Ezt a kerdest rossz embernek tetted fel. :)
Az alberlo, aki jobb allapotban adja vissza a berlemenyt, mint ahogy bekoltozott egy nagyon hasznos dolog tud lenni, ha te vagy a haziur :D
pocses szétszabdalta(szomorú)
Szerintem kár volt. Eddig elég volt 1 fórumba jönni nevetni a hülyéken. (kezeit széttáró) Most meg 3-4 fórumról kell vadásszalak benneteket 😅
Nem tudom, hogy itt volt-e erről szó nemrég, de mindegy ideírom, utánanéztem, hogy segítő családtag dolgozhat-e ingyen cégnél és kiderült, hogy amennyiben van megbízási szerződés akkor igen persze a szerződésnek halál pontosnak kell lenni a tartalmában különben munkaviszonynak minősíthetik utólag ellenőrzéskor és persze a munka előtt kell megkötni különben ha épp ellenőriznek akkor bünti van tehát Levinek volt igaza. 🤑
Konkretan tesom kitolt egy szekrenysort,es mivel nem jelentettuk be napira,mondvan segito csaladtag,ezert siman megbasztak egy birsaggal.
Amugy razzia lehetett mert probavasarlassal es blokkal nem tudtak szivatni.
A munkaugyessrl igen mert pont ott papiroztak hogy minden rendben.
Az alberlo, aki jobb allapotban adja vissza a berlemenyt, mint ahogy bekoltozott egy nagyon hasznos dolog tud lenni, ha te vagy a haziur :D
Szerintem kár volt. Eddig elég volt 1 fórumba jönni nevetni a hülyéken. (kezeit széttáró) Most meg 3-4 fórumról kell vadásszalak benneteket 😅
Amugy razzia lehetett mert probavasarlassal es blokkal nem tudtak szivatni.
A munkaugyessrl igen mert pont ott papiroztak hogy minden rendben.