Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lumixal?
nálam biztosan ügyesebben csinálja az életbe nem mernék ilyen fába fejszét vágni és szerintem meg lesz ez neki (meghajlós)
Egy szintén háromszor oltott hölgy fotóstársamat engedtem csak beülni a Clio-ba. Az oltatlanok másik járgánnyal jöttek. 😆
de szputyikot vettél fel te oroszul tudsz, nincs orosz júzer hozzá?
Kizart,spur vagyok.
Felelőtlen terrorista vagy. Szórod a kovidot.
Na, én meg - kihasználva a szép időt - elmentem a fotoklubos haverjaimmal kattogtatni egyet:
fizettél volna nekem 5-6 millát akkor meglett volna a 115
lettem volna akkora segítség 😊
Nem rimankodok,elegedetlenkedek.
Sajnos a brutto bevetel ezevben elmaradt 80e hijjan a 106 milliotol.
Kb 115 lett volna a cel.
A felett sem lehetetlen de naggyabol egyedul erre tellett.
Lehettem volna ugyesebb.
Hívhatod te azt bárminek, mégsem én rimánkodok hogy az emberek csak lézengeni jönnek a boltba. Még véletlenül sem cserélném el a jelenlegi munka és bér körülményeimet egy válalkozásban végzettre. Árajánlatot adok az elfogadott árat rögtön kapom nincs átfutási idő nincs könyvelő meg az összes többi vállalkozás körüli hercehurca, ugyanúgy a magam főnöke vagyok, nem nekem kell az eszközöket venni nem az én gépeim kopnak, csak előnye van.
Szerintem jobb nem lesz. 🤔
Sziaztok, van e valakinek 919rr sc33 hoz 99 évjárathoz komplet idom szett törés mentes, hibatlan?
Ja,97 ben,amikor tanultam.
De hogy te masnal mazolsz napszamban magad helyett.Most. 😆
Zoli, a ez pont egy fog eltérés. 😀 jelöld a láncot meg veztengely fogaskereket, és csak 1 fogat állíts rajta.
...ja, és nem is hinném, hogy egyedül lennék ezzel.
Ezt a vitát, pontosabban ezen stílusú vitát már én érzem szégyenletesnek, pedig nekem vastag a bőr a képemen.
Arról beszélsz aki bútoros létére átküldi a csavart a munkalapon?
Látod milyen ostoba vagy.Nem akarok műkődtetni. Ezzel az eljárással több a havi bevételem mint sok vállalkozónak. Azért legyek vállalkozó hogy elmondhassam hogy az vagyok? Aztán a bolt bezáráskor ki sírt a megélhetés miatt? Te nagy vállalkozó.
Valahol mindent el kell kezdeni :)
Pedig ehhez is ért 😄
Úgy van, ahogy Oszi mondja.
T a TIMING jel, azaz a lánc és a szelepek időzítése a T melletti csík.
Az F a FIRING azaz az előgyújtás jelzője adott fordulaton (tippre a max. előgyújtás), a pöttyök meg egyéb köztes referenciapontok - de ezek csak stroboszkópos gyújtásvizsgálatnál játszanak, amikor azt nézi a paraszt, hogy időben jön-e a szikra.

Zoltánunk ott szopatja magát, hogy előre összeszerelte a vezérműtengelyt és lánckeret, így ha összerakja és el van csúszva, akkor szét kell szednie, áttenni 1-2-3 foggal odébb és újra összerakni.
Nem baj,nem blodi vagyok aki mindenben maxipqorofesszor.
Mondjuk egy vallalkozast se tud mukodtetni mert masnal van mazolokent bejelentve,de sebaj. 😆
Mert a magyar szöveg értéssel és értelmezéssel is gondjai vannak, az angol hogyan menne neki
😂az mér baj?