Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vas munkához nagyon értesz, ezt láttuk és jó pénz is van benne… hajrá…. 😉
A szeméttelepen még lehetett túrni, vagy a szomszédok kertjéből, csak ki kellett belőle baszni a beleültetett tujákat...
Ez most valami nagyotmondó verseny? Horgászok vadászok és más hazudozók világnapja van?
Arra mewa rongyot használok.
Heti 10-12 óra nekem bőven elég lenne
Nekem volt F és G is, szerettem őket. Egyikkel se volt baj...
Gondold át!
Te nem akarsz nem hogy napi 48, de még napi 4 órát sem dolgozni... 😆
Géprongynak jó az bárkinek
Buzi az mind, hiszen az f Astra a legjobb kocsiba világon 😂
Ez csak köccsög béjemvésnek való 😁
Mert hüjjje pöcsök 😂 szajkózzák a baromságaikat, hogy a Sudzukki a legjöbb autó a világon 😂
Ne tudd meg, milyen beszélgetéseket toltam már ott 😁 szerintem a legtöbb még Pipinél is hüjjébb 😂 meg sok olyan van, aki talán normális, de az autókhoz tök láma 😅
Pár éve el akartak jönni megverni 😂 persze a tervezgetésnél megállt a projekt 😁
Az is buzi aki nem kapott ilyen pulcsikát. 😆
Nekem Co hegesztőt kellene venni
Beszéltem egy ismerőssel azt mondja ha napi 48 órát dolgozna akkor se érne sosem a munka végére
Kerítés garázsok meg ilyen vackokat csinál
Nem is gondoltam hogy ez az elemekből álló mű kovácsoltvas kerítés még mindig divatos
Most is avval küzd
Azt ő sem tudja pedig mennyivel jobb egy vitara mint 1 bémvé(fetrengős)
korán keltél(óranézegetős) de mindjárt szaladok én is akkor venni 😂
Ja nem(gondolkodós) 28 ezerért vetted.
én 14-ért a lux tools-ost amit pont ugyan olyan korlátozottan tudok használni mint te a 28 ezrest 😄
Azok szentül meg vannak győződve, hogy a világ legjobb autójában ("lemezbudi" ) ülnek.
Te miért hergeled a Vitarásokat az Index fórumban? 😆
Kefétlen? Az már majd' annyiba van, mint egy rendes gép... 😅
...közben megnéztem... se akku, se töltő 25 pézér... de ők eleve a parkszájd-betegekre mennek 😅 azoknak már van... ha azt is kéne venni egybe, rögtön egy 40 ezres flex lenne ez, de még úgy is a legolcsóbb.
miért füllentenék? Mi a fene érdekem fűződne hozzá? 3 szerelőhőz is elvittem az autót, nagy szervízbe is. A futómű is át lett nézve.
Na pont a gumival nem foglalkozott senki. Az autó gyalog tempónál kanyarodáskor tolta kifelé a seggét. Mindkét irányba. Tökéletes állapotban volt az autó. Mindenkitől kérdeztem, hogy a gumi lehet e oka? Mindenki azt mondta,hogy kizárt. De a hiba nem lett meg. Aztán végső elkeseredésembe fogtam azt a gané nokiant amibe tettem kb. 2000 km-ert és a tél közepén visszarakattam a nyári gumikat. Egy csapásra megszűnt a hiba 😂 Soha többet az életembe nem teszek fel télit. 1 részt semmi értelme nincs. NINCS TÉL MAGYARORSZÁGON a tél a kárpátmedencén kivűl rekedt 85 óta. (pusszantós) A tél egy elnyújtott őszé vált néhány 10 év alatt. Tudom én, hogy nagy divat ez a tél-nyári gumi szarakodás, meg időpontot egyeztetgetni a gumissal szezonba. (legyintős) Csináljátok gyerekek.(meghajlós) Én már ott tartok, hogy a 4 évszakos is szerintem 1 felesleges luxus hiszen nincs már 4 évszak 😅 Elég pénzembe van a feleségem téligumi hóbortja 😂
Na minde1 is a favorizált nokian ami szereléssel együtt 85 a kényszerleszereléssel együtt 90 ezer forintom bánt. az autóátvizsgálás meg kb. 50 ezerbe. összesen. Szóval a 140 ezer forintos nokianomart bebasztam a kamrába és a feledés homályába merült. 😆 Vígan elpöszörögtem a nyárival. Átbaszni nem akartam vele senkit, hogy a netre felrakom és eladom. Amikor elvitték a hájeszt, ajándékként odaadtam de mondtam mire figyeljenek ha véletlenül, úgy döntenek, hogy felszerelik 😂
Ki venne olyat? A jobbaknak már sok éve van.... 😂
Szerintem meg aki motorra vesz minikompresszort az buzi. 😆
Szerintünk meg buzi aki vett.... 😆
Buzi aki ma nem vett parkside akkus sarokcsiszolot,alias "flex". 😂
Nekem még mindig van diagonál gumim. Öreg CB-n a Dunlop Arrowmax D103. És nem is volt rossz gumi. Persze manapság sokkal jobb gumik vannak, de ahhoz a motorhoz mai napig ezt tartom a legjobb választásnak.
Istenem Levi, hányszor mondtam hogy ne igyál gyógyszerre, mert olyan dolgokon kezdesz el hisztizni amit soha nem mondtam.
Majd ha kijózanodtál akkor beszélhetünk még róla, de ennek így semmi értelme.
Azon viszont elgondolkodhatnál hogy kb. mindenki tudja miről beszélek. A Totalcar-osok meg is mérték tényszerűen, de azért te jobban tudod, mert a marketingesek soha nem hazudnak neked, ezért egész nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod a valós tapasztalatokat.