Úgy, hogy családtagok, mert az vállalható. Vagy álhumanista, sötétzöld faszcibáló elgondolás szerint szedjem össze az utcában sétáló idegent, ha egy irányba mennénk?
remélem úgy lesz,hogy ami szállítójármű ide bele tartozik a furgon is és csak céges, annak megy 400 ért a benya a személyautóknak meg 2000 ft körül állítják be az üzemanyag árat(meghajlós) Egész jó lesz közlekedni az országban(meghajlós)
Nem.kell azt. Én évekig használtam a 48literes shad dobozt ami kappa koppintás, telepakolva. Sose tört semmi. Néha olyan dög nehézre pakoltam hogy szar volt bevinni a szállásra.
meg kell mókolni a felfüggesztést és mindent is bír
pl felfúrtam a 6os rögzítési helyeket 8asra és máris elbírta a csomagtartó a 150 kilós kis habtestem
Triumphra van egy szett blaze,egy rearbag,egy evo sport tanktaska,es egy evo engage.
Mig elek el vagyok latva.
Es ahogy tervezem a turakat szerintem olyan nagy csomagolas nem kell.
kb 3-4000ft a tárcsa önköltségi ára, pár éve ilyen 1000ft körüli áron volt
persze táblás áron
és semmivel sem szarabb mint a brembo, ott is szarik a lézeres mindenre is.....
ha nem akkor fizetnek
pesten egyből lehetne közlekedni 😂
minden bizonnyal ki lehetne találni valamit erre, pl ha 3-4 ember utazik a kocsiba munkába akkor lehet csökkenteni
inkább úthasználati díjat kellene fizetni
10 ezer 100km távra egy ésszerű összeg lenne
Van meg egy aliexpresszes kamu givi tanktaskam.
pl felfúrtam a 6os rögzítési helyeket 8asra és máris elbírta a csomagtartó a 150 kilós kis habtestem
Mig elek el vagyok latva.
Es ahogy tervezem a turakat szerintem olyan nagy csomagolas nem kell.
https://motoralkatresz.eu/termekek/Kappa/K30NT_hatso_doboz_30l_platnival_MONOLOCK/
persze táblás áron
és semmivel sem szarabb mint a brembo, ott is szarik a lézeres mindenre is.....