Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépmunka! 😀
Ja, elore forog, feszito a henger mogott van, a szivo oldal felol. Vilagos.
Igazabol csak tapasztalati.
A kipufogo oldal "fix",ott feszesnek kell lennie a lancnak,ha csak egy fogat laza amikor beteszem a szivo oldalit el tudom huzni konnyen a fotengelyt a jelrol.Es szedhetem szet azonnal.
Sose fogod erteni,felkegyelmű.
Mert nem a sajátomat koptatom? Én pont fordítva látom. És látod, ezzel is a saját ostobaságod bizonyítod. Úgy ítélikezel hogy a részleteket sem ismered. De hát ez legyen a te bajod.
Mondjuk ezt se írja sehol. Csak hogy az 1. hengernel az "abra szerint alljon felfele a butyok" a ket tengelyen, oszt utana mar dobatja fel a joszaggal a cam cap-eket.
Kicsit tobbet matekoltam.Amugy sok melo volt mig rajottem a kopufogo oldal mrgy elobb.
A gyari konyvben meg az az alapallapot, hogy nincs rajta. A sorrendiseg a leirasuk alapjan pedig: butykostengely megy a helyere, aztan a lefogato ontveny, es a pozicionalas utan ugat loctite-rol meg lanckerek rogzito csavarokrol. Feszito meg a legvegso lepes.
Tudom.
Te tenyleg nem vagy eszleny.
Történetesen az "ipse" a kuncsaft. Aztán ha nem az ő szerszámaival dolgoznék akkor mi lenne? Dolgoznék a sajátommal. Melyik a jobb, az enyém kopik vagy másé?
A hornet manualban nem emlékszem ilyenre. Honda… nem is várhatunk mást, ennél már csak a yamaha egy balfaszabb gyàr.
Simán kijönnek és vissza is mennek ha helyükön maradnak a kerekek.
Itt meg hogy remove.
Vegulisnem,csak latom a manualban lanckerekek nelkul es a csavarok meghuzasa is bennevan.
Szerintem nem írja hogy le kell szedni. De nem olvastam el a képet mert telóról nem tudom megnyitni ha az az előző oldalon van én meg lusta vagyok visszalapozni.
Feszítőt kiveszed, utàna simán kijönnek a tengelyek. Szívó aztán kipu, vissza meg kipu aztán szívó.
Manual szerint kene,amugy addig forgattam rakosgattam hogy valahogy meglett.
A hornetről nem kellett, simán ki lehet forgatni. Én szemèlyszerint nem is talàlkoztam olyannal amiről le kellett volna venni a kereket.
Az lehet, de amikor át kell alakítani a lakást a súly miatti extra tolószéknek, ő csak belenyúl a mellényzsebbe és kipengeti azt.

Ezzel nem rád céloztam, hanem csak úgy, mondhattam volna a bagózás miatti tüdőcserét is.
ilyen alkalmazott meg nem alkalmazott téren mindig az jut eszembe hogy osztálytársam azt mondta hogy ő nem tudna másnak dolgozni, meg hogy ő rosszul lenne ha becsukják mögötte a gyárkaput
inkább mindent is csinált, dolgozott is (ács) borozott is, üzlet stb
a gyárkaput nem szerette ha becsukódik, de azért csak lehúzott másfél évet zárt ajtók mögött csak kibírta
aztán oda jutott a nagy szabadsággal hogy majd 50 évesen még a tetőket mássza, mert most abban van a pénz, eszi az ideg mert egész nap csörög a telefon, 110 árajánlatból 3 ha megvalósul stbstb
én meg viszem a gurulós kis székemet és 2 ezres órabérben szöszmötölök pár órát egy héten, nem mar az ideg, van időm pecázni, motorozni vagy csak sorozatokat nézni "munkadőben"
az alkalmazottnak 1-2 ember parancsol, nagy cégeknél esetleg több
a maszekoknak meg mindenki akinek elad vagy dolgozik
igazándiból egyiknek sem jobb
de az őstermelőnek se jobb.... mindenki szopik, csak van aki nem ismeri be
A szokásos rögeszmecsere.... 😂
Veszik.
De ha az ipse nem adja a felszerelest hiaba allnak sorba a kuncsaftok.
Ja, ha nem veszik a kacatodat, éhen halsz. Tehát függsz tőlük.
Buziskodtok megint... 😂