Erről fgoalmam sincs, jó lenne ha így lenne mert azért 1 napra tenni azt, hogy orvoshoz megyek utána az okmányirodába nem biztos, hogy összehozható és akkor ugye fennforog másnap a jogsi nélküli vezetés bűntette ami 3 ével sújtható tavaly május 14. óta.
Éééés utánanéztem és tényleg, nincs kivétel, a szülinapon vagy utána kell csináltatni különben bukta egy év, nem túl emberi, mi van ha pont nem érek rá bármiért? Ez egy nagy szopatás a dokim meg gyakorlatilag mergszivatott volna egy márciusi papírral. Viszont külföldre nem jó az A4-es papír amit először adnak az okmányirodában így amíg nincs meg a rendes csak itthon mehetek.
Az a baj hogy kormányváltáskor jönne a balfasz zajos banda és olyan rohadtnagy káoszt csinálnak hogy beledöglik a gazdaság vele együtt én is.
Ha vityáék maradnak ők kisebb káosszal navigálják el,talán nem döglök bele,bár lesz gond úgyis.
Remélem bogyó viszont vísítva távozik a másvilágra nélkülem zajosék miatt. 😂
Hitelt nem akarok emiatt.
Én is így gondoltam, de akkor a doki miért mondta a márciust? Én 2 hete kérdeztem ezt tőle és akkor mondta. Tudom utána lehet nézni a neten, de gondoltam itt is rákérdezek. 😃
szülinap után 1 nappal csináltasd akkor nincs bukó
én 2 hét miatt elbuktam egy évet, de mivel másfél éve már le volt járva egálban vagyok, csak azért kicsit bassza a a csőröm az az egy év
Az enyém 2 éve lejárt... de ha ennyire pangás van, lehet, bemegyek... A betelt forgalmim cseréjére tavasszal még 3 hétre adtak időpontot (azt meg elfelejtettem, úgyhogy azóta sincs forgalmimba beleírva a műszaki)
A jogsin orvosijánál nem világos egészen, hogy mikor kell csináltatni, hogy teljes ideig legyen érvényes? Értem ezt úgy, hogy április a szülnap és akkor meg lehet előtte illetve mennyivel előtte, hogy ne bukjak az érvényességgel 1 évet? 🙄
sokkal kevesebb adásvétel van mint 4-5 éve volt
okmányirodába alig van munkájuk, amikor kapott az lc4 új nevet akkor időpont foglalás nélkül mentem be aztán senki sem volt se előttem se utánam, ilyen még sosem volt, legalább 2-3 ember mindig volt előttem, most meg ahogy téptem a sorszámot máris villogott a tévében hogy menjek
amikor jogsit csináltattam nyáron akkor is csak lézengett a nép
Már akkor 7 netto volt az új áruk.Most az L3H2 nem leghosszabb 140 lovas 8,5 millio netto.
A legjobb ajánlat mellett nyáladztam két kb 80-ezre futott használt ujszerű duc mellett.
A végső áruk 5,4 millió körül.De azokhoz nem adtak ilyen szécsényi GO 2,5-es hitelt,csak normál lizinget.Na azoknak jött ki 2-3 milla befizetés 3 évre ilyen 120-130 körül anno a törlesztője.
Hát ezt mindneki maga tudja hogy mennyit kell kitermeljen a kocsi. Lehet ha lakatolás meg kocsi keresés előtt lett volna ilyen ajánlat akkor jobban hangzott volna, vagy csak simán 2éve amikor csak 7volt egy ilyen autó.
Én tegnap voltam arra meg valamikor január elején, akkor már volt aszfalt nyom. Tehát nem úgy van mint régen hogy a fél sávot elfoglalja, terelés van kicsit hosszabban.
Ha vityáék maradnak ők kisebb káosszal navigálják el,talán nem döglök bele,bár lesz gond úgyis.
Remélem bogyó viszont vísítva távozik a másvilágra nélkülem zajosék miatt. 😂
Hitelt nem akarok emiatt.
Pörgeted a gazdasagot is 🤷🏼♂️
én 2 hét miatt elbuktam egy évet, de mivel másfél éve már le volt járva egálban vagyok, csak azért kicsit bassza a a csőröm az az egy év
okmányirodába alig van munkájuk, amikor kapott az lc4 új nevet akkor időpont foglalás nélkül mentem be aztán senki sem volt se előttem se utánam, ilyen még sosem volt, legalább 2-3 ember mindig volt előttem, most meg ahogy téptem a sorszámot máris villogott a tévében hogy menjek
amikor jogsit csináltattam nyáron akkor is csak lézengett a nép
A legjobb ajánlat mellett nyáladztam két kb 80-ezre futott használt ujszerű duc mellett.
A végső áruk 5,4 millió körül.De azokhoz nem adtak ilyen szécsényi GO 2,5-es hitelt,csak normál lizinget.Na azoknak jött ki 2-3 milla befizetés 3 évre ilyen 120-130 körül anno a törlesztője.