Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak egy ártatlan kérdés
mivel nem túl régen költöztél miért nem a munkahelyhez közel?
nekem pl cumi mert itt van ez a ház 20+éve és akkor amikor épült faszaság volt még minden, csak az utóbbi 5-6 évben lett fos a helyzet
De nekünk kell a kettő a melóbajáráshoz.
Értelek. Kényelmesek ezek a fotelmotorok. Én még egy autót nem akartam semmiképp sem.
Ertelek, persze. En is a 2. variaciot valasztanam, ami azt illeti.
igazándiból az az egy a gondom vele hogy ha mégsem jön be a buli itt állok a kurva drága akkuval
ha a savast eladom a pecásoknak csónakmotor hajtásnak fél áron akkor sincs nagy bukó
de most 400 ezerért 2,5 kw vagy 240 ezerért 7,5kw nem mindegy, még ha csak 3 évet is bír
A toltesvezerlonek es inverternek mindegy, az savas vagy agm akksirol is elmegy, de ahogy mondod, az akksi elettartama inkabb 3-5 ev lesz.
pl ezt az akkut meg tudnám szerezni fél áfával 40ért, szóval 3x2 akku is csak 240 lenne ami majdnem fele a 2x100ah lítiumosnak
https://www.auto-motor-akkumul...
gázképződés nem számít kint van a cucc egy egészen szellős helyiségben, konkrétan ki lehet látni a cserepek között :)
gondoltam, de ha kocsival nem tudok kimenni akkor kocsi+ bazi nagy lakókocsi hogy mennék? esik 12 csepp eső máris "jégpálya" lesz a csatornapart és 100% hogy ott ragadok mert belecsúszok egy nyomba
20 éve még zsigulival is kijártunk, csak azóta a buzi őstermelők összebasznak mindent a traktorokkal
akkor is csúszott esőben de a hólánc kivitte a zsigulit, mert nem volt fél méteres nyomvájú mindenfelé
az akku a bajos, 2,5 kw teljesítmény miatt 400 ezer lítium akkuval
sima gagyi kocsi akku nem lenne jó? 35 ezer egy 100as akku 2 akku 70 ezer, kicsit jobb munka akkuból 100 ezer a 2x100ah, aztán ha 3 évig bírja akkor is olcsóbb mint a lítium ami max 8-10 év
igazándiból a napelem a legkevesebb összeg az egészben, ha nem volna ilyen drága az akku már holnap indulnék a cuccért
Ja,T-max,a burgonya egy nagy tohonya bálna.
De, terepképes kölcaön járművel igen.
Semmire sem jutottam még, aszony nem azeretné nem azért mert félt sőt csak a lét sajnálja, most, hogy neki vettünk autót először még az én autócserém jön utána a ház finomítás kívülről (ráfér) és ha marad valami akkor talán motor a robogón meg a kényelem miatt agyalok mert az meg rámfér erősen.
Az még annyira sem terepképes, mint a Fasztra.
Mély levegőt.... 😆
Na mit veszel Sanya sikerült már dönteni?
Lakókocsira nem gondoltál? Oda húzod ahoba akarod és minden van benne.
Szombaton 😁elvileg lesz, majd hívlak.
Nem éri meg. Kurvázd el inkább 😂
úgy gondolom ebből nem lesz közel sem annyi hasznom mintha elmennék győrbe targoncásnak
ellenben ha bejön és lesz évi 200 pénzem "ingyen" azt el tudom költeni pecára, ennyit még valahogy nagy nehezen el is tudok baszni 😆
Veszel egy napelem farmot azt te leszel pedró de la rózi. 😆
írtam embernek, minden van csak tartó nincs
már csak a szállítást kell kiagyalni mert nincs csomagolva
az már mindegy, a befektetés olyan kicsi összeg, hogy megéri kockáztatni, mert nagyobb a nyereség lehetősége. sztem vágjatok bele...
ha anyámék nyernének a lottón egy fullt én is elköltöznék minden elől
Nem, horvát. Azt a végtelen csendet és nyugalmat ami ott volt, irigylem tőle. Eltudnék ott én is pecázgatni heti 8-9napot 🤷🏼‍♂️
ez nem magyar hely