Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vágatni kell, aztán egye a betét, kit érdekel
Annyi van, hogy el is adnak. 😉
Azt tudod ugye, hogy a szinter betéthez a tárcsának is olyanhoz valónak kell lennie? Mert különben megeszi. Akkor sokba lesz a pormentesítés 😁
Hogy egy autószerelő ismerősömet idézzem… a piros olaj a szervóba való. 😂😂
Nekem is piros van benne 🤷🏼‍♂️
Kínai minden, ami nem az hamis. 😆
Ja, hogy ez a samlie... Az nem semmi egy kinai gyartotol, olasz nev ide vagy oda.
Hát igen gyári cucc nem olcsó semmihez. Malagutihoz néztem a dobozt pl. Meg cserélek fékbetéteket mert fog de nagyon szemetel porzik, veszek szinter ebc-ket bele.
A Triumph gyari hozzavaloi eleg borsosak. pl. a Bonnie sima tanksapkaval jon, a zarhato verzio (eredeti) 40-45 font. Az baratok kozt is ~18 lepedo egy kurva tanksapkaert.
Trip b-t én lánc olajzásra szokom nullázni. Nekem is piros olaj lesz. 🙂
Viszont most megkapta a szép pirosat , a trip B meg számlálni fogja az olajcserét !
Na hála... holnap hívlak majd ebéd után valamikor...
Nem , szép tiszta volt , 🙂 hihető a 4000km ezelötti szervíz .
Kiváló! Ramaty volt a le eresztett? Holnap cserélem én is...
Hát ja.....nézegetem a B-kingeket is nosztalgiából, de értelme nem lenne mert ugyanolyan kényelmetlen mint amit épp eladtam.
Bakker néztem a gyári doboz malackára egy vagyon. Valami 115ezer oemen.
Nekem a shad dobozok jöttek be műanyagból.
De most már egy sw-motech kemény szövet dobozra neveznék be. De megfizethetetlen.
Melyik Kappa? Amelyik a Givi Monokey-jel megegyező az stabil, masszív és 10 kilót bír. A Givi Monolock (és Kappa másolata) az egy hitvány bukósisaktartó, 3 kg teherbírással.
Inkabb csak napi bevasarlas.
Na megvolt az olajcsere is ! 🙂
ha megpakolod volfrámmal akkor tuti leszakad
Ja,amugy rendeltem egy 30 literes dobozt arra a lom hondara,kappa alap doboz,remelem nem szakad le. 😂
Szerintem ha szelütött orangutanokra kene szavazniuk az ellenzek listajan azt is megszavaznak. 😂
Amugy az elso 106 helyen az ellenzeknek csak szelütött orangutan van. 😂
Akkor félreértettem, bocs.

Én félek hogy a nyugatifény elég sok barmomnak kimosta az agyát… de remélem ez, hogy a saját programjukat sem tudtàk felolvasni, vissza tereli az értelmesebbjét a jobb útra.
Ohh,istenenem,de nehez vagy.

Bogyo es az agy meglet,mar reg kisutotte a maradek egy mukodo sfaejtet is a nyugatifeny!
Mi fajna mar neki?
A legkeményebb hobbi! 😆