Mert megoldja máshogy. Saját tapasztalatom van, évi 5-6millióról sem kell neki számla. Pedig a Zoli bevételénél sokkal sokkal többet termel a cég 🤷🏼♂️ Nyilván nem fogok pontosan semmi leírni.
Egy okot mondj arra hogy egy több milliás költség számlát miért dobna el?
Ha van fekete jövedelem akkor ki tudná fizetni, de ilyenkor inkább a munkabérrel trükköznek
Ez úgy szokott lenni hogy aki beszervezi a külsőst az levesz pár százalékot feketén a külsőstől
A külsős meg ennyivel többet számláz
Papír nélkül a kis cégeken kívül nem kínlódik már senki sem
Az hogy neked mi életszerű az egy dolog. Nem kérdeztem tőle hogy a reggeli ébredéskor jött-e az ötlet, ismerjük egymást 20éve szóval nem csak egy ipse vagyok.
Persze,persze,milliiárdos ceg,felkel a tulaj,ok mostantol megbizok egy ipset aki csinalja feketen.Papirok es szamlak nelkul.Mert ugy jobb.
Tisztara eletszeru.
Jolvan..........
Akkor most elmagyarázom a lényeget. Van egy kft, milliárdos bevételről beszélünk nem 100millióról,szóval a főnök úgy döntött hogy magával a fényezéssel maga cég nem akar foglalkozni tovább, így maradt két verzió, vagy megszünteti vagy megbíz valami külsőst. Itt jöttem képbe én, a hely az eszközök adottak, mivel itt sorozat gyártás folyik így az árról is viszinylag ritkán tárgyalunk, az euroban van meghatározva de a kifizetés forintban történik, számlát nem kér mivel ő egy komplett készterméket ad el, ezért nem szükséges neki sem hogy vállalkozóként csináljam és az ár is olyan hogy az mindkettőnknek jó legyen. Nincs beleszólás, két kritérium van, minőség és határidő. És ez nekem pont azért jó mert meg spórolom a vállalkozással járó nyűgöket. Mondhattam volna azt is hogy vállalkozóként csinálom, aztán mitől lett volna jobb?
Nem turkálunk egymás zsebében, de ez is jó madarski szokás!
Nem a buxa teszi az embert...
De lehet kéne egy ( ÁFA vs Mentes ) totyik nektek...
Tottál megennétek egymást ott is!
Vagy lehetne Maszek vs Multi! Ez méggyobb... 😂
Fikáz6ják Zolit, de korrekt fasza gyerek, és elrohadt segítőkész, gyakorlatilag bárkinek aki nem balos, nem dohányzó, meg oltott! 😅
Na most komlyan, vicc ide-oda karakán jó embör, mint minden motoros! 😊
Ha van fekete jövedelem akkor ki tudná fizetni, de ilyenkor inkább a munkabérrel trükköznek
A külsős meg ennyivel többet számláz
Papír nélkül a kis cégeken kívül nem kínlódik már senki sem
Tisztara eletszeru.
Jolvan..........
Mert ha éjjel kezdi még a déli szendvicset is a gödör mellett eszi meg 😆
Ezt mndenki rogton ertené. 😂
Nem a buxa teszi az embert...
De lehet kéne egy ( ÁFA vs Mentes ) totyik nektek...
Tottál megennétek egymást ott is!
Vagy lehetne Maszek vs Multi! Ez méggyobb... 😂
Megyunk ásni.
Na most komlyan, vicc ide-oda karakán jó embör, mint minden motoros! 😊
Abbol se egy tul jo darab,de kene egy igaslo ingazni februar vegetol.