az alsó egy laptop dvd, a felő egy ssd
van olyan usb átakakító ami jó a laptop dvdhez?
mert amiket láttam az dvd ÉS ssd hez jó, ilyenem van de persze nem jó hiszen sokkal szélesebb
azért egy hosszabb túrán számít az is
főleg ahol ritkábban van kút
10 éve még sokszor okozott gondot egy hétvégi tankolás romániában
volt ám benzin cserebere hogy kitartson mindenkinek a másik kútig
gps szerint 60 km a kút aztá fele népnek 20-30 km-re volt elég a benzin
Vitatható az hogy mekkora motor a (biztonságos). Mi anno 250es etz-vel, estünk akkorát, hogy majdnem megpusztultam szó szerint. Pedig egy akkori gyorsasági 125-ös aprilia lenyomott gyorsulásban és végsebességben is.
Egy 390-es kis advval is szerintem meg lehetne találni a motorozás szépségét.
Főleg a mai világban amikor egy jót egykerekezni sem lehet mert feljelent valami buzi fedélzeti kamerás spicli. A dronos rendőrökről nem is beszélve… valamelyik nap nézem de fura madár van az égen, azt ezek a buzik drónoznak, kanyar után ott is volt a fogadóbizottság, 15rendőr.
Nem egy megértő nej az enyémmel ellentétben mert az kötött rám egy jó biztit és midnig küld, hogy húzzak már motorozni és ne legyek szarfaszú hanem irány a hegyek és húzzam jobban mint ahogy merem. 🤘
Dehogy van abban. Venne motort Zoli de főni asszonnya nem engedi, örül, hogy túlélte a balesetet és jól van. Ilyen 250es sámlira talán rábólintana, de mondta barátom vagy impala vagy semmi. Mondom akkor neked nagyon kinéz, hogy nem lesz semmi. Sajna. 🙄
amikor a feleségemnek megnyertük a pályázatot a dákóra tavaly júniusban ránéztem a hahura,hogy milyen áron lehetne megszabadulni az auristól(gondolkodós) hasonló évjárat állapot és kilométer alapján reálisan 1,5-1,8 misit lehetett volna érte kapni(dollárjeles) Decemberben hirdetés és alku nélkül adtuk el 3-ért(szemeit körbeforgató)
van olyan usb átakakító ami jó a laptop dvdhez?
mert amiket láttam az dvd ÉS ssd hez jó, ilyenem van de persze nem jó hiszen sokkal szélesebb