Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melleraktad a lisztet?
Ebbol gyurtad a kenyerlangost? 🤔
van néhány ilyen kannám. 2 éve 4 literes téli fagyállót árulták benne a teszkóba. valami 87%-os leárazásban 207 ft-ért adták darabját 😁
Sajnos csak 20 db volt elvittem mind. De ha 2 raklappal lett volna azt is elviszem mind, a flakon ennyiért nem gyártják már le, már akkor se(kezeit széttáró)
Semmi nincs ingyen ugye tudod, bár hogyne tudnád.
sokkal jobb kiönteni mert feljebb van mint a szája felső fele szóval mindenképp jobb
főleg hogy ez is ingyen volt, szeretem az ingyen dolgokat, ingyen még a szifilisz se olyan nagy gáz 😁
Tökéletes ami van, pár tölcsérem is hozzá, hova a picsába bonyolítsam még... Haggyámá... vegyé inkább Malagutit, tök jó! 😆
jó-jó, de ez még a kezdő szint
ilyen kannát szerezz be
én a hegesztőktől kértem, letapadásgátló vagy mi a szösz volt benne
flakonba is lehet vele önteni
Kici óccó. Pár lityi fáradt olajat látott már...
Na ezaz Pocsi! Így kell ezt csinálni. Nekem is, egy ilyen műanyag kanna van elvágva. Félrebillentem amennyire engedi, és a szájánál ki lehet önteni belőle a nyálat. 👍️
😆 👍️ ✌️
Jó az, Hondába az kell :)
Hja, nem aluljarobol koll venni :D
Jó az, ha nem hamis. 😆
Jo az a Repsol. 👌
Mondanám hogy aki nem cserélt ma olajat+szűrőt a motorján az..... Megérkezett a péntekre várt szett. Tök jó, mert baloldalon van az olajszűrő, a leeresztőcsavar, a kardánnak is. Még egy jó pont a Hondáéknak beírva! 😘Odatoltam az akna mellé, és nem kellett alatta csúszni, mászni. 🙃 👍️
Szépen lép lámpánál teljesen jó így. Ma délután 4re már vihetem is eredetvizsgára, sok éve járok az épfus Petiékhez egy-két nap alatt lesz új forgalmi.
rendőr:
- nem látta a piros lámpát?
motoros.
- azt láttam, magát nem láttam(kezeit széttáró)
pedig mintha 5 ezret mondott volna gyári csereintervallumnak
meg hogy a városi közlekedéshez a 12 grammos görgőket kicserélte 10 grammosra aztán úgy jobban gyorsult
3ezrenként kiabál a műszerfalon friss olajért. Vettem motul 5100et előtte is azt kapott, ma le is cserélem.
egy ismerősnek volt, annyit mondott hogy inkább 3 ezer után cserélt olajat az 5 helyett
Igen az. Mert? Lehet nyúzni bírja azt olvastam róla. Majd kiderül.
Ez a Malaguti rotyesz Yamaha blokkos, ugye?
Bár tegnap sikerült hármat is bontani
Télen nem fogy. Pedig mindig van.itthon és nem argus 😄
Szerintem télen is.
Mert nyáron csak a hideg sör a jo