Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nahh, kezdi már ez is a hülyeséget 😃
Az masik ceg meg csak nem is unios a motorgyar. 😆
Nade ez neked kibaszottgyors? 😅
A kawa gyártási helye 🙃 🖖:
De a melltartók is.... ...Valentin napkor biztosan. 😆 (Ja, ezt Te nem tudhatod, bocsi.)
Hat a műhódak is lepottyannak. 😆
én maradtam a 10nél, igazándiból még a hetesnél tartok mert olyan skin van rajta, az hogy milyen belül nem érdekel
Haggyámá, kibaszott gyorsan csinál mindent 😂 akár még műhold is lehet,mert bármit is gyárt 😅 nem ugy mint a........hogyishijják........na az 😋
Na menek... egyétek egymást én majd másnap érkezem, mert nálam mindenki IS gyorsabb, de rohadtul letojom... 😇
He? 😅
Mennyiből nulla? és ez milyen eredmény? 😂
Nem vágom, de nem is értem 😂
Mivel nehez es lassan fordul benne van a pakliban.
Nem veletlen híjják a ceget Kawasaki Heavy Industries-nek! 😂
Én sem viszek magammal ezekből semmit, mert nem kell. 🤗
Moto 2,Vágod?És meghibásodás 0db idáig.
1 hónapja használom a 11-et
hát megérkezett
Ebben a taskában megvan hová lehet berakni a törzskönyvet.Egy átlátszós taroló.Mert azt nem hordjuk magunkkal.
Remélhetőleg nem fog. 😊
Tankhajokhoz kell a sok henger,meg a vegen kereszbeaallsz es megbenul a vilaggazdasag. 😂
Van dolgod éppen ugye?! 😆
na jó, de aki motort vesz és nem háromhengerest az nem kap ilyet:) meg hogy is nézne ki triumph logoval a kawasaki kulcs 😂
nektek is csak igy akarják enyhiteni a negyedik henger hiányát 😆
Ilyesmi kék belű neszeszert mindenki kap.
Van nekem is a gyári. Ilyenről beszéltünk...
Adtak tokot ,azt hittem laptop táska először. 😁
Adtak tokot,azt hittem laptop táska először. 😁
Azzal nem, de a régi szabály szerint ugye simán megcsináltathattam a lejárat előtt bármennyivel és akkor max. annyit buktam amennyivel előbb mentem a dokihoz, de a hivatásosoknak az okmányirodában nem vették el hanem nálam maradhatott a még érvényes jogsi amíg megkaptam az újat, de ugye most már azonnal lejárt jogsim lesz másnap ha nem tudok elmenni aznap az ományirodába na meg mi van ha hétvégére, ünnepre esik vagy épp délutános a doki és csak másnap vagy harmadnap tudok irobába menni meg ilyenek, ez teljesen életidegen törvény rendkívül szűk határidőkkel mert mondjuk ok, a rendőr, nav, nkh-s nem büntet meg pár napon belül mert rendesek........na és ha mégis kifogok egyet akinek ez a szórakozása?.....akkor az új tv. alapján bármennyire megkúrhatnak.
Köszi akkor erre figyelek!