Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mondd: épp azon elmélkedem, hogy melyiket volna jobb venni 1 millerért Honda CB125F-et vagy 1,2-ért egy Yamaha robogót. 😆 A robogó ABS-es.... 😂

https://totalbike.hu/tesztek/2021/12/26/yamaha_nmax_125_2021/
https://motorrevu.hu/cikkek/menetproba-yamaha-nmax-125/
Szar az élet! 😂
Végtelen pénzt lehet keresni, egy minimális tudás kell csak hozzá. Bogyót leszámítva mindneki tudja hogy pörög az ország, van pénz szarásig.
a jó munkát meg kell fizetni 😂
15 ezer/nm áron......
mondjuk aki lakatos nevűt felfogad meg is érdemli
ha ennyi idióta van tényleg el kellene menni burkolni, 15ezerért
én azért bánatos voltam mert 1mm arrébb ment a konektor doboznál a kivágott lyuk
szerintem te is többet verted fejbe vele magad miután megnéztél egy brúsz lí filmet 😅
hát ez pontosan így történt 😂
Én kemény voltam régen is vascsőbe lánc hegesztve
Kisméretű téglát lazán szétcsapta
Be volt tekerve bandázs szalaggal hogy ne csörögjön a belső zsebbe
Na aludjunk 😃
Biztos verték mindig a többiek 😅
Már gyerekkorban is te voltál a csapat bohóca? 😄
Én ezt a helyzetet látom magamelőtt. A mackónadrágos szandálos Levente megy hazafele az iskolából, vagánykodik a haverok előtt… figyeljetek buzik! Bimm a falba aztán a rémült arc majd az ordítás hogy ez mennyire fájt 😂😂😂
Üdv! Sisak bélés javítás.
nundzsakut gyártottunk több félét is. Az a helyzet, hogy több kárt okoztam vele saját magamba mint bárki másban tehettem volna(fetrengős
)
Arcba verni az is jó lehetett volna
Már egy rolni 2 forintos is pluszt jelentett
Aki nem olyan gyors mint a bruszli annak a súlyt kell növelni
Néha előkerül egy egy régi darab
De most már én se izgulok rá
A távolságtartás fontos dolog ezekben a vészterhes időkben, csak a kard és a nundzsaku jöhet számításba
asszem ötödik első fél évben volt akkor még nem tanultunk periódusos rendszert 😅
Az puha fém ugye. Neked meg volt eszed, ja nem. 😀
általános suliba vettem 1-et, ami ólomból volt kiöntve 😆
Próbakép hazafelé belebaxtam az iskola falába majd el törtek az ujjaim 😆 Az osztálytársak segítettek vad röhögés közepette lefejtegetni az ujjaimra deformálódott lószart(fetrengős)
Volt nekem is még süllyesztékben kovácsolt de elhagytam sajna.
Ezek a lemezből vágottak nem kényelmesek, a régi patent az fasza volt
Puszti küldő 😂
privibe küld el a címed, elküldetem győrbe. Az árut és a szállítást kártyával fizetem neked csak át kell venni(puszti küldő)
Inikém én megcsinálok 1 tojássrántottát gazdagon 5 tojásból. Egész nap nem kívánok enni(kezeit széttáró)
igazándiból petesejt. Aztán a bóti még meg sincs termékenyítve. Szóval a kakasnak nem igazán van hozzá köze(kezeit széttáró)