Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az évi 6 ezer km autózásomat (az amúgyis igen takarékos Clio-val) nagyobb szívfájdalom nélkül 4 ezerre tudom redukálni, a tavalyi 3 ezer km motorozásomat meg akár nullára (bár idén 500 km azért már meg volt). Aztán lehet mégis csak megveszem a 125-ös robeszt (legfeljebb használtan, a GS árából), annak a 2,5 literes fogyasztását meg akármekkora benzinár mellett ki tudom köhögni - ha lesz még munkám egyáltalán.
Nya szóval: ha az oroszokat nem sikerül nagyon hamar leállítani, akkor azok a gázvezetékek BIZTOSAN el lesznek zárva. A végeredmény szempontjából teljesen mindegy lesz, hogy az EU zárja el szankcióként, vagy a ruszkik rágnak be, és nem adnak több gázt.

Az EU előbb vagy utóbb, drágán vagy még drágábban, de BIZTOSAN mg fogja tudni oldani a saját energiaellátását, mivel az országok töbsége azért nem függ annyira az orosz energiahordozóktól, mint mi (hála derék führerünknek).

Mivel elég sokat ártunk az EU-nak, sokat pöcögtetjük a pucájukat, így nem biztos hogy nekünk is fognak juttatni az LNG és egyéb beállítandó forrásaikból. Szóval mi fogjuk a legjobban megszívni az egész háborút, akárhogy is nem szeretnénk. Köszönjétek meg a Fidesznek és Viktornak, drága szavazók.
addig talán összeáll a rendszer és árulom a villanyt és lesz pénz bőven benzinre is
ha faszán süt a nap akkor 2 nap alatt simán összehoz egy liter benzin árát nekem meg 3-4 naponta kell egy liter szóval kurva jól állok
Hol marad az ukri szolidaritas? 😱
Azért hogy neked több jusson? A lónak a faszát!
Vége lesz máj.15-én a kuratóriumnak 😂 lesz ám majd megint o1g gazdagon... 😋 Oszt bogyesz is tankolhat 7-8ccázé. 😅
Akkor remélem elzártad már a gázt. Ennél nagyobb féregség nem nagyon van, utálom őket ott tennék keresztbe nekik ahol lehet, de azért melegedni a gázuk mellett jó. Féreg!
A vicc hogy a muszka is.
8 ev alatt megjelent egy 260ezres defacto nato hadsereg,nato fegyverzettel es tamogatassal a kozvetlen hataraikon.
Szoltak hogy nem kene,kurvadokszor.
39-41 ben a vezerkar konyorgott sztalinnak egy megelozo tamadasert,nem tette ismert kovetkezmenyek.
Most itt a megelozes.
Csak ebbe mi is kinyiffanunk egesz europaban gazdasagilag.
Aze hogy bogyo joerzessel igyon lohugy sort a legutobbi ukrisimgato indexcikket olvasva.
Titeket kene a frontra kulden indexujsagirostul eu politikusostul.
Aha........lofaszt.....
A vh-ban az oroszok a hazájukat védték. Most az ukránok teszik ugyanezt.
És a fegyverkereskedelmen.
Bazmegbogyo,emberhiany van az ukriknal.
Istenbizon elviszlek a lengyel hatarig es nyomorithaszt szazszamra muszkat,de azok visszalonek.
De lehet egy ukri lo hatba.
Humorbol vagy veletlen.
Hamarabb támad meg minket uktajna mint az oroszok és az lesz az uj világrend......amugy megint hülyeségeket beszélsz. Hamarabb megnyomorodik amerika.meg az eu mint az orosz. Csak szét kell nézni, és nem a balos libsi szűrőkön kerwsztül
Szerintem oda-vissza megy.
Ezzel hogy az eu vezetok babusgatjak,kibaszottmod tomik penzel es fegyverrel csak elhuzzak.
Mar most a keleti regio romokban eddig 44 milliobol 30 maradt,de szerintem mire vegez a muszka max 30 es max a nyugati regio lesz ugyahogy ep.
Viszont mivel mndenbol kitiltjak eltorlok a minimalis kontrol lehullik igy mar nincs ertelme kimelni barmit is.
Eddig emberhatranybol harcolt a ruszki.
Fel lett egetve az osszes hid,az 5. Csomag se buktatta meg putyint,meg mindig tamad.
Versenyfutas ki hogy birja,Az eu elobb fut ki a gazdasagbol mint a muszka.
A 2. Vh ban moszkvaig elfoglaltak oket,25 millio halottjuk volt es letaroltak a nemeteket.
Leningrad,sztalingrad a szomszed nenit ettek,majd besirnak ha nincs netfix,mekdonci,es iphone?
A teljes orszaguk ep,ukriknak romokban.
De legalabb bide es a penzemberek kaszalnak a palagazon.
Az ukránok nem a barátaim - viszont az oroszok az ellenségeim. Gazdasági és katonai eszközökkel meg kell őket nyomorítani, hogy örökre leszokjanak az általuk elképzelt "új világrendről".
Felőlem azt is, de ha szerinted ezek euba valok akkor te se vagy különb. Komolyan nem vagytok normálisak gogy ez nektek tetszik.
Eddig az iszlámmal riogatták.európát. ezek legalább olyan vadbarbárok és messzire se kell menni, de ennek meg örülnek
...... Putyin haverotokat.
A második vh idején nem.volt elegendö bizonyíték a szadista faszságokra. Ezek maguknak csinálnak, ami azért is jó mert rögtön tisztába is kerülnek.vele mire számithatnak ha oroszkézre kerülnek.
Faszra is huznak az osszes eu-s nepeket.
Az meg ok hogy lelovi mert hat muszka,minek jott ide.
De nemeleg a beteg allatnak,felveszi telefonon,oromkodik es felrakja netre,meg majd lejatsza buszken az unokajanak?
Lattam felvetelt ahol a pihenoben az elesett ruszkiktol begyujtott telefonnal felhivja az annyat,feleseget es rohogve kozli hogy most lottem le a fiat,gyeeket.
Tenyleg gyorsitott eljarassal lehetnek tagok mer ezek olyan kompatibilisek az europai ertekekkel mint a huzat.
Es ez csak egy kis szelet.
Ez kell az eunak......retek zselé is már vergődik basztat minket, meg neki katonát meg fegyvert adjanak......igazán kilöhetnék már...
Nemide,politikaba,faszom. 😠
Hubazmeg.
Szerintem egyik se normalis.Tuzre veluk.
Nem lett szimpatikus az ukran.

https://t.me/voenacher/14106
Nahát németül meg biztos, hogy nem......
ezek angolul is vannak? amit eddig látta mind német volt
a németül kicsit is értő embert az összeset meg kellene verni heti egyszer olyan buzi nyelv a német
jobban utálom mint a románt