A román hegyen legyen térerő hogy a dögszállítót fel lehessen hívni.Utána már akad olyan hely ahol nem csak kagylóval és szarvasaganccsal lehet fizetni.
Az enyém semennyire nem szívja a vizet magába. De tényleg semennyire, így igaz a reklámszlogenje: "pillanatok alatt megszárad". Így könnyű, ha nedves sem lesz!
nem mindenki gazdag hogy panziózzon
mi szinte mindig sátrazunk, 2-3 napot ki lehet bírni, este meg a patakban fürdünk
eléggé felfrissít az a 2 centi hideg víz az egész napos hőguta után
én a gyerekkori törölközőm viszem, már elég vékonyka, a széle kicsit foszlik, de kicsire össze lehet tekerni
aztán ha elhagyom vagy megsérül nem kár érte
fater akarta géprongynak összevágni és én megláttam a lehetőséget benne és megmentettem
A spéci törölközővel konkrétan idén megszívtam: vettem méregdrága, spéci sporttörölközőt szintén helytakarékossági okokból Na azzal olyan hatékonyan lehet törölközni, mint egy tekercs folpackkal. Szerencsére minden szálláson (még a kemping faházában is) kaptam rendes törölközőt Erdélyben - anélkül b@chattam volna...
én mindig olcsó fosokkal jártam
a ténéré volt 220 rákoltöttem pár 10 ezerest, friss műszakival megállt 300ban
használtam 3 évig ezidő alatt a gumikon és az olajon kívül ráment max 10 ezer
Speciel lehet trükközni,csak olyan cuccok kellenek.PL törölközővel olyan helyet lehet nyerni ha nem átlagosat pakol valaki hogy pillogna.
Ugyanez igaz tartalék cipőre meg úgy mindenre.
Legalább autóban megunta a b*szakodást, főleg mert napi 200 km-t utazik a munka miatt, szóval idén januárban végre lett egy új autónk. Azzal legalább nyugodtan el lehet indulni bármerre :D
Kicsit nehéz egy olyan Férjjel, aki a ritkaságokat szereti, és abból is az "olcsóbb" fajtát. Pl nem hajlandó 1 milliónál többet költeni egy motorra.
Az XBR is ritka, a GTS is az volt, és volt neki egy hülye Jaguárja is. Ennyit el kell tőle viselnem... :)
nekem a műszaki cucc elfér egy kis tolltartóban+ egy belső és egy 1000forintos kis műanyag pumpa
konkrétan 2 gumiszerelővas,egy kerékanyakulcs, egy 13-12 kulcs(szelep+vakszelep) egy gyertyakulcs+gyertya, egy bicikli bowden belső pár folt+ragasztó. plusz pár imbuszkulcs hogy az akkuhoz hozzá tudjak jutni
eleinte vittem pótizzót is de inkább itthon teszek egy újat bele évente aztán nem kell cipelni
sok értelme nincs cipelni ezer mindent, inkább fasza motort kell venni
"Bár ott se ért volna semmit ezekkel, mert egy köteg kábel lett anno neki kontakthibás... "
Na látod, ezaz, akkor meg mi a f...nak cipekedni. A motor rosszabbul fordul, áll meg, és kanyarodik. Persze van akit ez nem izgat. Én barátnőm is diétán tartom. A hátsó ülésre rá van írva, hogy csak 60kg alatt... és akkor elnéző voltam
És hogy mossak bármit is, mikor mindenhol 1 éjszakát van az ember? :D De az mindegy is :D
Minikompresszor épp a románoknál jött jól, mikor a semmi közepén a VFR-es társunk bakapott valami bazi nagy csavart, ami még ki is esett neki menet közben... Szóval kb 10 km-enként álltunk meg és fújtunk bele levegőt, mert valamiért se a hab, se kukac, semmi nem fogta meg, akkora bazi nagy lyuk lett rajta. Nem tudom, hogy csinálta...
A Férjem tutira megy mióta Franciaországban lerobbantunk. Azóta van egy doboz csak műszaki cuccokkal tele. Bár ott se ért volna semmit ezekkel, mert egy köteg kábel lett anno neki kontakthibás...
Egyébként meg mit érdekel ?? Nem Te hordod magaddal azt a sok szart :D
Amúgy azért is jó a sok doboz, mert van hova pakolni a szuvenyíreket :D Az a baj, hogy sok az ismerős, sokfele megyünk, sokfélét kell hoznunk, különben megy a hiszti :D
miért kell ilyet gyártani egyáltalán...régen minden jobb volt