Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek nem kéne olyan zajosnak lenni.
Nézd meg a neotec2-t,Hátha-nátha,Ha rá tudod dumálni a bótost vidd el egy körre mint a malájkurvákat. 😄
Nem létezik csendes bukó.
Hártyás füldugót próbált ki, piros motosafe, sok szélzajt kivesz de nincs néma csend. Azok a szivacsosak nem az igaziak.
Ja biztos 😃
Na meg van 1 ilyen gyári KTM powerpats 1 szer használtam, csak a sok tudománytól amit itt a fórumon felszedtem megnőtt a fejem és kicsi. Ha kell valakinek L-es 45pénz.
lehet túl bedugtad, haver azért vagdossa a végét
Abból hozok egy marékkal (ingyér) akinek kell...
Használtam ilyet melóban, még 1 óra is szenvedés vele.
Mert a biztonsági szervezet rosszul van megcsinálvae. 😆
Persze… 2 kiló felett… miért ülsz autóban bukosisakban? 😂
Shark sisakokat kerüld nagy ívben, sok típusnál gyárihiba, hogy törik a plexi füle a mechanikánál. Szoptam vele én is gazdagon...
Köszi, megnézem!
veszel egy pár olcsót és teszteld, kettes pakkban kicsit drágább, de még akkor is 100 forint alatt van szóval ha nem jön be nem sok a bukó
sokan 8 órákban hordják......
Köszi!
Utoljára, ami már 2 éve volt az airoh.
Nem, a szilikonos direkt motorozáshoz való volt.
Fotelmotorozas? 😆
Milyen sisak volt?
Nakedeknel kulonosen fontos az aramvonalas kialakitas,mert a hangert az a kegjobban felelos.
nekem ezek leginkább arra kellettek hogy a célterületre érjek vagy onnét haza, nem volt egész nap bennem
de pl egy fogaras-kiskőrös táv sem 3 óra endúrós tempóban és engem nem zavart kicsit sem
régi melóban százasával voltak mindenfelé aztán marékszám lehetett hozni, akkoriban ilyen 10 forint alatt volt az áruk
valahol még most is van belőle, utóbbi időben nem használom
Pesten az EuroMotornál sok típus is van és lehet benne próbából a boltban bóklászni akár órákat is,
én is amikor vettem 1órát nézelődtem sisakkal a fejemen.
Nolan N86-ot használok csupasz gépen csendes, 2kiló felett sem akarja letépni a szél a fejem. Minősége is nagyon jó, az anyagokat amiket használnak. Ha cserélem egyszer, maradok ennél a márkánál. N87-et próbálj ki, ha lesz lehetőséged. Az áruk is pénztárca barát.
Ezek a memória habos dugók hosszútávon kényelmetlenek nekem is, ahogy folyamatosan szétfeszíti a hallójáratot.
Bár tény hogy ezek a leghatékonyabbak és a legolcsóbbak. Versenyeken mindig ilyet használtam, hosszabb távon nem szeretem.
Azért mondtam a hatalmas tapasztalatommal iránta /30km/ eddig hibátlan ! 😄
Köszi ! Én mindíg ellene voltam , a láncom és lánckerék ,környéke is mindíg makulátlan volt , csak iszonyú sok macerával járt !
Köszi, nem hiszem hogy járok arra ahogy nézem ez a típus Pesten van hozzám legközelebb.
Akkor megszívtad 😂 Vagy autózzál. Esetleg a BMW-nek vannak jó kis kétkerekű kabriói azok csendesek 😆

Van elég sok féle füldugó, ne mond hogy mindegyik kényelmetlen.
Én agyba dugós fülhallgatót szoktam használni, mert az baromi kényelmes és nagy a külső zaj csillapítása. Ha aktív zajcsillapítóst veszel (jó sok pénzért) akkor még jobb, de ami miatt szeretem hogy a navigáció, és a zene is azon szól.
Ezekhez szoktak adni 3 méretet a szilikon harangból, így meg lehet találni melyik a kényelmes.