Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mondjuk nyáron nem szoktuk. De nem tudom hogy miért nem.
Monnyuk az jo ötlet, azt még szeretem is.ha jol sikerül
Huh az tényleg nem finom. Próbáld forralt bornak, mi úgy szoktuk elhasználni a száraz borokat.
Igatságod lehet......bár sose vót
Miért iszol olyan szarokat?!
Tudhatnád: "Mindenütt jó, de legjobb a sör!" 😍
Én több boron vagyok tul de ez a kiengedés nem jött el. Talán mert nem szeretem a bort 😁 plöne a szárazat
Raktam fel pár képet, már kiengedtem 3om sör + 3om vodka után... 😆
Mi a hányást vettél, Druszám? 😯
milyen rotyeszt szermányoltál végül?
Amúgy meg gechi jó a kis serpa... 😇
De csak félkocog... 😅
Akkor te is, mert robogot vettel, hehe :D
Aki ma nem vett motort az tudjátok... 😆
Persze, hogy volt. Megszopta.
😂
Ez a mi környékünk. Helyi srác, mert ismeri a lámpát
Van amikor percekig minden irányból piros van, mint pl. most is.
Én is átmegyek ilyenkor, bár az igaz, hogy én körülnézek hogy hol a rendőr 😂

Amúgy simán le tudja rázni. Amerre elment félúton befordul az erdőbe, rendőr meg nem tud utána menni kocsival.
Csak ha volt rendszáma akkor megszívta. És mivel hátranézett azt sem veszik be hogy nem hallotta.
Kivettem de akkor sem megy. Viszont én is leszarom. 😆
Az a baj, hogy egy FB robot próbál a TC oldalán adatot kinyerni és ezt viszont továbbra is blokkolom, ami nem tetszik neki.
nekem simán megy de én neg alapból nem nézem 😂
Aha.. én is mint Zé, nem tudok totalcart nézni, mert hiába van letiltva rajta az Adblock, az a buzi oldal akkor is rinyál. Szóval akkor baxxák meg magukat... úgy is kb. 10 éve volt ott utoljára normális tartalom... 🙁
az adbock listából vedd ki a totalcar-t és máris menni fog
nekem csak az ublock van avval megy minden, torrent se basztat hogy kapcsoljam ki
ABP + Ublock és nincs semmi reklám évek óta, cserébe nem tudok totalcart nézni, de lesz@rom.
Ha nem állít meg akkor kivédhető még ha csak nem változtattak a tv.-n.
ezért kell laptopról tolni, én kb havonta látok egy reklámot, de megtanulja az adblocker és azt se látom többet
aki tapigatni szeret az keressen egy kihajtós érintőképernyős típust
A tube-on ket hete pikaluna leggings reklam megy fulkkretenben,annál nem idegesitobb. 😂
Akkor is kibaszott bosszanto.