Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a Pipi lenne, erdekelne. Meg kecsket is tartanal :D
Szerinted mennyire erdekel a haziur? 😆
Nem mondtam,hogy neked hasznos(kezeit széttáró) 😄
Ezt a kerdest rossz embernek tetted fel. :)
Az alberlo, aki jobb allapotban adja vissza a berlemenyt, mint ahogy bekoltozott egy nagyon hasznos dolog tud lenni, ha te vagy a haziur :D
Az miert hasznos ha mas tulajdonaban levo epuletre fizetem a berleti dijat es meg penzt aldozok ra pluszba?
mittomén(kezeit széttáró) hogy csinálj valami hasznosat mondjuk(szemeit körbeforgató)
😜 🤗
Szerencsed mert martir lennel lukacsi katalinnal. 😂
Ooooo… nem 😂
GHB es szivmegallasnem vót? 😂
Minek?
Én most értem haza a Széchenyi furdobol… del óta aztattam… pofoz az élet 😂
azt, hogy kicseréled a linóleumot(kezeit széttáró)
pocses szétszabdalta(szomorú)
Szerintem kár volt. Eddig elég volt 1 fórumba jönni nevetni a hülyéken. (kezeit széttáró) Most meg 3-4 fórumról kell vadásszalak benneteket 😅
Mostmitmonnyak? 😆
Politika? Covid? Az üzenőfal meg elsüllyed? 😂
Mondjuk vicces módon szóban is érvényes a szerződés, de ajánlják, hogy írásban legyen.
Vazz, bele sem olvastam a topicba mielőtt írtam, persze, hogy itt volt róla szó. 😁
Nem tudom, hogy itt volt-e erről szó nemrég, de mindegy ideírom, utánanéztem, hogy segítő családtag dolgozhat-e ingyen cégnél és kiderült, hogy amennyiben van megbízási szerződés akkor igen persze a szerződésnek halál pontosnak kell lenni a tartalmában különben munkaviszonynak minősíthetik utólag ellenőrzéskor és persze a munka előtt kell megkötni különben ha épp ellenőriznek akkor bünti van tehát Levinek volt igaza. 🤑
Reg volt,talan 10 eve is.
Ha nem írtatok megbízást, teljesen jogosan basztak meg. Nem bemondásra mennek a dolgok, még egy ilyennél sem.
.
Konkretan tesom kitolt egy szekrenysort,es mivel nem jelentettuk be napira,mondvan segito csaladtag,ezert siman megbasztak egy birsaggal.
Amugy razzia lehetett mert probavasarlassal es blokkal nem tudtak szivatni.
A munkaugyessrl igen mert pont ott papiroztak hogy minden rendben.
Semmi törvényellnes nincs. Be vagyok jelentve.
Majdnem,de ugyanolyan anyagi csőd.