Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Román szolgáltató, kínai telefon, azt csodálkozol hogy szopsz. 😆

IGO az tipikuson offline navigáció, de a Google Térképnek, és sok más navigációs szoftvernek is van offline lehetősége, amikor letölti előre adott terület vagy ország térképét. Annyi hogy a traffipaxokat nem jelzi előre.
én így a polgármesteri hivatalba járok 😆
Ha szebben kiöltöznék rám sóznának még valami adóterhet 😆
Oda a legszarabb cuccba kell menni mert ha kicsit is jobban nézel ki máris kéregetnek a csuhások
...es ez meg a templombajaros gunyam! 😂
na meg is vagy. Fasza a szerkód(meghajlós) kb. így öltözöm én is csak van még rajtam egy hasitasi is 😂
Ezekhez mind adatkapcsolat kell,ami halozat lefedettseg fuggo.
Ha csak olyan helyen koricalsz ahol van eszre se veszed es jo,ha meg nem,akkor nagyonis eszrevszed.
Nekem a digi miatt az APN t kellett atallitani.
Meg is szoptam osztrakban a gps-t.Nem volt nalam csak telefon.
Ha kell wazét használom vagy igo-t az is friss a telómon.
Nem a hivasok,a cimkereses,munka miatti adateleres stb.
Neked nem kell idore cimhez erned. 🤔
Én nem bánom addig sem hívogatnak motorozás közben. Ha meg nem lesz jobb lefedetség később sem, amit kétlek, akkor veszek egy feltöltős akármit mellé. Most volt a tulaj váltás januárban rendezik...
En ott vesztettem em mikor aszodon keresgeltem Edge helyett legalabb egy vacak 3G-t,varosban.
Godollon volt,de basszus ott van wifim. 😆
ezt néztem én is csak nálunk nem az igazi, vagyis a csatornaparton semmi erő nincs a diginek
Kell a turot, en orulok, hogy neked fasza. Csupan sajnalom, hogy masnak (+ nekem) nem.
Értem én, hogy ezt IS be kell most bizonyítani, hogy nekem ez nem jó, de sajnálom ez nekem jó. 😇
Haromeve ingyen digikartya volt,de meguntam a holnvan holnnncset.
Digi csak bérel.......településeken belül épitget.
Valszeg azert olcso,ha lesz terero akkor dagabb lesz.
Építik ki folyamatosan... mindenki így kezdte.
Ja, nalam is ez a dilbreker. A hol van, hol nincs tererobol meg eleg volt 7 ev. :D
Ez baj, mert így pont online navigációra nem igazán alkalmas....
Diginek eleg szar a lefedettsege.
https://digi.hu/mobil/lefedettseg
A plusz csomagom van. Asszonynak letelik februárban a 30as azt megy szépen digihez, ő lesz a diginé. 😆
Igen az, és külföldre is jó kérni kell mikor bemész hozzájuk, és nincs hűségnyilatkozatom. Igaz digi itthon a tv,net.
Biztos?
Mer ugy nezem itt reprezentativ szopat. 😂
De melyik szolgáltató melyik csomagja ennyire olcsó? A Digi? Külföldön is érvényes a mobilnetje ennyi pénzért?