Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt zsiráfokat(meghajlós) a kép tanúsága szerint(kezeit széttáró)
Mija tököm akkora kunszt egy őzike fotózásban???
Ezzel még zsiráfot is lehet baszod(kezeit széttáró) 💋
Az androidos GPS csak akkor lenne használható (maps-szel) ha lenne benne SIM-kártya, és online működhetne. Tudom, térképrészleteket le lehet menteni, de pl. a telón futtatva (mobilnet nélkül) teljesen hülye lesz, összevissza navigál.
van wayteq gps androidos
ha haver nem baszta még ki a kukába tuti eladja
Ja,terkepek.
Vagy 3 usb es a wayteq gyari toltocsatlakozoja nyiffant meg a kiberanciglastol es a motoron mozgatastol.
Tovabba a tablet csere az usb csati miatt volt.
Ahogy forgatod a kormanyt megy vele a kabel is es ohatatlanul kinyiffan.
Nekem kocsiban is melegedett,tokban napon motoron volt akinek megnyiffant 2-3 olcso levetett telefon is.
Puposra nyomta az akkut.
A szivargyujtobol usb-be majd onnan telefonba egyik csatlakozas sem vizallo.Es volt tolto ami kimozdult meg a teherautoban is a szivargyujtobol,igaz talaltam egy fiokban lidliset az bennmarad. 😁
A wayteq nek igen jora sikerult az a tekeros vizallo csatija.
Teny hogy az igo nem a legjobb kezrlofelulet,de meg mindenhova eljutottam.
A lehidegesitobb hogyha egy utvonalon beallitok koztespontnak varosokat siman bevisz az altala kitalalt kozpontba ha ki nem torlom idejeben.
Meg a par szaz meter rovidebbert levisz faszom kis szar utakra majd bolyongas utan vissza.
Igaz a vaze az ocsemet elvitte paty fele kisteherrel valami foldutra,holott csak az egyesre kellett volna ramennie az elejen a hegyallja utan.
En pl ruhellem a vazet.
A googlmaps meg a legjobb kompromisszum.
Ezet kene egy android gps vizallo csatlakozokkal.
nekem is volt aztán vhs kazettán van-volt
eszköz nincs már ami le tudná játszani 😂
Az bazmeg, őzikét fotózni..... 😆
😂
Nekem volt videós. Hát én még nem néztem meg az esküvői videót pedig már 16 éve volt(fetrengős)
Hát nekem egy ilyen van. Mondjuk 3 éve még 40 volt most 55. Víz és ütésálló. Nem kell bajlódni az optikával sem és legalább 5 mpx-t is tud(meghajlós) Szerintem jófogáson 20 körül tud venni(kezeit széttáró)
mondjuk ezt én sem értettem sose(kezeit széttáró)
Az évszám megváltozott, te nem változtál(fetrengős) a kákán is a csomót keresed(fetrengős) 75 ezret kér érte nem 750-et. Mit veszel már 75 ezerért? ha italos életmódot folytatnék ennyit egy hétvége alatt kihugyoznék 😆
megvette hozzá rögtön aztán mégsem használta. előfordulhat(kezeit széttáró)
a drive elméletileg tudja
mindjárt leszedem és meglátjuk
A másodikon mennyivel jobb?
mit nyavajogsz? Hátszélben legalább menne is a gésa(fetrengős)
mé nem rakod be fbs-el azt jóvan az(kezeit széttáró)
Ismet nem ertek egyet.
A mobiltelefonra ugyanaz az IPC Class 3 forrasztasi szabvany vonatkozik, mint barmelyik autoipari eszkozre ECU-tol a Garmin naviig. Nem fog szetesni a vibraciotol, plane ha nem merev szerkezettel rogzul a kormanyra.

Kezelheto kesztyuvel, ebben a tokban meg a Blackberry-m is idojarasallo (Angliat tulelte, Magyarorszag kutya fule neki).
Nem tudom.
7 giga a full európa, magyar-román szerintem több mint 1 gb
hová lehet ezt feltenni?
Ez jó lenne.....
kompatibilis lehet a 6-ossal?
Pont olyan fényes mint az xrider, vízàlló(plexi mögött nem nagyon kap vizet) és a kesztyűmben lehet nyomkodni a telefont mert érzékeli 🤷🏼‍♂️ Igaz, van olyan kesztyűm amiben nem lehet, ez tényleg negatív. De az xridert sem tudtam kesztyűben nyomkodni mert nem ott érzékelt ahol én szerettem volna nyomni.
Én ezeket végigszenvedtem, kidobott pénz volt a két xrider. Most egy galaxy s8 van befogva motorozni, Guglimapsz, Osmand, Waze és még valami van rajta ami most nem jut eszembe. Soha ilyen nyugisan nem navigáltam mint ezzel.
2éve szétvertem az xridert mert 3másodpercenként lefagyott, előtte egy másik xridert mert lefagyott. Mindig amikor a legnagyobb szükség lenne rá.
A telefon simán, hibátlanul vezetett mindenhol. Mondta a fülembe az Interphoneon hogy merre, és én arra mentem 🤷🏼‍♂️ Pedig Szerbia-Montenegro-Albánia volt a kör.
ez a legfrissebb
WinCE 6