nekem szerencsém van mert endúró lc4 nem sok van fent
azért mert ezeket már 10 évvel ezelőtt szétbaszták a helyekben, és ha endúró kell és nem sm akkor nagyon kevés a választék
amikor vettem akkor is megnéztem párat, egy rakás fos volt mind, aznap rá lehetett volna tolni mindegyikre 5-600 ezret, és még mindig nem lett volna szép
kicsit jegelem a robogó projektet, ha megveszi a gyerek a 700as ténérét, akkor lehet megkapom a 390est használatra
mondjuk ez attól is függ hogy elviszik-e valaki a 390est, mert jó drágán fel lesz téve, igazándiból nem is nagyon akarja eladni, kocsmába járós motornak jó lesz, fel akarja vinni pestre ne kelljen buszozni, nekem úgy is csak nyáron kell akkor meg szünet van a suliban
Köszönöm.
Tehát ha én is rászánom magam a xarom meghirdetésére, akkor jobb ha nem a "fellegek között" lesznek az elképzeléseim. Én nem akarom évekig árulni. (Abban a hitben ringattam magam, hogy az elmúlt egy-két év általánis drágulása okán esetleg 5 kiló fölött is kaphatnék a GS-ért. A HaHu-n 6-7-800 ezerért vannak fenn hasonlók - de azok nem változnak, tehát annyiért senkinek sem kellenek).
oda adtam 950ért, lehet adtak volna többet is de már untam az egészet
meg sem volt még hirdetve, ezt akartam elkerülni hogy nap mint 5-6x idiótábbnál idiótább kérdésekre válaszoljak
1 millánál húztam meg a határt de végülis 50 ezret megéri a nyugalom, első ember megnézte és vitte
Ez most teljesen öncélú: tavaly-tavalyelőtt "irreálisan" drágán kínálta, kíváncsi volnék ahhoz képest hogy sikerült piacra dobnia.
- Azért kérdezem, mert hamarosan nekem is -2be kell áraznom" a jó öreg GS-t. (Jöhet privátban is, nem fogom közzétenni ha nem nyilvános....)
Ha már bukó a téma, lazer bayamo-ba keresek arcpárnát de az istennek se találok. Ugye napi használat miatt viseltes már. A győri citybike már nem árulja sajnos. Mert régebben volt hozzá minden az utolsó csavarig.
Én is így vagyok vele, beszaladok a városba még oké de ha már 20km-t kell menni, teszem be a füldugót. Egész napos motorozást ki sem bírok nélküle vagy ha igen, estére fáj a fejem, kimerít lefáraszt a szélzaj. Az viszont igaz hogy a motoromnak sem valami fasza a szélvédelme.
Nekem a nem cserélhető betétes van. Nehéz lesz ha nem tudod elviselni a füldugót. Én nem hiszek abban hogy létezik olyan bukó amihez nem kell a füldugó, talán csak valami baszottnagy plexis inkább kocsi mint motoroban.
Nekem a nakeden is onnan jött be a zaj nagyon, hogy a vállam és a bukó között süvített, felhúztam a vállam és csend lett.
Ha meg tudnád szokni a füldugot az lenne a legegyszerűbb, az enyém bírja 2-3éves talán, sokat mosom szappannal, vagy kézfertőtlenítővel.
Ez a fajta volt régebben csak zöld és sárga volta végén a lyukas dugó, a szilikon része 2 hónap után szét ment lehet sokszor és nem jól mostam meg. https://www.shox.hu/fuldugo-al...
É is a Motosafe-t használom már 7 éve lassan. (Ez még a régi típus: sárga és zöld cserélhető betétek vannak hozzá). Utálom, de nélküle nem tudok létezni - szó szerint megfájdulnak a füleim egy óra motorozás után, ha nem használom. Mondjuk ehhez egy magas plexi (ami pont a sisakra nyomja a szelet, de fejtől lefelé meg kiváló), meg egy ótvar szar, szélzajos Caberg Duke nyithetó állú sisak is sokat hozzátesz.
1,0 ért már volt érdeklődő
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gs_500_e/suzuki_gs_500_e-18013030
azért mert ezeket már 10 évvel ezelőtt szétbaszták a helyekben, és ha endúró kell és nem sm akkor nagyon kevés a választék
amikor vettem akkor is megnéztem párat, egy rakás fos volt mind, aznap rá lehetett volna tolni mindegyikre 5-600 ezret, és még mindig nem lett volna szép
igaz az átlagtól sokkal jobb állapotban volt
mondjuk ez attól is függ hogy elviszik-e valaki a 390est, mert jó drágán fel lesz téve, igazándiból nem is nagyon akarja eladni, kocsmába járós motornak jó lesz, fel akarja vinni pestre ne kelljen buszozni, nekem úgy is csak nyáron kell akkor meg szünet van a suliban
Tehát ha én is rászánom magam a xarom meghirdetésére, akkor jobb ha nem a "fellegek között" lesznek az elképzeléseim. Én nem akarom évekig árulni. (Abban a hitben ringattam magam, hogy az elmúlt egy-két év általánis drágulása okán esetleg 5 kiló fölött is kaphatnék a GS-ért. A HaHu-n 6-7-800 ezerért vannak fenn hasonlók - de azok nem változnak, tehát annyiért senkinek sem kellenek).
meg sem volt még hirdetve, ezt akartam elkerülni hogy nap mint 5-6x idiótábbnál idiótább kérdésekre válaszoljak
1 millánál húztam meg a határt de végülis 50 ezret megéri a nyugalom, első ember megnézte és vitte
- Azért kérdezem, mert hamarosan nekem is -2be kell áraznom" a jó öreg GS-t. (Jöhet privátban is, nem fogom közzétenni ha nem nyilvános....)
Horgászautó projekt új lendületet kap?
Közepesen nagy bolt, nagy választék.
Nekem a nakeden is onnan jött be a zaj nagyon, hogy a vállam és a bukó között süvített, felhúztam a vállam és csend lett.
Ha meg tudnád szokni a füldugot az lenne a legegyszerűbb, az enyém bírja 2-3éves talán, sokat mosom szappannal, vagy kézfertőtlenítővel.