No igen, ismeros csaj, 6 eves a Fia. Multkor talalkoztunk, verben forgo szemekkel, szinte orditva, a pocakomra mutogatva:
- addig jo amig benn van! Ki ne engedd b@zdmeg, mert csak szopni fogsz! Tartsd benn! Ki ne engedd! Amugy gratulalok
Az asszonynak volt egyszer egy szemceruzája de kidobtam mert idegesített
Hajgumi+hajcsat az összes extra ami a külalak formázáshoz kell neki
El is ásnám nagyon gyorsan ha ez nem így lenne
En a gyengebbik nem fekete baranya vagyok. Nem vagyok a legnoisebb fajta, igy pl. ferfiakat megszegyenito keves kozmetikai cuccom is van... :D szoval ilyen szempontbol nincs sok problematika velem
Hat igen, az XBR is kilog a sorbol. Parom elso motornak vette es betalalt. A ritkabbol is ritkabb, a kullok miatt.
Na az egy henger olyan, hogy 300 km utan ferfiassag megszegyenito. Szallt mar le ugy a Parom, hogy nem mert elmenni pisilni, mert konkretan full elzsibbadt a töke
Vezetesben is egyedi. Kuzdos, kenyelmetlen motor, de egyfajta elmeny is vezetni! Viszont ujra kell tanulni motorozni rajta, az teny. Bar Parom mar olyan jol kezeli, hogy a MotoAvanturas Arpi az 1200-es GS-sel nem birta lehagyni egyik hegyen sem..... Iszonyat buszke es irigy vagyok erre a tudasra
6 ev alatt most lett ra koltve igazan, eddig csak a szokasos szervizek voltak rajta, azok se tul nagy dolgok, mert alapjaraton egy igenytelen dög. Mivel Parom csutkan hajtja, a motor megsinylette, igy kapott a komaromi Honda szervizben egy felujitast 215-ert, no meg a generator is ujra lett tekercselve pesten asszem 30-ert, szoval most csilli villi uj 29 eves az XBR. Eszmei erteke van, szoval nem pampogtam, hogy megegyszer rakoltjuk az arat. Igazabol en biztattam Parom, mert kicsit sajnalt ra ennyit, de azert neki is a szivehez nott.
Ha beadja a kulcsot, a nappaliban gurulos asztal lesz belole. Meg kivonatni se erdemes. Evente nincs 5000 a bizti, minden hulye adoval egyutt
Én ugyan nem vagyok vallásos,de elég gyakran hálát adok a teremtőnek,hogy férfinak születtem
Besírnék ennyi tortúrától:köröm,haj,szőr,menzesz,szőr,köröm,haj,szülés,sz......s ,haj,köröm,szőr,stb.,stb.,stb.
Amúgy meg főzni,mosni,takarítani tudok..................vasalni is csak azt nem csinálom
Erről az XBR-ről szólhatnál bővebben mert nem egy népmotor s imádom az egyhengert!!
Az teny pedig nem biztos, hogy artott volna..... Visszahoznam a sok kis pöcs miatt, de rank lanyokra is raferne nemi fegyelem es megalazkodas... Neveles celjabol nem volt az hulyeseg.
benőt a körmöm, lett egy mini műtét aztán nem vagyok járóképes
vagyis már igen de a munkavédelmi bakancsot nem tudom használni
jövő hétre már tervezek dolgozni mert kurvára unom magam
Dejo, hogy Ti nem tudtok terhesek lenni! Marmint nem gondterhesek!
Eleinte 0-24-ben birtam aludni, most meg a pocaktol kb sehogy es meg alig van hasam a lassan mas 6 honaposokhoz kepest
Es az Uram ma vegre osszerakta az XBR-jet, es ment egy karikat a kornyeken...... Utalom....
E még nem íccaka
Egész nap pörögtem,kilenckor isteni vacsi(brassói) s elnyomott a teraszon a kajakóma
Vazze ,fél óra múlva knyílt a csipa oszt azóta már megcsináltam egy ventilátort,előkészítettem a helyét egy retro indexnek az XT-re és ha utálnám a szomszédot még a KTM-et is lemosnám
Ebben van igazad,de ez csak pályán vagy más versenykörülmények között jön elő!
Itt most keverjük a szekszont a fakszommal
Utcára jobb s kényelmesebb egy inzsektor (székelyesen,most hallottam),pályán vagy enduróban(ott van némi tapasztalat,csak karcolom a felszínt )már megoszlanak a vélemények!
Egy tutin belőtt síktolattyús cucc még mindíg viszi a prímet(anno)
Aztán előtolnak egy új bringát s nincs miről beszélni
Laptop,molyolás és hopp előjött X paci,itt jobban adja,ott optimálisabb,stb.
A hegyen meg jó amíg jó,de a tapasztalat az,hogy mindig jó
Summa,summárum........................ki fogunk halni mint a dínók
Azért írtam ilyen zavarosan,hogy szemléltessem a vita hiábavalóságát!
Ez a kérdés mint oly sok,érzelmi döntésen alapszik.
A karbi kiforrta magát és köszöni szépen jól van!
Ha kicsit odafigyelsz rá s elfogadod ,hogy kopik akkor jó!
Az injektor kiforrta magát s ha elfogadod,hogy egy esetleges hiba esetén szart sem tudsz tenni akkor jó
Ellőrre a villany felé
- addig jo amig benn van! Ki ne engedd b@zdmeg, mert csak szopni fogsz! Tartsd benn! Ki ne engedd! Amugy gratulalok
Amúgy addig jó amíg bent van..... utána több lesz a gond vele.
De ha nem lenne fesum, az se hianyozna... Azt se veszik eszre, ha fesulkodok
Hajgumi+hajcsat az összes extra ami a külalak formázáshoz kell neki
El is ásnám nagyon gyorsan ha ez nem így lenne
Minden ami nekunk jo, hizlal vagy teherbe ejt
Hat igen, az XBR is kilog a sorbol. Parom elso motornak vette es betalalt. A ritkabbol is ritkabb, a kullok miatt.
Na az egy henger olyan, hogy 300 km utan ferfiassag megszegyenito. Szallt mar le ugy a Parom, hogy nem mert elmenni pisilni, mert konkretan full elzsibbadt a töke
Vezetesben is egyedi. Kuzdos, kenyelmetlen motor, de egyfajta elmeny is vezetni! Viszont ujra kell tanulni motorozni rajta, az teny. Bar Parom mar olyan jol kezeli, hogy a MotoAvanturas Arpi az 1200-es GS-sel nem birta lehagyni egyik hegyen sem..... Iszonyat buszke es irigy vagyok erre a tudasra
6 ev alatt most lett ra koltve igazan, eddig csak a szokasos szervizek voltak rajta, azok se tul nagy dolgok, mert alapjaraton egy igenytelen dög. Mivel Parom csutkan hajtja, a motor megsinylette, igy kapott a komaromi Honda szervizben egy felujitast 215-ert, no meg a generator is ujra lett tekercselve pesten asszem 30-ert, szoval most csilli villi uj 29 eves az XBR. Eszmei erteke van, szoval nem pampogtam, hogy megegyszer rakoltjuk az arat. Igazabol en biztattam Parom, mert kicsit sajnalt ra ennyit, de azert neki is a szivehez nott.
Ha beadja a kulcsot, a nappaliban gurulos asztal lesz belole. Meg kivonatni se erdemes. Evente nincs 5000 a bizti, minden hulye adoval egyutt
"ha pinám lenne, mindenem lenne"
és ez így is van
szóval egy kis szőrtépés, olajfolyás belefér a dologba
Ha végleges lesz lefotózom.
Annyi lom van itthon,hogy gőzöm nincs mi,mié
Besírnék ennyi tortúrától:köröm,haj,szőr,menzesz,szőr,köröm,haj,szülés,sz......s ,haj,köröm,szőr,stb.,stb.,stb.
Amúgy meg főzni,mosni,takarítani tudok..................vasalni is csak azt nem csinálom
Erről az XBR-ről szólhatnál bővebben mert nem egy népmotor s imádom az egyhengert!!
vagyis már igen de a munkavédelmi bakancsot nem tudom használni
jövő hétre már tervezek dolgozni mert kurvára unom magam
Eleinte 0-24-ben birtam aludni, most meg a pocaktol kb sehogy es meg alig van hasam a lassan mas 6 honaposokhoz kepest
Es az Uram ma vegre osszerakta az XBR-jet, es ment egy karikat a kornyeken...... Utalom....
Egész nap pörögtem,kilenckor isteni vacsi(brassói) s elnyomott a teraszon a kajakóma
Vazze ,fél óra múlva knyílt a csipa oszt azóta már megcsináltam egy ventilátort,előkészítettem a helyét egy retro indexnek az XT-re és ha utálnám a szomszédot még a KTM-et is lemosnám
aztán most délután voltam álmos.....
Itt most keverjük a szekszont a fakszommal
Utcára jobb s kényelmesebb egy inzsektor (székelyesen,most hallottam),pályán vagy enduróban(ott van némi tapasztalat,csak karcolom a felszínt )már megoszlanak a vélemények!
Egy tutin belőtt síktolattyús cucc még mindíg viszi a prímet(anno)
Aztán előtolnak egy új bringát s nincs miről beszélni
Laptop,molyolás és hopp előjött X paci,itt jobban adja,ott optimálisabb,stb.
A hegyen meg jó amíg jó,de a tapasztalat az,hogy mindig jó
Summa,summárum........................ki fogunk halni mint a dínók
Azért írtam ilyen zavarosan,hogy szemléltessem a vita hiábavalóságát!
Ez a kérdés mint oly sok,érzelmi döntésen alapszik.
A karbi kiforrta magát és köszöni szépen jól van!
Ha kicsit odafigyelsz rá s elfogadod ,hogy kopik akkor jó!
Az injektor kiforrta magát s ha elfogadod,hogy egy esetleges hiba esetén szart sem tudsz tenni akkor jó
Ellőrre a villany felé