nálunk ilyen sosem volt hogy "nem engedi"
olyan gyakrabban hogy elmotoroztam x ezret és a fenemód nagy egyenjogúság miatt ő is szeretett volna annyit költeni magára
de engedélykérések meg ilyenek sosem voltak, nem is lehetett volna mert akkor már nem lenne a háznál
amúgy 1x majdnem kapott, de alapvetően higgadt vagyok és megúszta annyival hogy vállánál fogva feltettem a falra és megfenyegettem 😆
Ahol idáig jártam a motorral,utána megkívánta.Mehettem kocsival családi program címén.Fél a motortól mint a tűztől.De én sem szeretek poggyásszal motorozni! 😁
Faszt,jottem-mentem mint a tavirat,4 kornyeken ertem oda,kurvasok turi bezsufolva kicsi helyre........brrrr,pedig tervben a fogaskereku volt a hegyen.
De szokas szerint elmolyoltam az elejen a dzsumbi urbanus kozegben a palyamentes becs es utana levo reszeken.
Amugy meglepően agilis jószág, lehet vele barom.módon menni.
Dct nincs, mert a motor az váltós, a gyári dögnehéz kipuffot.meg ledobtam.egy könnyü.sportdobra. igy a hangja is dorombolosabban V4 😄
Az biztos, egyszer meglodul, a lendület viszi egyenesen tovább 😂
Amúgy haver szereti nagyon, dct, nagy ccm, kényelem.
A hangja nekem is tetszik, szeretem ezt a hondás susogast, majd 50évesen lehet én is lejjebb adom a szintet és hondára ülök 😎😂
A buzi kanáriknak egy tockos jar lefele. 😂
En a Timmelsjoch-ot elveztem nagyon.
Jo a stelvio is,csak sokan vannak.
Iden szerintem attervezem.
Ha engedi az ido es a itthon dolgok hetvegen egynapokra at kene ugrani a hatar kozelebe,a duna vonalaba becs utan semmelring kornyeken vagy vorau mellett van par terkepen egesz jo utvonal,itthon megszallni szombaton vasarnap tekerek egy karikat es haza.
Talan a koflach-judenburg esetleg a turacher strasse,vildalpen mariazell beleferhet egy hetvegebe.De az mar necces.
Majd kialakul.
Nem fikáztam a motorodat,mert egy jó motor.És azért jó mert neked bejön.De nem mindenkinek fog bejönni.Valszeg a 90- es években én se vettem volna.De most olyan szintet képvisel amivel sok embert tesz boldog tulajdonossá.És nem véletlenül!!! 🤔
olyan gyakrabban hogy elmotoroztam x ezret és a fenemód nagy egyenjogúság miatt ő is szeretett volna annyit költeni magára
de engedélykérések meg ilyenek sosem voltak, nem is lehetett volna mert akkor már nem lenne a háznál
amúgy 1x majdnem kapott, de alapvetően higgadt vagyok és megúszta annyival hogy vállánál fogva feltettem a falra és megfenyegettem 😆