Amikor a 650-est vettem, több márkát próbáltam előtte.
Voltak kissebb-nagyobb különbségek.
Én a 650-nel használat után is maximálisan meg voltam elégedve.
Arra a célra, amire ezek a robogók vannak, arra nekem tökéletes volt.
2500-km volt benne amikor megvettem, így a szervizeléséről nem sokat tudok.
Én bátran ajánlom a Burgman-t!
mi hétvégén lemossuk a maradék ktm motort mert ígéret van hogy jönnek érte
ha elvinnék az nem lenne semmi, 3 hét 3 motor eladás 😁
aztán várjuk a ténéré érkezését, ami nem egyszerű, egy kibaszott műszaki nem fér bele a hétbe pedig hétfőn ki lett fizetve a gép
15 munkanapon belül ígérték az átvételt.....2022 írunk aztán egy szalonban lévő motor is 2-3 hét mire hozzád kerül, a 80as években ez kb 5 óra hossza volt a merkúrnál, igaz előtte vártál 3-8 évet
Nem tudom felétek hogy van, de nálunk az emberek 3 nappal a választás előtt teljesen megbolondultak.
Egymást úgy beskatulyázzák, hogy öröm hallgatni a sok buzizást meg suttyózást, tolvajozást, lipppsizést.
:-)
Próbálkoznak velem is, de persze én röhögve küldök el mindenkit valamerre. A média hatását nem lehet nem észrevenni, a Bogyó-féle elborultak tankönyvi módon mondják fel a tanultakat, Orbán az oroszbérenc, a háború egyik felelőse, nem kell gáz, stb.
ingatlan megvan, nem az enyém, egy ismerősé, igazándiból egy tanya volt sok éve pár éve még lakott benne egy pásztor nyáron
pici zseton és lakhatóvá lehet varázsolni, fúrott kút van, napkollektort is van havernak, légkondi is, fürdőszobához szinte minden bontott de teljesen használható dolgok( budi, zuhanykabin, csaptelepek)
igazándiból csak az áram ami problémás
meg a munka mert ismerős eléggé rozzant, de nekem szerencsére sok időm van és mindenhez is értek 😂
lassan elkezdem nézegetni hogy kell installálni ezeket a napelemes cuccokat mert még ilyet közelről nem láttam
Voltak kissebb-nagyobb különbségek.
Én a 650-nel használat után is maximálisan meg voltam elégedve.
Arra a célra, amire ezek a robogók vannak, arra nekem tökéletes volt.
2500-km volt benne amikor megvettem, így a szervizeléséről nem sokat tudok.
Én bátran ajánlom a Burgman-t!