Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg ahogy nézem a CBR250 is pörög 20ezret.
Durva, azért ez már nem normális. Most már értem miért haltak ki ezek a gépek.
Repülőkön kell is állítani magasság szerint a dúsítást, de 2000 méterig szerintem nincs olyan nagy eltérés.
Nem lehet hogy ráférne egy beállítás?
Már amíg szét nem hullik...
A 250es Bandit veri
Én így óldottam meg x-11gps alapot. A csuklópontban simán bontható, és másik tartó csatlakoztatható hozzá, vagy akár kamera tartó. Egy pár alu alkatrész és egy kis reszelés.
Volt olyan aki az edelweis-re fel se ment,lefulladt és nem indult.
nekem nem
pedig 1500 felett terepeztünk is nem keveset
egy alkalommal volt gebasz
1800felé voltunk ilyebn 45 fokos emelkedőn, nagyon kevés benzinnel a tankban, ott a végén már csak alapjárat közeli fordulaton ment csak
de itt is inkább a kevés benzin lehetett a baj és szívott egy kis levegőt az ac és nekezen dolgozhatta ki
Nekem nem volt gondom....a dobféknek annál inkább visszafelé.
Én is voltam többféle bringával bőven 1500m felett,de nem tapasztaltam hasonlót
Érezhetően alacsonyabb fordulaton kelletlen lett majd amikor felpörgött kezdett jobban húzni.
enyém tenere még 2000méteren is faszán ment
az hogy gyenge az injektoros is gyengébb lesz
Azok a gyöngysorok roppant fontosak a kezére !! Lehet azok nélkül elokádná magát a szemlélődő!
Egyébként szerintem is hangosan hallatszik a röhögésük! Nem az a lényeg, hogy a szúnyogok döglenek-e vagy sem hanem , hogy az erre a célra elkülönített összeg el lesz ( e -b....va) költve " B+!!
Azt tudtátok hogy a karbis kehes bizgeret 1500 méter felett gyengébbek,és enyhén dadognak is.
Na jo, kesz vagyok, koszi
Csak a szúnyogok röhögnek hangosan....
Csak egy lapos alu darab kell, 2 távtartóval és máris fogadhatod akárhova a GPS-t. X11-ről nincs képem, de R1100R is csutka kormány, mégis 1 nap alatt sikerült megoldani...
Retteg mindenki ha felberregnek azok a kétfedelűek.
Megkímélt egygazdás nem dohányzó!
Húúúúú B + !!! ez ám a rettenetes!!
Hatalmas "elrettentő erőt " képviselnek , ezt be kell látnod !!
Ilyet e?
Nem csaj kismama! Én meg má nagymamát dugok.
Persze, szúnyogirtás. Gyakorlatozik a magyar légierő.
...ott a pont, de mentségemre legyen, hogy nekem csak egy jutott, az sem túl nagy, ezért is kezdtem motorozni, mert valamivel kompenzálni kell