Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nadelícbűűűűű?
Adok 100 jattot ha kifaragod.
Na? 😆
Ha gyári helyén van elvezetve nem szokik gond lenni. 🤔
én mindig vittem ha lábon mentünk, 2 embernek már okoztam örömet vele, egyiknek mindjárt indulás után elszakadt, bánatos is volt hogy ennyi volt a túra mehet haza, gyors megjavítottam és simán bírta a 3 napos túrát
én bicikli fékbowden belsőtt szoktam vinni, mert sokkal olcsóbb mint a motoros, plusz jóval hosszabb is
a váltó bowden meg a gázhoz passzol
A régi CB-n kétszer volt bowden gondom úgy 30 éves korában még az eredetikkel.
Egyszer a kuplung bowden szakadt el, de simán hazajöttem vele nélkülie. Lámpáknál gyújtás elvétel, illetve indítózással startoltam egyesben.
Másik a gázbowden szakadt el, de abból a vissza húzó ágat átraktam és szintén nem volt gond.

Jawaval és MZ-vel volt több bowdenes kalandom volt, ott nekem is az izzókészlet mellett volt a bowden felújító készlet, de mióta Hondám van teljesen felesleges bármit is vinnem, mert ez Honda 😁
Pedig igazi sportautó, versenyezni is szoktam vele....mondjuk nyerni nem szoktam 😁
A fűtés és klíma akkor is jobb benne 😋
olcsó csere érdekelt téged... 😆
Az nem professzionális!
Ügyes mutogatással tsanyi még a fékkart is meghegesztette horvátban a 21-es mentén. 😂
amúgy nálam van tesó telefonszáma,oszt másnapra ott tud lenni a furgonnal. 😂
tudok adni 2 darab kb 30cm-es tetőléc darabot cserébe, az olcsó 😆
én a túrákra még bowden javító szettet is viszek, japán motoros társak megsegítése miatt 😂 húzott már ki 2 havert a szarból... 😂
az a gond ezekkel, hogy szinte soha nem kell, de amikor igen, akkor qrvára hiányzik, pláne 1000 km-re itthonról 😆
No,ez megpittyedt picit.
Csere valamire ami nem draga, 😀ötlet?
Ti a haver és a szomszéd miatt vesztek ilyeneket? 😀
Na akkor meg is próbálok beszerezni egy ilyet.
Multkor haverom mesélte hogy lemerítette a kocsit, 2.0cr és haverja egy ilyet vitt ki bikázni. Kiröhögte, hogy mit akar vele aztán vígan elindította a kocsit 😃
Ráadásul még annak is ronda.... 😆
Vazzze…. Szinte uezt akartam írni 😂
Csak egy gyenge matchbox 😂
tegnap nagy pista buli volt itt 😂
idén 500km felett járok már és még nincs vége az évnek....
Tegyuk azt hozza hogy hoki mennyiseget mesz. 😆
80-90 ig még nem vészes
120 felett már nagyon fúj a szél
140 körül az emelt sárvédő miatt kezd kicsit elkönnyülni az eleje, de itt már úgy fújja a szél a bálna testem hogy alig tudok kapaszkodni
szóval a motor tudja, csak én vagyok az öreg hozzá
Mondja a horgász. 😂Persze nem vagy buzi, de azt élvezed hogy vibrátor van a lábad között 😆

Meg aztán lehetsz nagyon ősi (elavult) férfias, ha nem tudsz eljutni A-B pont között mert aszfalt van rajta, és 60 felett már szétrepül a hajtókar 😆
nekem eddig szinte minden motoron volt ilyen plusz szál
a ténérén direkt az akkuról ment a világítás, az eredeti vezetékek-kapcsolók csak a reléket műkődtették
35w krumpli izzó helyett 35w halogén plusz 11v helyett 14v és máris 3x jobban láttam vele éjjel
mert nem vagyok buzi
😃
plusz hagyomány őrző is vagyok

amúgy ez érdekes dolog hol húzzuk meg a határt, van akinek már az abs is elviselhetetlen fokú beavatkozás a szabad motorozasba
van aki még természetesnek veszi azt hogy 77 féle 3 betűs szar kell ahhoz hogy egyáltalán motorozni tudjon
Akkor a Priusom rendes motor 😂 és még a köbcenti és a szélvédelem is jobb mint a fotelmotorodban 😛