Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drp.su-t hasznaltam korabban, driver telepites utan uninstall es kesz. Ellenkezo esetben fut a hatterben es pop-upokat dobal segitokeszen, ami idegolo. Amugy a dolgat jol ellatta.
Tegyél usb hangkártyát 2000péz azt kész.
beszopat az alaplapi hang így még nem jártam
azt írja nem w10 kompatibilis amit a gyártó oldaláról szedtünk le
minden megy wifi vga stbstb csak a lan meg a hang nem
ezekkel még sosem volt gond
mondjuk a lan nem is kell azért lett wifis alaplap
Nem. driver keresőt a balekok használnak 😅
Ez Pipinek nem lemondás - neki ez benne az élvezet 😅
Normál áron fizettél érte 4140-et 😂 mert akkor annyi volt az ára (bár tudom, ha valami 100 Ft mindig, de raklapra ki van téve 120-ért egy áthúzott 300-as táblával, akkor szívesebben megveszed 😅)
Szóval elhasználtál egy ezresnyit, 3000-nyit meg elosztogattál - de ez befér, tudtuk, hogy nagylelkű vagy 😂
létezik olyan driver kereső ami nincs fullra férgekkel meg vírusal?
Csöves mint a kukorica. 😆
csövesként kell élnibmert minden vagyon fekete
ez a legszarabb, teli van lével mégis susogós joggingban kell leélni az életét
Lehet ezé megy nyaralni furgonnal munkásszállóra?
Mondasz valamit. 🤔
Csak ilyen dolgokkal tud menőzni a haverjai előtt. Az ingatlanjaival nem dicsekszik, mert hátha kiszagolja a NAV. 😍
Hát,ha nem birod tartani a bagólesődet viseld a következményeit. 😆
ha nagyon szarul állsz akkor neked adom ingyen a fakót, ha eddig nem használtam ezután se fogom
én ilyet használok https://www.caola.hu/caola-tuk...
Nos 20*207= 4140 Ft-ot fizettem a 20 kannáért. Ez lett volna normál áron 36000 Ft(gondolkodós) Elosztogattam 15 db-ot 207 ft-ért amiért nem kaptam pénzt ez 3105 Ft(gondolkodós) megtartottam 5*1800-at ez 9000 ft- összeségeben nyertem csak nem sokat(kezeit széttáró) Akkor lehet még is lottózok(gondolkodós)
Nem érted(kezeit széttáró) Elvagánykodtam, hogy mekkora üzletet csináltam (fülét befogó) Aztán felcsillant a szeme mindnek oszt elkunyizgatták. Nem volt pofám nemet mondani(kezeit széttáró) az a 207 ft-ot sem volt pofám elkérni(kezeit széttáró) Szerintem még tavaly novemberben is hívott valamelyik, hogy van e még? 😂 Már letagadtam. Szerintem maradt még 1 db. 😂 Ki kellene számolni, hogy összességében buktam e így a nagy üzleten(gondolkodós) kb. 5 öt tarthattam meg magunknak a 20-ból (gondolkodós) Az arany szívem. Ez visz a sírba(mérges) Már a lottón sem szeretnék nyerni(ujjával nemet mutató) Nem véletlenül a mondás, ne szólj szám nem fáj fejem(kezeit széttáró)
ha szinte teli van akkor bajos
így nincs kupak nincs szenvedés kínlódás
persze motoron amikor lejön másfél liter nem gáz de ha 3/4 ig vagy felette van a kanna szar dolog letekerni a kupakot
10+ évig szaroztam vele érzem a különbséget 😉
Mert hülye vagy. Nem a 200 forintot, hanem az 1800-at kell elkérni, elvégre te jártál jól, nem ők 😆
nem is értem robogóba minek olaj? bele kel tenni az arol 2-őt a benyába oszt kész(meghajlós) 😆
Ini másnak szereti bonyolítani 😆
Amúgy meg a sima kannából is lehet flakonba tölteni olajat. Csak az ablakmosó betöltésnél van szopás ezzel, mert ott általában nem lehet hozzáférni rendesen.
Hondán francnak cserélgetsz olajat, abba soha nem kell 😆
én vettem egy 5 literes kanna kék szélvédőmosót aztán kifakult, szinte semennyire nem kék
ott pusztul vagy 10 éve a fészerben
majd megnézem én 4-re emléxem
Mondjuk abbol 2 meg 5 literes van. 😂
bocs nem fagyállót hanem téli szélvédőmosót akartam írni(kezeit széttáró)
baze 207 ftért adtak 1800 ft-os cuccot. Ezen nem volt mit gondolkozni hoztam ami volt(fetrengős)
Csak arra baxtam rá, hogy a haveroknak meséltem milyen jól jártam aztán mindig kéregettek azt a 200 ft-ot meg nem fizettetem ki velük szerintem a 20 flakonból 15-öt szétosztogattam. (fejét fogó) Talán még 1 teli kanna van valahol. A fűnyíróbenzint is ilyenbe tárolom.