Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En magasabba, -25 kgval konnyebben, edzett, D-s szilikon...
Apamat Jenonek hivjak....
Persze három gyerek mert mentek a Jenőhöz a cigánkölcsönért.
Oh, az is szoba jott... De csak azert mert hiaba teszteltem hetente, az 5. hetig nem mutatott semmit a terhessegi teszt. Szoval mielott kiderult a pici Albert, en meg elmentem baratnom lanybucsujara. Haaaat 7 feles palinka, 5 nagyfroccs es egy somersbyre meg emlekszem, a tobbire nem... Szoval stramm gyerek lesz. Megszuletik es kapasbol 5 ezreleket fog fujni......
Akkor legyen Kiss Ivó az jó pont lehet.
En epp 3 fiut szeretnek. Az elso mar megvan
Albert, Fülöp és Ottó
Szerettem volna ha Manonak hivjak, mert milyen cuki lett volna, ha 3 evesen benyogi az oviban angyali hangon: 'cókolom, Kiss Mano vagyok'. Csak ha meg egy 2 meteres debella allatra gyurja ki magat es mely bariton hangon egy allasinterjun benyogi, hogy 'Jonapot, Kiss Mano vagyok', akkor minden pillanatban minket szidott volna az apjaval mikozben korberohogik az emberem
Az majd a harmadik lesz. Nekem a kettő unokám fiúk már most brutál rosszak, imádom őket...
Kicsi is meg toltott galamb is? Paaasssszzz
Engem is a pofamert szoktak altalaban rogton elitelni. Tudom, hogy problemas vagyok, de mar azert igyekszem visszafogottabb lenni, mert nem akarom, hogy a Fiam elso szava a bazdmeg legyen.......
Nem te voltál,mert mint említettem kis töpszli volt,de a szája már a vállalhatatlan kategória.
Nem szoktam csajokkal motorozni, legalabb is megvannak valogatva, akikkel hajlando vagyok, szoval igy nem valoszinu, hogy velem talalkoztal, de erre en is kivancsi lennek ki lehetett, mert azzal biztos jol kijonnek
Mocskos
Egyszer összefutottam a csapattal egy egri kúton.
Volt ott egy kis tőtött galamb.
Na,annak volt olyan mocskolás szája,hogy a jelen lévő kocsisok talpig pirultak
Francia kaja kagyló...
Nem-nem, hazassagi evfordulozni jovunk az osztrakokhoz, kivagyok nyalva! Marmint még nem ugy!
Ja igen 150 felett az szép a szélben
Jó hogy nem már bundás.............................láb?
Kérj nekem is majd én fizetem
Ehhm, vastag comb, nagy segg, kikerem magamnak
Figyi, ha magas, adonisz alkatu, budos bunko, nagy farokkal, az tesom zsanere, megadom az elerhetoseget
nem egyezik a név, szóval nem hinném
de ha kell elintézi azt is a haver....... sosem bír a farkával
Csípem a bucid vastag combú, jó fej vagy!
Heti-kétheti 2 órát bármilyen csajt el lehet viselni.Mondjuk ezért neki is kell valamit villantani.
Nem lehet hogy a Noveremhez jar? kirva jo csaj, teny es valo
Nincs neki senkije, ugyanis senki nem birja elviselni... Irtam, hogy en vagyok a legkedvesebb a csaladomban...