Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma roppant kiqrt idő volt , Badacsonyban meg most irtják a szúnyogokat egy 50 méter magasan repülő dupla szárnyú géppel . Egyébként meg pálinkás szép napot Belétek is!
Ez jó volt. Akárcsak a feleségemet hallanám.
Egy pasinak is lehet olyan vermerseklete...
Most miért?
Neked csak egy van, de neki a vérmérsékletétől függően lehet akármennyi
Tudod, van egy Ferjem, kozos minden. Ami rajta van, az az enyem is! :D
Van abban valami bájos eleganszija mikor egy csaj faszomozik
Pl. a '90-es években már megvót india is meg ámerika is (mondjuk Kolombusz mán nem )
GPS se vót mindenkinek oszt mégis meglett minden
Nem azt akarom mondani,hogy újra petróval világítsunk,de ne szarjuk már össze magunkat ha lemerül egy nyüves elem,akku vagy eltörik egy kábel
Én azért szeretem a térképet mert egyrészt egyben látom az egész történetet ,míg egy egérmozi ugyan többé ,kevésbé pontosan elvisz a kívánt helyre de képtelenség átlátni a megyét,országot.
Másrészt kötelezően időt kell rá szakítani s egy túrán ne a percek számítsanak már!
Arra ott az egész élet!
Hát Sracok, nem ertem a hiszti miertjet. En anno kozel 10 eve kaptam tesom exetol egy noname ebayrol rendelt fos gps-t. Tenyleg annyit tud, amennyit muszaj, szep lassu is. Ha mentunk egy nagy turara, en megterveztem nagyjabol azt 9-15 napot, amit amugy szallasok miatt sokszor atertelmeztunk. A Ferjem vett hozza csilliarde tartot, hogy vizallo legyen meg f@szomtudjami, de oszt ennyi. Googleban megtervezett es onnan kinyomtatott utvonal alapjan estenkent betaplalta abba a szarba es masnap ugy hasznaltuk. Jo, volt hogy atbaszott, mert kimentunk terepre is akaratunk ellenere, de amugy nem rossz kis gep. Mondom, kozel 10 eves. Tudtommal valami 10.000 Ft korul vette nekem exsogor. Es meg mindig mukodik. Csak neha frissiteni kell a terkepeket :) iGo fut rajta, amit szinten valahogy raapplikalt a Ferjem.
Mondjuk Monacobol nem birt kinavigalni, mert a sok alagut miatt megadta magat, es a tablak se voltak mindenhol egyertelmuek, de nehezen megoldotta az ember lanya...
Azert Genovan meg hasonlo nagyobb varosokban egyszeruen szukseg volt ra! Mert az olasz mentalitasu vezetes mellett a tablak bongeszese amugy se ment volna.. Nekem legalabb is tuti nem
Szoval szuszá...
De amúgy azt hittem a kis köbcentis 2T motorok jobban pörögnek, de az amúgy jól menő RS50-es meg 125-ös is 11ezret forog, pedig abba se szelep, se vezérműlánc.
Viszont a régi sor4-es 250-es FZR-en 18ezer felett van a piros.
Jó sokáig is tartott míg társzekérrel elértek bárhova,volt idő ötölni merre hova.
Oszt akkoris kereste kolombusz indiát..................de eltévedt.
A GPS előtt nem is mentek az emberek sehová
Az egyhengeres azt szereti a legjobban
A 765 ön nem is láthatod ha nem megy.
Amúgy kb 14500.
http://youtu.be/HWj3Mr-BV4A
nekem az egyhengeres husky simán kiforogta a 12 ezret, pedig egyhenger meg nem sportgép
Hát még az enyém 9.250-nél tilt egy rakat fos.
óóóóóóóóóóó
deszar
Ezt úgy hívják hogy négyütemű motor
Te is észrevetted?
Az.
HONDA a MOTOR.
miféle hoki gép ez vazzeg hogy a 15 ezer már ennyire a pirosban van?
mert egy újgazdag köcsög pöcs ivadék......
nem idióta, ez tisztán látszik, de akkor is elviselhetetlen
Az ipse véleményével ellentétben az igos wayteq simán használható(nem a legjobb de olyan nincs),ez a tartó,egy ram meg egy 1 colos golyós tartó kiegészítésével,és egy powerbankal bárhova eljutsz mondjuk 45e ft befektetéssel.
Amúgy be tudod baszni a kocsiba is és lehet lótifuti rohangászásra is használni.Én szeretem ha szállítás van ezzel keresem a címeket.Ha telefont használnék tuti akkor lenne hívásom mikor az utat keresem a gps-el.Együtt meg nem megy.
Takarja a lú@szt.Ezt kemény 2 rugóért esztergáltattam,igaz vittem az álámóniumot.
Rendben. Van tapasztalatod. megértettem. Én kezdő vagyok ezt is megértettem. Annak is vallom magam. Nem tartok még csak 30-35.000 Km-nél váltós nagymotorral 2,5 év alatt. Nem is tartom magam világjárónak. Csak azt az egyet nem fogom fel ép ésszel hogy a tapasztalataidat miért akarod egy meglehetősen paraszt körítéssel lenyomni mindenki torkán. Én ilyen vagyok. Térképpel megyek vagy kérdezek, épp olyan nyelven amilyenen. Nem beszélem egyiket sem fergetegesen. De alap német és alap angol szókincsel meg némi aktivitivel még eddig bárhol eltaláltam.
Jó dolog a gps. De azért a kb évenként 3-4 alkalomért mikor rászorulok nem fogom a fél motort átépíteni meg motoros GPS-t beszerzni összesen minőségi cuccokból vagy 100E Ft-ért (hasamra ütöttem dunsztom sincs hogy mennyi) De ha feltételezzük ezt az összeget az évenkénti szükségességét akkor az 10 év alatt évenkénti 4 alaklommal számolva az még mindig alkalmanként 2500 Ft. Most erősen sarkítottam hogy érezhető legyen az éle. Nekem megér ennyit hogy kinyissam a számat és megkérdezzem Józsi bácsit Mari nénit vagy a kutast hogy jó irányba megyek e.

ennyi sóher disznó vagyok de ez van.