Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén tervezem......remélem össze is jön. Bár a VFR-rel,ami szintén nehéz sulyu ellenben könnyedebben manőverezhető........
Most mondma......SM-en minek van ertelme? 😃
Asszem mndharom trafoi felol volt. 🤔
Persze hogy nincs 😄 Zoli vágja csak 😅
Eddig 3x,elsore meghökkento,erdekes volt hogy tobben be akartak esni elem,viszont elozni csudifincsi ott. 😁
Én nem vitattam 😆
A stelvion konkrétan kétszer, de hasonszőrü iveken sokszor. Az első menet a stelviora vért izzadós volt.........aztán lassan kialakult, a motor tudja......
Hat,nehezipari mellektermeket konnyu elsozni,de a triumph mesterműveket alkot motorgyartasban. 😆
Ennek semmi értelme. Pl. fel nem ülnék "trágyapumpára" de ha valakinek az fekszik és azon élvezi a motorozást, tegye! Nekem kellemes csalódás volt a fotelmotor, legtöbbünknek meg sátáni putri! Legyen... de mikor itt vernyognak a legtöbben én akkor is gurulgatok, nem a véreteket szívom... ja meg ugye csak motorkáztam na... a semminél rohadtul több!!! Persze marad WG ami meg aztán a bicikli könnyedségű kis bicaj kellő szemtelenséggel számomra... 😇
Ahha,hanyszor voltal? 🤔
Tényleg? 😐️Nahát.......azért az eladásba belehuzhattak volna azota 😂
Nem egyértelmű,de biztosan nem a japcsi másolók.
dehogyis.............a stelvion lehet hamarabb felviszem mint te a triumphodat 😅
meg lehet tanulni rendesen használni, de persze ehhez rengeteg hajtűkanyar kellett. Nyilván vannak hátrányai, de nem a suly lesz az 🙂
Daimler Reitwagen volt az elso.
Akkor most elmondom,hogy a világ legelső motorkerékpárját ők csinálták.Akkor hol voltak a japcsi cégek.
Feneket,az egy kibaszott bálna. 😆
Na jo de pipi egyetlen agysejtje is terhelt. 😆
Mer aszitte horgáni megyen. 😅
Kezelhető a dolog, csak pipinek nem sikerült eddig 😁
Azért érdekes lehet egy 260kg-os tehenet terelgetni a lábad között mint egy 186kg-ost.
csak szar helyen parkolt le, aztán arra fogtak mindent 🙂
Ez egy valós fotó kérem amit egy Nemesnádudvari raktárban készítettem, én igazi amcsi fűnyíróalkatrészeket vittem oda egy kínából jött konténerben (azóta a gyár is megszűnt nálunk sajnos a helyiek bánatára, az MTD). 😄
De milyen tök jól ez voltak már azzal a ladikkal! 😂 😂 😂
Mint a kawa. 😂
Az örökzöld. 😆