Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

android vagy win?
akkor add el a ktm motort vedd meg a bogyó ócska motorját és a különbségből el tudsz motorozni 5 hétig......
Nincs meghívóm....
Tölthetnél le nekem egy friss Magyarországot és Romániát...
enkóron van sok térkép, csak a térképet cseréld ki benne, ettől még azt írja hogy sok éves a térkép de az adat mind új lesz
A legtöbb esetben nincs nàlam laptop hogy tudjak tervezni útvonalat. Telefonon meg egyszerűen benyomogatom a köztes pontokat és indul is.
Lehet hogy ezek az új Garminok már gyorsak és jók, én nem vennèk. Ennyi pénzért meg plàne nem. Ennek a negyedéből veszek egy xiaomi vagy akàrmi nagy akksis, nagy fényerejű telefont amit egy 4000ft-os stabil konzollal felrakok és a maradék 150ezerből elmennék egy tartalmas hétre motorozni 🤷🏼‍♂️
az m6 szerintem fizetős.....
minek szenvedni minden szarral ha lehet egyszerűen is?
egyedül városban jobb a google térkép, mert ha nem tudod a címet csak a nevét akkor is megtalálja, pl körcsarnok, zöld macska pub stb
úton a garmin tud kb a legépeszűbb kompromisszumot találni, nem a legrövidebb-leggyorsabb tud csak
szóval 50 méter nyereségért nem bolyong az ember a városban 114 útkereszteződést fél órán át
A telefon nem elég fényes, nem rázkódás- és időjárásálló, valamint a kapacitív érintőképernyő miatt (főleg vízálló okban) semennyire sem kezelhető kesztyűvel, ment közben. Amíg ki nem múlik teljesen, addig marad az xRider. (Viszont nagyon kellene valami frissebb térkép rá.....)
nekünk ilyen van: https://www.garmin.hu/zumo-xt-...
hibátlan
rajzolsz egy útvonalat, felmásolod és lehet rajta menni
szinte minden földút is megvan rajta(amerre eddig jártunk) földúton is tud tervezni, bárhonnét hazavisz vagy bárhová elvisz
Tudja ő hogy hol fizetős és hol nem, ha gyorsabb a nem fizetős pàlya akkor mièrt ne vinne rà ? Amúgy meg felajánl több verziót és egy másodperc alstt lehet berakni köztes pontot 🤷🏼‍♂️
pl mentünk kelenföldre, és a kibaszott google térképből lehetetlen volt kivenni azt hogy ne vigyen az m6-ra
hiába volt kikapcsolva az autópálya minden egyes lehetőségnél le akart vinni a hatosról, fogalmam nincs miért
másik bosszantó hogy csinálok pc-n útvonalat elküldöm a telefonra és más lesz, ismét a kibaszott autópálya kerül a képbe
Én használtam, zumo595, horror ára van. Lassú. Az az idő alatt amíg egy androidos telón 3appban megnézem hogy milyen utak vannak arra, melyiken menjek, hogy a legvagányabb. A garmin egyet kicsinyített a mapon.
Egy normális konzol kb 4000ft a telefonhoz, ma már nagyon sok helyen lehet hasznàlni az itthoni mobilnetet, jelzi ha baleset van 🤷🏼‍♂️
Ma már szerintem sokkal egyszerűbb egy ledobott androidos telefont felrakni és navigálni vele.
Nomeg nem vizallo egyiksem,es meg mindig nem raknek telefont motor kormanyra.
Meg 30 ezres ulefont sem.
Garminom nem volt, de én nem is szeretnék annyi pénzt adni érte.
Sima autós navival kezdtem még a 125-ösön, az egy év alatt megdöglött, utána nagyon rövid ideig egy olcsó windowsos telefonnal navigáltam, majd amint megjelent, megvettem az xRidert. Nem hibátlan, de vagy 5 éve használom.
Jobban birom a kinait,igoval.
Igazság az hogy a guglimapszal és 1-2 kiegészítő alkalmazással ezerszer könnyebben lehet navigálni mint az xriderre vagy a garminnal… jaaaa hogy neked nem volt nekem meg mind a hàrom 🤷🏼‍♂️
Nem azért, de ha dedikált GPS-t vennék motorra, csak Garmint. Minek szopni a kínai hulladékkal? Arra egy random teló is megteszi, amit már nem használsz.
vagy csak egyszerűen eljárt esküvői fotózásokra alkalmanként 15 ezer expoval
pl ismerősnél nem volt film felvétel csak fotós, egy gyűrű felhúzás 150 kép volt
előtte valami ruhás fotózás volt vagy 3 ezeres képszámmal
3 hónapja válogatják a képeket 😂
De ez biztosan sokat fotózott. Vagy egy haverja eladta a ugyanilyen akkuval működő gépét és a megmaradt akkut ennek a faszinak adta.
Elobb te.
Szenved? :D
Ugyan, kerem... :)
Ilyet vegyél, mert ez a magasított túraplexit is helyettesíti:
https://www.ebay.com/itm/175006229875
De az is, aki igen...
Xrider nem akar megdogleni,addig csak figyelem ezt az izét.Android 6. 😂

https://www.ebay.com/itm/5-And...

Valaki vegyen egyet es probalja mar ki. 😆
Kulonben nekem kell.
Buzi aki ma nem….
Köszi, meglátjuk, hogy műxik androidossal.