Oh, az is szoba jott... De csak azert mert hiaba teszteltem hetente, az 5. hetig nem mutatott semmit a terhessegi teszt. Szoval mielott kiderult a pici Albert, en meg elmentem baratnom lanybucsujara. Haaaat 7 feles palinka, 5 nagyfroccs es egy somersbyre meg emlekszem, a tobbire nem... Szoval stramm gyerek lesz. Megszuletik es kapasbol 5 ezreleket fog fujni......
En epp 3 fiut szeretnek. Az elso mar megvan
Albert, Fülöp és Ottó
Szerettem volna ha Manonak hivjak, mert milyen cuki lett volna, ha 3 evesen benyogi az oviban angyali hangon: 'cókolom, Kiss Mano vagyok'. Csak ha meg egy 2 meteres debella allatra gyurja ki magat es mely bariton hangon egy allasinterjun benyogi, hogy 'Jonapot, Kiss Mano vagyok', akkor minden pillanatban minket szidott volna az apjaval mikozben korberohogik az emberem
Kicsi is meg toltott galamb is? Paaasssszzz
Engem is a pofamert szoktak altalaban rogton elitelni. Tudom, hogy problemas vagyok, de mar azert igyekszem visszafogottabb lenni, mert nem akarom, hogy a Fiam elso szava a bazdmeg legyen.......
Nem szoktam csajokkal motorozni, legalabb is megvannak valogatva, akikkel hajlando vagyok, szoval igy nem valoszinu, hogy velem talalkoztal, de erre en is kivancsi lennek ki lehetett, mert azzal biztos jol kijonnek
Egyszer összefutottam a csapattal egy egri kúton.
Volt ott egy kis tőtött galamb.
Na,annak volt olyan mocskolás szája,hogy a jelen lévő kocsisok talpig pirultak
Albert, Fülöp és Ottó
Szerettem volna ha Manonak hivjak, mert milyen cuki lett volna, ha 3 evesen benyogi az oviban angyali hangon: 'cókolom, Kiss Mano vagyok'. Csak ha meg egy 2 meteres debella allatra gyurja ki magat es mely bariton hangon egy allasinterjun benyogi, hogy 'Jonapot, Kiss Mano vagyok', akkor minden pillanatban minket szidott volna az apjaval mikozben korberohogik az emberem
Engem is a pofamert szoktak altalaban rogton elitelni. Tudom, hogy problemas vagyok, de mar azert igyekszem visszafogottabb lenni, mert nem akarom, hogy a Fiam elso szava a bazdmeg legyen.......
Volt ott egy kis tőtött galamb.
Na,annak volt olyan mocskolás szája,hogy a jelen lévő kocsisok talpig pirultak
de ha kell elintézi azt is a haver....... sosem bír a farkával