok másik 500 ért és ez még csak az eleje volt
persze gyári minőségben
nem nevesincs akármik 200 ért....
Nem kísértem ennyire figyelemmel, nem tudom milyen összeszerelési minőségű.
Ellenben ha józanabb módon pl. 160-170 lenne a vége, nem 3 alatt lenne százon hanem 6-8 sec alatt, kevesebb eye-candy és felesleges marhaság lenne benne (ludicrous mode, mars mode, celebration mode, summon mode, stb)... De így nekem elég "felnőttek srága játéka" benyomásom van, amolyan geek-Panamera...
az agya ér a legtöbbet mert alig van használva 😁