ez sok-sok éve volt akkor még mászkáltunk vele sokat, ilyen 30 ezer körül volt a 4 felni szóval nem volt olcsó
vettem inkább egy szett lemez felnit, utána mégegyet
most van 13db felni az opelhez
volt még 4 db 13" is de ezt elkéregette egy ismerős
Miért gondoltad, hogy baj lenne vele? 80-ig a fakocka sem üt dvcs partján meg még inkább mindegy, ha olcsó volt olyan 2-3000/db akkor meg kellett volna venni. 😄
egyszer majdnem vettem, azt mondta az ember tökéletes állapotban van, mondtam neki ok, elvisszük gumishoz megpörgetjük és viszem
aztán nem lehetett többé elérni
ezt mondom én is hogy fos az egész, le sem veszem mert már semmi értelme tartogatni
akinek feltétlen használni kell télen szerintem max 3 év és ki kell baszni, vagy nyáron lejárni, kicsit csikorog de legalább "ingyen" van
Azt már baszhatod, ha a mikro-lamellás első harmada-fele lekopik, a maradék már csak földútra jó. 5-6-8 év alatt meg kemény is lesz, mint egy műfax 😟 hiába néz ki újnak, semmire sem jó.
mert szar a gumi, nem vesz a nép csak akkor új télit ha lekopott
2012-ben a frissen vett téligumim egész fasza volt, persze a tükör jégen szarul teljesített de a latyakban meg a friss hóban hibátlanul ment
most esett itt is hó aztán ugyanaz a gumi alig akar elindulni, latyakban is kapar mint a picsa, pedig legalább fele minta még megvan
jók az utak, most jöttem meg. 230 km alatt 4 autó az árokban: 2 a tetején, egy az oldalán, egy meg csak úgy, de az volt legjobban összetörve.
A szokott 95-98-as átlagom most csak 85 lett, nem tudom, miért tötymörögnek egy kis hótól, latyaktól, ónos esőtől... 🤔
nekem még váltókar is van, de kerékcsapágyat is vittem a többnaposokra
a könnyen leszakadó vízcsövekhez is van tartalék méretre vágva, mert elég egy bénán felcsapódó fadarab és lyukad a cső
2 komponensű gyurma, power tape, kábelkötöző, marék csavar, minden volt ami útközben kell
egyedül a villanyos pumpát hagytam itthon pedig ezt vettem meg először hogy milyen fasza lesz, de a kis műanyag kézi biciki pumpa sokkal jobb
szerintem a cuccaim harmada a szerviz csomag
mondjuk én nem csak rendes vagyok hanem okos is
én mindig lecseréltem a bowdeneket vásárlás után, nem akarok szopni vele útközben
láttam sok bowden hibát, nekem nem kell ilyen
ha szakad az még a jobb, de kiszőrösödött belsők tudnak nagyon kellemetlen meglepetéseket okozni terepen
Nálam fékkar és kuplungkar is van tartalékban - mikor Erdélyben eltaknyoltam, akkor fékkar nélkül nem tudtam volna végig csinálni a magányos túrámat 2017-ben.
Minek dobnám ki?
Tükör jégen minden szarul teljesít. Oda szöges gumi kell.