Nem rimankodok,elegedetlenkedek.
Sajnos a brutto bevetel ezevben elmaradt 80e hijjan a 106 milliotol.
Kb 115 lett volna a cel.
A felett sem lehetetlen de naggyabol egyedul erre tellett.
Lehettem volna ugyesebb.
Hívhatod te azt bárminek, mégsem én rimánkodok hogy az emberek csak lézengeni jönnek a boltba. Még véletlenül sem cserélném el a jelenlegi munka és bér körülményeimet egy válalkozásban végzettre. Árajánlatot adok az elfogadott árat rögtön kapom nincs átfutási idő nincs könyvelő meg az összes többi vállalkozás körüli hercehurca, ugyanúgy a magam főnöke vagyok, nem nekem kell az eszközöket venni nem az én gépeim kopnak, csak előnye van.
Látod milyen ostoba vagy.Nem akarok műkődtetni. Ezzel az eljárással több a havi bevételem mint sok vállalkozónak. Azért legyek vállalkozó hogy elmondhassam hogy az vagyok? Aztán a bolt bezáráskor ki sírt a megélhetés miatt? Te nagy vállalkozó.
Úgy van, ahogy Oszi mondja.
T a TIMING jel, azaz a lánc és a szelepek időzítése a T melletti csík.
Az F a FIRING azaz az előgyújtás jelzője adott fordulaton (tippre a max. előgyújtás), a pöttyök meg egyéb köztes referenciapontok - de ezek csak stroboszkópos gyújtásvizsgálatnál játszanak, amikor azt nézi a paraszt, hogy időben jön-e a szikra.
Zoltánunk ott szopatja magát, hogy előre összeszerelte a vezérműtengelyt és lánckeret, így ha összerakja és el van csúszva, akkor szét kell szednie, áttenni 1-2-3 foggal odébb és újra összerakni.
lettem volna akkora segítség 😊
Sajnos a brutto bevetel ezevben elmaradt 80e hijjan a 106 milliotol.
Kb 115 lett volna a cel.
A felett sem lehetetlen de naggyabol egyedul erre tellett.
Lehettem volna ugyesebb.
De hogy te masnal mazolsz napszamban magad helyett.Most. 😆
T a TIMING jel, azaz a lánc és a szelepek időzítése a T melletti csík.
Az F a FIRING azaz az előgyújtás jelzője adott fordulaton (tippre a max. előgyújtás), a pöttyök meg egyéb köztes referenciapontok - de ezek csak stroboszkópos gyújtásvizsgálatnál játszanak, amikor azt nézi a paraszt, hogy időben jön-e a szikra.
Zoltánunk ott szopatja magát, hogy előre összeszerelte a vezérműtengelyt és lánckeret, így ha összerakja és el van csúszva, akkor szét kell szednie, áttenni 1-2-3 foggal odébb és újra összerakni.
Mondjuk egy vallalkozast se tud mukodtetni mert masnal van mazolokent bejelentve,de sebaj. 😆