Kezdj el olvasgatni. Én elhiszem hogy a te agyad nem fájdul meg, szegény nem tud mindenre figyelni, de egy normális embernek káros a zaj. Nem csak halláskárosodást okoz. Zajos környezet hatással van a koncentrációra, ez motoron elég fontos, mondjuk nem a te tempódnál hanem alapjába véve.
Biztos csak a hülye munkavédelmisek találták hogy mi az a határ ami felett kötelező lenne a fültok vagy bármilyen füldugó. Meg nem véletlenül van beszabàlyozva a motorok hangja is… meg a versenyzők is biztosan csak reklám célból használnak füldugót 🤷🏼♂️
Vagy pont nem. Az emberek 90%ának csak hobbi a motor, ha annyi lesz a benya akkor inkább sokan majd el akarják adni. Manapság meg már egy autó nem igazán fogyaszt többet mint egy motor.
Ezért pont jó a 250es 21/le meg ennyi nyomaték 110es tempóval a világból kimegy. De 140et is bírt a szottyad seggem alatt óra szerint. És eddig egy deka olajat nem evett, pedig ezt olvasni mindenhol.
Sok a hulye, aki meglatja a Red Baronos hirdetest es azt veszi alapul...
Ez is hetvenezer felett futott es nem mai lanyka, 450 korul fogjak elvinni tole, ha majd megjon az esze.
Az enyém is 4,2-4,5-et kér normál, kirándulós tempóban, a kocsi meg 5,4-et klímával, 2 személlyel, hasonló sebességgel hajtva. Szóval ha fillérbaxni akarnék az "ezer forintos" benya miatt, akkor a kocsiból tuti nem az ezerszer kényelmetlenebb GS-re ülnék át, hanem valami sokkal takarékosabbra. De nekem csak szórakozásból van a motor, időtöltésnek, kikapcsolódásnak.
4,5-4,6 körül evett az enyém, 80-100 közti tempóban
erdélyben 4 alattit is összehoztam már többször is, ott felfelé lassan megy az ember lefelé meg sokszor csak alapjáraton gurul
1000ft sosem lesz, mert annyiért senki hobbista sem fog venni
ha mégis 1000 lenne az csak azért lesz hogy a villanyos szarokat vegye a nép, mivel nem tudják leszoktatni a jóérzésű embert a belső égésű motorról így ellehetlenítik a használatát
azért még van a háznál 2 motor meg egy robogó 😁
egy 200as 2t ganajtúró meg a 390
szóval ha nagyon akarok menni akkor tudok is
a 200ast kellene még eladni, mostanában túl sok baj van a határban nem lehet menni semerre
Biztos csak a hülye munkavédelmisek találták hogy mi az a határ ami felett kötelező lenne a fültok vagy bármilyen füldugó. Meg nem véletlenül van beszabàlyozva a motorok hangja is… meg a versenyzők is biztosan csak reklám célból használnak füldugót 🤷🏼♂️
https://nepitelet.hu/motorok/s...
Ez is hetvenezer felett futott es nem mai lanyka, 450 korul fogjak elvinni tole, ha majd megjon az esze.
erdélyben 4 alattit is összehoztam már többször is, ott felfelé lassan megy az ember lefelé meg sokszor csak alapjáraton gurul
ha mégis 1000 lenne az csak azért lesz hogy a villanyos szarokat vegye a nép, mivel nem tudják leszoktatni a jóérzésű embert a belső égésű motorról így ellehetlenítik a használatát
egy 200as 2t ganajtúró meg a 390
szóval ha nagyon akarok menni akkor tudok is
a 200ast kellene még eladni, mostanában túl sok baj van a határban nem lehet menni semerre