A stelvion konkrétan kétszer, de hasonszőrü iveken sokszor. Az első menet a stelviora vért izzadós volt.........aztán lassan kialakult, a motor tudja......
Ennek semmi értelme. Pl. fel nem ülnék "trágyapumpára" de ha valakinek az fekszik és azon élvezi a motorozást, tegye! Nekem kellemes csalódás volt a fotelmotor, legtöbbünknek meg sátáni putri! Legyen... de mikor itt vernyognak a legtöbben én akkor is gurulgatok, nem a véreteket szívom... ja meg ugye csak motorkáztam na... a semminél rohadtul több!!! Persze marad WG ami meg aztán a bicikli könnyedségű kis bicaj kellő szemtelenséggel számomra... 😇
dehogyis.............a stelvion lehet hamarabb felviszem mint te a triumphodat 😅
meg lehet tanulni rendesen használni, de persze ehhez rengeteg hajtűkanyar kellett. Nyilván vannak hátrányai, de nem a suly lesz az 🙂
Ez egy valós fotó kérem amit egy Nemesnádudvari raktárban készítettem, én igazi amcsi fűnyíróalkatrészeket vittem oda egy kínából jött konténerben (azóta a gyár is megszűnt nálunk sajnos a helyiek bánatára, az MTD). 😄
meg lehet tanulni rendesen használni, de persze ehhez rengeteg hajtűkanyar kellett. Nyilván vannak hátrányai, de nem a suly lesz az 🙂