Hát igen gyári cucc nem olcsó semmihez. Malagutihoz néztem a dobozt pl. Meg cserélek fékbetéteket mert fog de nagyon szemetel porzik, veszek szinter ebc-ket bele.
A Triumph gyari hozzavaloi eleg borsosak. pl. a Bonnie sima tanksapkaval jon, a zarhato verzio (eredeti) 40-45 font. Az baratok kozt is ~18 lepedo egy kurva tanksapkaert.
Melyik Kappa? Amelyik a Givi Monokey-jel megegyező az stabil, masszív és 10 kilót bír. A Givi Monolock (és Kappa másolata) az egy hitvány bukósisaktartó, 3 kg teherbírással.
Szerintem ha szelütött orangutanokra kene szavazniuk az ellenzek listajan azt is megszavaznak. 😂
Amugy az elso 106 helyen az ellenzeknek csak szelütött orangutan van. 😂
Én félek hogy a nyugatifény elég sok barmomnak kimosta az agyát… de remélem ez, hogy a saját programjukat sem tudtàk felolvasni, vissza tereli az értelmesebbjét a jobb útra.
Nekem is piros van benne 🤷🏼♂️
De most már egy sw-motech kemény szövet dobozra neveznék be. De megfizethetetlen.
Amugy az elso 106 helyen az ellenzeknek csak szelütött orangutan van. 😂
Én félek hogy a nyugatifény elég sok barmomnak kimosta az agyát… de remélem ez, hogy a saját programjukat sem tudtàk felolvasni, vissza tereli az értelmesebbjét a jobb útra.
Bogyo es az agy meglet,mar reg kisutotte a maradek egy mukodo sfaejtet is a nyugatifeny!
Mi fajna mar neki?