Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 éves Michelinem közel olyan jó mint a vadi új Conti prémium. A gagyibb téligumikhoz képest meg semmivel nem rosszabb.
Minek dobnám ki?

Tükör jégen minden szarul teljesít. Oda szöges gumi kell.
Pedig nem látszik a rendszám a jégtől, simán verethetted volna neki 😁
ez sok-sok éve volt akkor még mászkáltunk vele sokat, ilyen 30 ezer körül volt a 4 felni szóval nem volt olcsó
vettem inkább egy szett lemez felnit, utána mégegyet
most van 13db felni az opelhez
volt még 4 db 13" is de ezt elkéregette egy ismerős
Miért gondoltad, hogy baj lenne vele? 80-ig a fakocka sem üt dvcs partján meg még inkább mindegy, ha olcsó volt olyan 2-3000/db akkor meg kellett volna venni. 😄
egyszer majdnem vettem, azt mondta az ember tökéletes állapotban van, mondtam neki ok, elvisszük gumishoz megpörgetjük és viszem
aztán nem lehetett többé elérni
Milyen jó lenne ez az astrara 😆
a cigók nem dobnak ki semmit sem
http://youtu.be/CiBQyAOyTw0

nem semmi hogy még a szelepet se cserélni ki 😂
Úgy vagyok ezzel, mint a szezonkezdő motorozassal… megvárom amíg a profikat kiszedik az árokból 😂
ezt mondom én is hogy fos az egész, le sem veszem mert már semmi értelme tartogatni
akinek feltétlen használni kell télen szerintem max 3 év és ki kell baszni, vagy nyáron lejárni, kicsit csikorog de legalább "ingyen" van
Azt már baszhatod, ha a mikro-lamellás első harmada-fele lekopik, a maradék már csak földútra jó. 5-6-8 év alatt meg kemény is lesz, mint egy műfax 😟 hiába néz ki újnak, semmire sem jó.
mert szar a gumi, nem vesz a nép csak akkor új télit ha lekopott
2012-ben a frissen vett téligumim egész fasza volt, persze a tükör jégen szarul teljesített de a latyakban meg a friss hóban hibátlanul ment
most esett itt is hó aztán ugyanaz a gumi alig akar elindulni, latyakban is kapar mint a picsa, pedig legalább fele minta még megvan
jók az utak, most jöttem meg. 230 km alatt 4 autó az árokban: 2 a tetején, egy az oldalán, egy meg csak úgy, de az volt legjobban összetörve.
A szokott 95-98-as átlagom most csak 85 lett, nem tudom, miért tötymörögnek egy kis hótól, latyaktól, ónos esőtől... 🤔
a gréta napra pontos 😉
És? Egy nap alatt nem jött meg grétának?
Kizárt,olcsón kell.Nem fér bele az utazás. 😂
Inkább te hozod és viszed 😆
Jó,hát akkor délután hozod a léceket én meg adom a rozsdás csövet. 😂
nem kértél semmit, csak egy olcsó cserét 😆
"Csere valamire ami nem draga, 😀ötlet?"
Te is kérsz ajándékba egy iphone 12-t és kapsz helyette egy Umidigi A11 pro MAX-ot elfogadod? 😂
nekem még váltókar is van, de kerékcsapágyat is vittem a többnaposokra
a könnyen leszakadó vízcsövekhez is van tartalék méretre vágva, mert elég egy bénán felcsapódó fadarab és lyukad a cső
2 komponensű gyurma, power tape, kábelkötöző, marék csavar, minden volt ami útközben kell
egyedül a villanyos pumpát hagytam itthon pedig ezt vettem meg először hogy milyen fasza lesz, de a kis műanyag kézi biciki pumpa sokkal jobb
szerintem a cuccaim harmada a szerviz csomag
mondjuk én nem csak rendes vagyok hanem okos is
én mindig lecseréltem a bowdeneket vásárlás után, nem akarok szopni vele útközben
láttam sok bowden hibát, nekem nem kell ilyen
ha szakad az még a jobb, de kiszőrösödött belsők tudnak nagyon kellemetlen meglepetéseket okozni terepen
Nálam fékkar és kuplungkar is van tartalékban - mikor Erdélyben eltaknyoltam, akkor fékkar nélkül nem tudtam volna végig csinálni a magányos túrámat 2017-ben.
ilyen egy rendes motoros.... 🙃
nem kell faragnom semmit, csak a csere érdekelt téged 😆
egy kawasaki, egy honda 😆