Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig kis ugyi... Hat, evvan... Sajnalom. De meg visszaszokhat mikor rajon, hogy ezzel csajozni lehet, de a CS-vel meg a WoW-val nem
bele kell nevelni.......
ha ez ilyen egyszerű lenne
az enyém mindig is szerette ha motoroztunk, olyan 4 éves korától már csapattuk a szimóval előszür előttem majd mögöttem
majd jöttek az endúrók és a pöcsig érő sarak
majd a mini pitbike miután kinőtte a szimó
10-11 évesen ilyeneket(meg néha nagyobbakat) ugratott:
http://youtu.be/L_lKt9nnk18
aztán játékfüggő lett egy tél alatt, azóta is a gép előtt ül egész nap
nesze neked nevelés.....
Amugy nagy alom, hogy legyen egy oldalkocsis motorunk. Meg en se ultem olyanban, de nagyon szeretnem kiprobalni. Jo persze, nem olyan elmenyt nyujto, ezzel az erovsl mondjuk egy trike is szoba johet, de a kivancsisagomat felkeltette :)
Nem felek en ettol. Anyam tyukanyo tipus. Akkor is itt lesz unokazni, amikor en rohadtul nem szeretnem.
Az elso szezontol nem varok sokat, az teny, mert amig szopizas lesz, addig en leszek az ellato kozpont ugy is, de talan nyar vege fele mar bele fog ferni egy egy napos maszkalas :)
Azzal tisztaban vagyok, hogy egy idore vege a 2 hetes europai turainknak... :( de mondjuk egy hosszu hetveges Ausztriaban ki tudunk majd szerintem egyezni :)
Kb 5-6 eves korukban mar lehetseges, hogy elerik a kis pottom labukkal a labtartot, szoval en akkor siman vinnem a porontyot. Tobb ismerosom is ekkoriban mar ultette a gyereket fel utasnak. Persze, ha nem dinka a gyerek es megerti, hogy nincs tul sok ficankolas hatul es mindig kapaszkodni kell. Szoval gyerekfuggo a kerdes. Bele kell nevelni.
Az első pár évben kb annyit fogsz motorozni hogy egy babetta is kiszolgálná az igényeid
Minél előbb szoktasd rá az utódod hogy a,nagymamánál is feltalálja magát több napra, utána el tudsz csalni pár hétvégét nyaranta
Utána lehet agyalni a következő motoron, ami úgy kb 6-8 év múlva lesz
Sor3-as.
Dobozt csak az életed árán.
Egyebkent egynek jo kis motor, sehol nem hagyott ott, max kicsit csopogtette az akkoriban 500 Ft-os olasz benzint
De ha tudtok olyat , ami sor 2-es, nem tul bazinagy (sulyra nem baj, termetre ne legyen nagy), naked (utalom az idomokat minden szinten), jol dobozolhato es INJEKTOROS, varom az otleteket! Mert en meg nem talatam meg.....
Lehet na jo, lehet 4 hengeres is csak ne legyen visitoan fos hangja, mert en nem vagyok hajlando mokolni semmivel a motoron... Se ultetes, se sportkipufogo, semmi f@szsag...
En epp Erdelyben szidtam nagyon szegenyket... Az istenert nem ment felfele, csak kohogott, meg-meg torpant... Elozo nyaron szakadt el a cerna, hogy valtanom kell.
A termeszet megoldotta, babakocsira valtottam
Az a gs egy nagyon kicsike valami
Egyszer parkolt egy a ténérém mellé egy burkolatlan gs hát kb olyan volt mintja megfialt volna a ténéré
Azt én is gyorsan kimotoroznán, ha 20al kanyarodnék akkor már leérne a térdem
Amúgy eddig csak a szimónak találtam meg a végét, de nem egyszer
Gyenge gyerekeknek nem való
Nekem a Kekholdban momdta az egyik srac, hogy kimotoroztam a GS-t.
Egyszer Mogyorodnal a 120-as S-ben belengett a motor. Nem kicsit, alog birtam megfogni. Mar kerestem, hogy mi a baj, kormany, teleszkop, stb. Mivel minden rendben volt, elmentem kicentiztetni ujra a gumit, mert mar semmi masra nem tudtam gyanakodni. Aszodon csereltetek gumit autogumis ismerossel, aki kezzel centiroz, ezert feltem, hogy szarul lett megcsinalva. Elmondtam a sracoknak, hogy mi van. Az egyik elkezd rohogni:
- es arra nem gondoltal, hogy ez a kicsi gep nem birja, hogy 160-nal veszed a kanyart?!
Leszedtek, feltettek a gepre, azt mondtak, hogy tokeletes.
Szoval asszem kinottem. Ez 3 eve volt, de nem talaltam meg az igazit meg...
A varázsszó a következetesség,szerintem!
Azt is szokták "kinőttem" adott motor már nem tud annyit nyújtani ami elèg lenne a lovasának ezèrt vált nagyobbra erősebbre több kraftot szeretne vagy mi.
Hali! Valaki el tudná magyarázni,mit kell érteni a gyakran használt "kimotorozni" szó alatt? Talán megunni v.milyen típust? Vagy arra kell gondolni,hogy pl.egy versenyző a motorban rejlő képességeket már teljesen kihasználta és már nem javítható a köridő? Már elnézést a tudatlanságomért...
Èn inkább meg sem nèzem.
Nem normális a faszi...
Ne hagyd magad mert ráb@szol!
Akkor csak én szedek béres cseppet?
Joéjt!
Noveremre is raferne... B@ssza nevelni a ket gyereket (elvalt), de amugy is kb Anyum van veluk, vagy en, mert tesom b@szik visszajonni dolgozni, helyette jar edzeni, meg mukormos, meg fodrasz, meg a kurv@anyja tudja hova siet es nem er ra, a gyerekeket folyton lepasszolja... Ra fogok b@szni, mert ha en leszek mar itthon a kicsivel, tuti mindig idefogja hozni a sajatjait, mert majd 'en raerek'... Ja, csak mindketto csoppet elmebeteg, mert az anyjuk se normalis es csak orditani kepes veluk... Iszonyat rosszak
Na jo, felcsesztem az agyam, inkabb levetem a Zuramon a feszkot.... Joccakat Gyerekek
Kemény a csávó: http://youtu.be/xsUlvMUxjXI
Én már tudom mit rontottam el a gyereknevelés terén: az anyját nem pofoztam meg kellő gyakorisággal
Kb ennyit hibáztam....
Nem ertem. Velem inkabb kicsinek volt gond, mert hiperaktiv voltam... Ahogy Anyam fogalmaz: nem voltam akkor se rossz, csak iszonyat eleven.
Noverem 31 evesen is klinikai eset, O vele kamaszkora ota szivnak Anyamek...
Ez így igaz
És ezekkel a kurva kölkökkel csak a baj van, az enyém 18 múlt de még mindig rágja az idegeim
Ha az apjara hasonlit, aldott leszek. Ha ram, akkor megszivtam...
De kukaca van, valamiben mar az Uramra utott