Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adventure szebb
Az teccik nekem is.
Bogyókám,összevissza ugrálsz kapzárási pánikként.
KTM390 duke a jó. 😆
amúgy egy vasszerkezetet a 40 éves hetrával sem hegesztek meg rosszabbul mint egy fél millás inverterrel
ellenben a hetrával kényelmetlenebb a munka és kicsit lassabb ha állványon kell mászkálni
gondolom ezt kérte a megrendelő, ennyire nem mélyedtünk el benne
Ha egy szakember rendes fűrésszel, hegesztővel, stb. felvonul oda neked, az nem fog napi 80-100 alatt lenni, főleg számlásan.
ha valami kényszer vállalkozó sógor-szomszéd egy parkszájd kisflex-el meg egy inverterrel, és össze taknyolja "hegesztés" néven, az esetleg olcsóbb lesz valamivel.
Normális már eleve nem épít úgy, hogy két lemez közé baxkodja az üveg gyapotot - mikor kiváló szendvics panelt lehet kapni 😅
350 bevétellel egy is elég havonta
Srácok, baj van! 😮
Rájöttem, hogy igazából milyen motorra szeretnék átülni az öreg GS-ről, de nincs rá pénzem...

A Totalbike nem nagyon dicséri, de most ebbe vagyok bele szerelmesedve: https://totalbike.hu/tesztek/2020/10/12/teszt_yamaha_mt-03_2020/
Bizony igy ..... 😆
Miert baj?
Havi ket ilyen,ket het kanape ket het laza melo.
sokallom
ha tart egy hétig akkor is az havi 1.4 milla az "átlag"
Ez már így megy itt?
Akkor inkább mindig az a buzi, aki nem az én gépem előtt ül MOST.
(És mindig egyszer többször azok a buzik.)
Menem?
Keves?
pár hónapos történet, nekem a 350 is sok, ennyiért tuti nem csináltattam volna meg
kata számlába minden is elfér 12 milla fölé ilyen melókkal kb lehetetlen menni
Attól függ, milyen minőségű munka, mekkora vasak, de ezt 3-4 nap alatt meg lehet csinálni... ez biztos valami silány volt, vagy ez régebbi történet, mert manapság rendes vasast, aki ezt számlára megcsinálja, 2x ennyiért se nagyon találsz. 😁
Az,brushless.
Igazabol van 4-4db töltőm-4Ah akkum,4db 2Ah akku,mar felraktam a falra ket toltot hogy elferjek.
Akkubol veszek meg.
Az öcsem most vett egy 5Ah dewalt akkut,27 ezret fizetett erte.
Egy nagy 20v os parkside 9990 es van mindig a bótban a csirkemell mellett. 😆
Az az igazsag hogy a munkak 85% a siman kenyelmesen elvegezheto ezekkel.Es nem egyszeru otthoniakat csinalok.
Eddig asszem egy asztali furesz,egy horonymaro es egy kardfuresz nyiffant meg.
A horonymaro ocsem altal,haverjanal martak vegig a hazat,az asztali nalam,ezrknek a motorja olvadt ki.
A kardfuresszrl meg elotte miszlikbe vagtunk par ducatot es a lap tartofeje tort el.
Az akkusoknal semmi.
Egy akkunal lejtes miatt egy forrful valt le,visszaforrasztva maig megy.
Apro gond,nem mindegyiknek mukodik a toltottseg jelzoje.
De azt eszre szoktam venni ha kifogy.
Ocsem dewaltos nyakig,3x anyit koltott el,es jo ha a munkak 15% ahoz elengedhetetlen. 🤔
Ar/ertek aranya nagyon jo a parkside akkus cuccoknak.
Foleg ezrknek a brushless cuccoknak.
Meg gondolkodom a nagy csavarozo/utvefuron.Bar kerdeses mert furni vezetekes makita van,nagyot csavarozni meg utvecsavarizo,de ezek a melok ritkan vannak.
A kisebbik "legendas" 5 fok alatt nem dolgozo megvan,de az csak 60Nm.
http://youtu.be/3dYUSPn80n0
Csak az új. Ami eccer ki volt már mosva abból nem jönnek ki az elemi szálak.
egy 5x15 méteres 3m magas tároló, vaszerketet, 2 oldalán trapézlemez közte üveggyapot 350 munkadíj számlásan
úgy hogy minden anyagot a megrendelő vett-vitt, és a megrendelő volt a segítség öszeállításkor
hihetetlen árak
😂
Egy nap alatt megkeresel vele annyit, mint most fél hónapban… nem rossz az 😉
Nekem is volt…. 24 éve 😂
Szerencse, hogy ezen a fórumon csak köccsög daciasok meg opelesek vannak 😂
Csak az a kurva hegesztő kiégeti a kárpitot a kanapén
Én nem szerettem mert szöszöl
Környezet kímélésnek jó dolog
A minta nélküli pamut pólótól nincs jobb
A család gyűjtögeti mindig