Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden fasza,csak picit nem.
Ujrakezdes. 😆
Angol maradt ugyis.
És?
ha nagyon szeretném el tudnám olvasni, de nem akarom
Így bizony, mint a képeden van.
Nyugi, nekem is volt olyan blokk amit 3szor szedtem szét. 😀
Thx,tehat a T utani vonas a jel. 👍️
Osszeraktam de szarul.
Most mely levego es ujra osszerakom. Meg vagy 3x. 😃
A negyedik képen világosan leírja. 😀
Rongyá olvasom,angolul. 🤔
És ha jó helyre állítottad a főtengelyt a veztengelyeken is szokott lenni jelölés ami egybe esik a hengerfej síkjával.
az önzönvíz előtti időkből millió feletti kilométerrel(kezeit széttáró) 😆
A főtengelyt a T jelzésnél található vonal-al tudod pozícióba helyezni.
Azért van rajta több jelzés, mert az egyik a felső holtpont, a másik a gyújtás időzítési pont.
Ha van hozzá manual, miért nem olvasod el mit javasol?
Tehat te se tudod,pedig biztam benned. 🤔
ha nem tud olvasni ettől jobb ötletem nincs
Micsoda rendes gyerek vagy te. 😂
azok a pöttyök azt jelentik vidd el szervizbe 😁
Nincs baj,csak a vicces japo idebaszott egy TI meg pöttyöket meg IF jelet,mostakkor hova?
De alul is van egy vonal ami akar egybevag a dekliben levo ontessel.
Oszt meg itt egy video ahol a srac a levett deklivel a blokk sarkat hozza ossze a 0 sarkaval. 😁

http://youtu.be/CjUfyzknxpw
a ténérét ahogy beindította az ember egyből mondta hogy kell neki
pedig látta a videókat hogy huzigáltam le a hegyről az oldalán 😂
az eladhatatlan husqvarnát is vitte az első ember
a többit vagy kupec vitte vagy cserebere volt
a ktm van úgy hogy bár tetszett mindenkinek sokallották az árát, igaz egy emberrel már beszéltem aki sajnálta hogy nem ezt vette meg mert már többe van az amit helyette bevásárolt
Nekem eddig bármely szemétdombom az első nézegető elvitte, nem volt még második.
volt már olyan motor amit meg sem nagyon néztem miután az embert megláttam......
A koszlott igénytelen ríderekkel van a gond akik csak ütnek vágnak mindent ridegtartással, azt utána meg vernyognak, hogy szart vettek... Mert ugye már akitől vették az is egy link tróger volt...
nem a márkával van a baj hanem a barkácsoló egyeddel 😂

sok-sok éve többségében emiatt fikázták a ktm motorokat is, hiszen a szög egyszerű és minimális karbantartási igényű japán lomokról áttértek a sokkal magasabb szerviz igényű ktm motorokra és sorban hullottak szét
egy időben sokat mászkáltam mindenfelé az országban
többfajta gps, és többfajta program teszt volt
olyan is hogy egymás mellett volt a 2 kütyü
a garmin az összestől kényelesebb-streszmentesebb volt
ellenben a városban keresni a google faszább, vaze teszt is volt az is fasza, mondjuk az is google térképet használ...

amúgy nem sok cégnek van ám saját térkép adat bázisa, az alap térkép rengeteg cégnek azonos pl igo-tomtom, több is van de mivel hülye vagyok elfelejtem ezeket
azt tudom hogy 2008-2010 között többszáz km utat küldtem be a tuhunak(garminnal voltak valami kapcsolatban), komplett falukat, földutakat
és a mai napig látom hogy több cég térképe is használja ezeket
De sok baj van az istenített márkával 😆 pedig ez ugye hodda. 😇
A hulye hondanal mindenkepp le kell venni a vezermutengelyekrol a fogaskerekeket?Minden manual szerrint igen,de en nem szeretnem. 🤔
Nomeg ez a fotengely jeloles,mostakkor a T mark 3 pont jeloles vagy a kettő?Mer a haynes uk es us meg california only modelleket ir,ez meg olasz. 😂