Még csak nem is fóbia......
Egyenlöre kivárás van. Ráadásul mint ahogy Rusvai meggondolta magát és hangoztatja, nem is kell már 🙂
Milyen gyorsan fejlödik a tudomány 😄
Bár reggel a tévében az alkoholista szócsövet azért betanitották a hamadik oltás kell az omikron ellenre 😄
Nem lesz ott gond. Nem tudom, mit bir a kinai gyuruszett, de ha nem a Pannonringen nyomod a szemet minden heten rekorddontesi cellal akkor csak elhoz es visz egy jo darabig.
Ejjel 11 kor mar ez is tobb mint elvarhato. 😆
Belapatolom a blokkot,beinditom,felhanyom a muanyagot,ha nem szall szet a blokk,megy muszakira,es rarepul a doboztarto.
Robira most nem fussa,nem vagyok milliardos haver. 😆
Pedig egyre jobban bejon a x-max 250,oregszem.
Persze, valahol ertem.
Nem tudom, segit-e, de lemertem a tartalek flip-up sisakomat (regi Lidl-s Motowell FU2, 56-58-as meret). Az 34 x 30 x 26 centi.
Az uzemi kint van a motor keglijeben, ennyi a statisztikai meritesem mara :)
Koszi az utanjarast,eleve hanyok a doboztol,de a lomra kell valami amibe elfer 3 kovaszos baguett,egy cola,tej,kaujkazusi kefir meg par apro lidlis peksuti.Elotte meg a sisak.
Tarto tuti nincs keznel az 20 as csobol lesz,dobozt nezem apron itt de 21e debrecenbol,kb ilyenek,az uj meg 25 korul,felesleges hasznalttal vacakolni ezekszerint.
Nagyobb van dogivel,de arra meg nem vitt ra a lelek,ezen is nyeldeklek. 😆
Hahh,jo ez a forum.Repkednek a milliardosok,en tuti csoro vagyok a brigadhoz,de hogy pipi is,az meglep. 😂
Lölö.........tuti ittvagy,csak tudnam melyik nickneven..........gyari melos nincs itt? 😂
Egyenlöre kivárás van. Ráadásul mint ahogy Rusvai meggondolta magát és hangoztatja, nem is kell már 🙂
Milyen gyorsan fejlödik a tudomány 😄
Bár reggel a tévében az alkoholista szócsövet azért betanitották a hamadik oltás kell az omikron ellenre 😄
a kicsiket amit nem tettünk fel azt teszteltük, kiválló minőség
Még ilyen dobozfóbiás manust....
Belapatolom a blokkot,beinditom,felhanyom a muanyagot,ha nem szall szet a blokk,megy muszakira,es rarepul a doboztarto.
Robira most nem fussa,nem vagyok milliardos haver. 😆
Pedig egyre jobban bejon a x-max 250,oregszem.
Nem tudom, segit-e, de lemertem a tartalek flip-up sisakomat (regi Lidl-s Motowell FU2, 56-58-as meret). Az 34 x 30 x 26 centi.
Az uzemi kint van a motor keglijeben, ennyi a statisztikai meritesem mara :)
Tarto tuti nincs keznel az 20 as csobol lesz,dobozt nezem apron itt de 21e debrecenbol,kb ilyenek,az uj meg 25 korul,felesleges hasznalttal vacakolni ezekszerint.
Nagyobb van dogivel,de arra meg nem vitt ra a lelek,ezen is nyeldeklek. 😆
Ilyet épeszű ember nem tesz
Nagy cég meg végkèpp nem
Annyival még nem lehet olcsóbb hogy megérje
https://motobox.hu/ro/spd/moto...
Lölö.........tuti ittvagy,csak tudnam melyik nickneven..........gyari melos nincs itt? 😂