Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen baxmeg főtt tojást. Ha más itt nem is de pocsecs ért a gasztro miacsodához(puszti küldő)
Te nagyon rendes ember vagy. De most tényleg komoly, hogy komoly.
akkor ne tegyél bele cukrot(kezeit széttáró)
nem kell kóstolóba vinni, a tányért meg ultrhangos mosogatógépbe kell elmosatni semmit nem fogyaszt
hogy a faxba lehet így élni? Meg főleg azt, hogy így minek?(kérdőjeles)
én már a mekibe szívószállal járok van a kocsiba néhány bekészítve amit a mozikból mentek meg.(kezeit széttáró) Nem adnak most már szívószálat a menü mellé. Papír szívószálat lehet venni +10 ft-ért. Hát én egyrészt nem herdálom a plusz 10 forintokat amikor eddig egyébként meg benne volt az árban. A másik az,hogy aki ivott már papír szívószállal az szerintem többet már nem akar(kezeit széttáró)
én már meg is ettem az 1-őt. nálunk kerül bele 1 főtt tojás is kettévágva(kacsintós)
mint pók a lucernásban 😅
múlt héten lett egy 2-esm.(meghajlós) Még sem vettem rajta pecakocsit(kezeit széttáró)
Tessék itt van. Nem túl drága ha gondolod rendelek neked 1-et. Ki is fizetem ha ez az életed nagy vágya(kezeit széttáró)
f2 -ő is leírta már számtalanszor meg kéri laci, hogy ini világbajnok a kifogás keresésekben 😁
ha megdöglök legalább valami marad utánam talán az emlékeken kívül is.(szemeit körbeforgató) Szívesebben emlékeznek az üszkök az ilyen emberre mint aki csak képeket hagy a régmúltból 😆
mondjuk a 20 + éves fiadnak nem nagy kunszt többet keresni nálad(gondolkodós)
Nem tetted túl magasra a lécet 😁
azokat a hegyeket lölőék már elhordták kalocsáról ha jól sejtem(gondolkodós)
Fáradt…
Inkább a hagyj aludni nézés ez 😂
elég bánatos az eb
Picit ijedten nez de aranyos pofa. 😀
Szóra sem érdemes.
buzi az
szerintem valami somogy megyei cigó gyerek aki az osztrákoknál árulja a seggét
Majd jön labancgurmé azt mondja tutit csóri kis ungarise csóringereknek... 😃
Hát igen. A csirkével és a sertéssel biztosra lehet menni.
A többi csak opció.
tojásban az a baj hogy fehérje meg zsír
bezabál az ember 10 tojást úgy érzi jól van lakva de nincs ch ami hajtsa a motort
én régen főtt rizst tettem a rántottába akkor egész jól elvoltam vele
Nem igazán. Nem vagyok annyira oda ezekért az idegen kajákért, csak egy magyar paraszt vagyok 😁 teszek néha kivételt, de semmi hard.