Felénk se szaroznak.
Mondjuk én a fatert már nem tudom sehová vinni, a gyereket még nem, testvérem nincs többi meg kilöve mivel elvileg akinek lehet annak is csak egyeneságit lehet.
Ja és hogy mennyire nem egyértelműen értelmezik a törvényeket az ellenőrök. Én mondjuk nem jártam utána mert nem érdekel. Terminál… kötelező de az egyik ellenőr azt mondta, elég ha kiírod hogy erre a számlaszámra utalhatnak és kész.
Akkor átbasztak téged 🤷🏼♂️
Vagy lehet valami szemetszúrt nekik. Huzamosabb ideig nem lehet felvève, nem kaphat érte bért. Egyértelműen nem munkaszerződést kell írni csak egy megbízást, és csak egyeneságú rokon vagy házastárs.
Vagy ami mèg lehet hogy Te nem EV vagy 🤔
Nem tudom felétek miféle munkaügyisek vannak, itt már évek óza nem lehet ilyennel sakkozni. Engem már kis hijján basztak.meg emiatt, ugy usztam.meg hogy elöttük ott felvetettem.napidijasra.
Nem szűnt meg. Rendszeresen ellenőriznek, rendszeresen látják. Kb 3-4éve az egyik ellenőrnek nem tetszett, aztàn legközelebb hozta a kinyomtatott paragrafust.
Nem reklámozzák, de lehet. Végülis teljesen mindegy, a legtöbb embernek ez nem számít, simán bejelentheti. Csak azzal van egy kis plusz papírmunka ehhez képest.
Úgy, hogy külföldieknek dolgozik számla nélkül míg meg nem bukik, így ki tud fizetni bármit hisz nem kell költségelnie hivatalosan. Ilyen sufni műhely (nem is olyan kicsik általában volt tsz vagy gyárudvarokban bérelnek helységet) errefelé is van, de a vicc, hogy semmivel nem olcsóbbak mint akinek hivatalos a szervize és ugyanúgy kell várni rájuk cserébe garancia és normális munka ritka.
Családtag bejelentés nélkül dolgozhat. Egy egyszerű papír kell róla amiben leírjátok, hogy semmilyen juttatást, bért nem kap a munkáért. Segítő családtag.
Hááát ezt így leírni nyilvánosan nem tudom bölcs dolog-e? .......ez teljesen törvényellenes, minimum alkalmaiként jelentesd be magad vele mert bármilyen munkát vagy alkalmazottként vagy alvállalkozóként csinálhatsz függetlenül, hogy kié a műhely és a szerszám. Munkát nem lehet még családtagnak sem bejelentés vagy számla nélkül végezni.
a helyi bolt felírja és havi egy számlát ad, avval nincs gond
ha veszek 5 darab csavart már áfás számlát kell kérnem
Mondjuk én a fatert már nem tudom sehová vinni, a gyereket még nem, testvérem nincs többi meg kilöve mivel elvileg akinek lehet annak is csak egyeneságit lehet.
Vagy lehet valami szemetszúrt nekik. Huzamosabb ideig nem lehet felvève, nem kaphat érte bért. Egyértelműen nem munkaszerződést kell írni csak egy megbízást, és csak egyeneságú rokon vagy házastárs.
Vagy ami mèg lehet hogy Te nem EV vagy 🤔
Ettol felve. 😆
http://youtu.be/WDpipB4yehk