Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini munkába írta, gondolom a kocsi tulajdonosa összeszedi a munkatársakat és együtt mennek be dolgozni.
Jelenleg magyarországon nem támogatott az ember álattal való házassága.
Úgy, hogy családtagok, mert az vállalható. Vagy álhumanista, sötétzöld faszcibáló elgondolás szerint szedjem össze az utcában sétáló idegent, ha egy irányba mennénk?
mennyire idegen? mert ha földlakók és tudnak egymással kommunikálni megoldják
ha nem akkor fizetnek
pesten egyből lehetne közlekedni 😂
Mármint idegenek?
az életben semmi sem igazságos
minden bizonnyal ki lehetne találni valamit erre, pl ha 3-4 ember utazik a kocsiba munkába akkor lehet csökkenteni
És igazságos is, hogy aki csak jampizik a motorjával az ugyanannyit fizessen, mint aki mondjuk dolgozni megy?
Nem vagyok csatahajo fan.Szal kosz nem. 😂
ingyen kellene adni az üzemanyagot
inkább úthasználati díjat kellene fizetni
10 ezer 100km távra egy ésszerű összeg lenne
remélem úgy lesz,hogy ami szállítójármű ide bele tartozik a furgon is és csak céges, annak megy 400 ért a benya a személyautóknak meg 2000 ft körül állítják be az üzemanyag árat(meghajlós) Egész jó lesz közlekedni az országban(meghajlós)
motor nélkül nem irkálunk ide ini (ujjával nemet mutató)
Bmw-t kell venni 😂
Ja,utana meg egy bukkanon letort a faszba az egesz,a beakaszto resz a platnin. 😆
Akkor utaltam meg a dobozt amikor felorat kellett pszkalni mert alaszorult valami a zarnak. 😆
Nem.kell azt. Én évekig használtam a 48literes shad dobozt ami kappa koppintás, telepakolva. Sose tört semmi. Néha olyan dög nehézre pakoltam hogy szar volt bevinni a szállásra.
Egy par 1,5es tea,3-4 kovaszos baguett,parizsi,tej,joghurt stb ami ha elfer mar tuti lesz.
Van meg egy aliexpresszes kamu givi tanktaskam.
meg kell mókolni a felfüggesztést és mindent is bír
pl felfúrtam a 6os rögzítési helyeket 8asra és máris elbírta a csomagtartó a 150 kilós kis habtestem
Triumphra van egy szett blaze,egy rearbag,egy evo sport tanktaska,es egy evo engage.
Mig elek el vagyok latva.
Es ahogy tervezem a turakat szerintem olyan nagy csomagolas nem kell.
Bir az tizenhármat is.
Monolock - az 3 kilót bír.
Valami basic robogora valo 30 literes.Fillerbaszas van nem flancolas.Nem meno darutervezo vagyok.

https://motoralkatresz.eu/termekek/Kappa/K30NT_hatso_doboz_30l_platnival_MONOLOCK/
Brembo sem eszi a tárcsát főleg amennyit itt sokunk motorozik évente.
kb 3-4000ft a tárcsa önköltségi ára, pár éve ilyen 1000ft körüli áron volt
persze táblás áron
és semmivel sem szarabb mint a brembo, ott is szarik a lézeres mindenre is.....
Van carbon+réz betétes is a sima organikus után.