Nekem tökéletes volt, de annyira még sem mert, kardányosra váltottam 😁 😂
Viccet félre tökéletesen működött ahogy többen is írták azért figyelni kellett a hőfok ingadozással járó csepp problémákra. Én tudtam vele élni nem kente a gumit csak a láncot, kb 45000km használat után mondom ezt.
(Csere pusztán a kényelem miatt lett nem a lánc miatt))
bukó tuning
amit eddig láttam mindegyiknek hungorocell a belső része, ezen simán lehet nyerni egy kicsit ha itt-ott nyom
pl nekem a fülemet nyomta az arcpárna széle, kb akkor éreztem ha reggeltől estig rajtam volt, kicsit megnyomkodtam kalapács nyéllel és az a 2 mm pont elég volt hogy utána ne nyomjon
én azért anno sokat mentem hajnaltól késő estig esetleg éjszakába nyúlóan 12+ órákat volt rajtam
amúgy a fülfugótól nincs jobb hangszigetelés, az olcsó sárga-zöld szivacsok is teljesen megfelelőek
és nem kell satuval a fejen motorozni
De komolyan. Én még nem találtam olyan bukót, ami elég csendes lett volna ahhoz hogy ne használjak valamilyen füldugót. Bár az igaz hogy a mostani Shoei-m az így is elég zajos.
Viszont ugye egy jó szélvédelemmel ellátott motoron könnyebb csendes bukót találni, mint egy olyanon aminél a fejem a menetszélben van.
Kb 5éve használtam schuberth S2 sisakot, csendes és kényelmes, de ahogy előttem írták szűk a gallér rész és nagyon meg kell tanulni felvenni, ezért is cseréltem le C3 pro-ra. Túrázáshoz legideálisabb nagyon csendes, nagyon kényelmes tartós prémium belsővel és minden porcikája felhasználó barát és ha bármit cserélni akarsz rajta, van hozzá minden alkatrész, igaz drága is. Fontos hogy vétel előtt próba és legalább fél órát legyen a fejeden ha ilyenre döntesz szerintem szeretni fogod 😉
Egyébként Zoli32 tökéletesen leírta ! Kétféle sisak létezik , a Shoei és a Marushin , ezek verseny verziói nem a csendről híresek ! A schubert viszont verhetetlen a csend és kényelem tekintetében !
Egyébként amiket írtál , mindenkép egy túrasisakot próbálj , a verseny sisakok szinte mind hangos , de persze itt más követelmények a fontosak ! /álltalában/
Ket eve vettem egy shoei nxr-t.A boltban 20 percig jarkalva mondom tokeletes lesz.
De nem.Sajnos fejforma miatt 1,5 ora mtor utan inkabb levennem,pedig hihetetlen minosegi,es elpusztithatatlan.
Azota egy marushin RS3 van,csak kozepes minoseg,de kurva kenyelmes.
Zajossag.........relativ,nekem mnd megfelelt.
Schubertet emeli ki mindenki.
Az olyan 82dB 100 nal.Ja,a lancfureszek meg 93dB szal azok sem suketszoba szint,es olyan rohadt szuk volt a nyak galler hogy felert egy szüléssel levenni.
Szoval szerintem nem uszod meg a probakat es a sajat tapasztalatot par teves buko vasarlas nelkul. 😄
Mondjuk ebben a Kovács Lászlónak anno igaza volt. Azzal a különbséggel, hogy 2002-ben, amikor ezek a szavak elhangzottak a közvélemény-kutatók által megkérdezettek több, mint 30%-a "nem tudja/nem válaszol" rovatba húzatta az ikszet... Most ezek kb. fele annyian vannak.
Aha... hát, nem akarlak kiábrándítani, de...
Tudod, hogy ebben a mostani cinkelt lapos választási rendszerben a 49%-os támogatottság akár 2/3-ot ér, ügye...?
nem szeretem amikor ilyen hókadt színű a pirospaprika, de nekem is szokott ilyen lenni mert menet közben lusta az ember elmenni olyan paprikáért ami színez is (gondolkodós) persze mielőtt meg hozzákezd az ember nem ellenőrzi, hogy van e otthon jó színező paprika (kezeit széttáró)
ez a levet ereszt nekem még sosem jött be de nagyon sokat hallottam már (fetrengős) Bár lehet ha holland teszkós disznóval próbálkoznék talán(gondolkodós) nekem bográcsba mindíg kukoricás házi disznóhús jut(kezeit széttáró)
Viccet félre tökéletesen működött ahogy többen is írták azért figyelni kellett a hőfok ingadozással járó csepp problémákra. Én tudtam vele élni nem kente a gumit csak a láncot, kb 45000km használat után mondom ezt.
(Csere pusztán a kényelem miatt lett nem a lánc miatt))