van néhány ilyen kannám. 2 éve 4 literes téli fagyállót árulták benne a teszkóba. valami 87%-os leárazásban 207 ft-ért adták darabját 😁
Sajnos csak 20 db volt elvittem mind. De ha 2 raklappal lett volna azt is elviszem mind, a flakon ennyiért nem gyártják már le, már akkor se(kezeit széttáró)
sokkal jobb kiönteni mert feljebb van mint a szája felső fele szóval mindenképp jobb
főleg hogy ez is ingyen volt, szeretem az ingyen dolgokat, ingyen még a szifilisz se olyan nagy gáz 😁
jó-jó, de ez még a kezdő szint
ilyen kannát szerezz be
én a hegesztőktől kértem, letapadásgátló vagy mi a szösz volt benne
flakonba is lehet vele önteni
Na ezaz Pocsi! Így kell ezt csinálni. Nekem is, egy ilyen műanyag kanna van elvágva. Félrebillentem amennyire engedi, és a szájánál ki lehet önteni belőle a nyálat. 👍️
Mondanám hogy aki nem cserélt ma olajat+szűrőt a motorján az..... Megérkezett a péntekre várt szett. Tök jó, mert baloldalon van az olajszűrő, a leeresztőcsavar, a kardánnak is. Még egy jó pont a Hondáéknak beírva! 😘Odatoltam az akna mellé, és nem kellett alatta csúszni, mászni. 🙃 👍️
Szépen lép lámpánál teljesen jó így. Ma délután 4re már vihetem is eredetvizsgára, sok éve járok az épfus Petiékhez egy-két nap alatt lesz új forgalmi.
pedig mintha 5 ezret mondott volna gyári csereintervallumnak
meg hogy a városi közlekedéshez a 12 grammos görgőket kicserélte 10 grammosra aztán úgy jobban gyorsult
Ebbol gyurtad a kenyerlangost? 🤔