Najó, de azt elfelejtetted, hogy ha neked kéne megcsinálni simán kihoznád, hogy nem éri meg, inkább heverészel tovább 😂
Amúgy én sem értem mire a rinya. Nem muszáj a ronda kínai kormánycsőre szerelhetőt venni, bele lehet fúrni a műanyag idomba valami praktikus helyre, és úgy néz ki mintha gyári lenne. Vagy ha nincs műanyag, akkor el lehet tenni a szem elöl azt a csatlakozót.
az egy hengeres motor az igazi motor a többi csak buziskodás
amin nem zsibbad el a rezgéstől a kezed- lábad az is buzis motor
hiszen az ősi motorok mind ilyenek voltak 😂
Ennyire nehéz elhúzni egy 2,5mm vezetéket a kormányig?
Egy 30a biztosíték a saru után aztán kerül az egész 1500 Ft még 3-4 óra munka a motortól függően
Aztán kinek mi kell 5v vagy szivar gyújtó azt tesz fel bárhová
Ja hát itt olyan kicsik a különbségek hogy nekem jobb a minibika.
Ha a tiedét bebikáztuk nem is emlékszem már mi volt az, valami cérnavékony drót akkor ez jó lesz a ktm motorba. Haveromét multkor be kellett bikázni, az enyémből kivettem, két dugókulccsal tudtam csak összeérinteni őket, de hát ilyen amikor az ember rajta hagyja a világítást és elkezd piázni 🤷🏼♂️
Tuti gyomorrontasa volt a mernoknek a romlott fishandchipstol es ki akart baszni a vilaggal.
Csak a motorrhoz nem engedtek,ezert betervezte a leghulyebb helyre ahova csak tenni lehetett. 😂
Próbáltam én is keresgélni, hát mindegyik otromba amit a kormány környékére lehetne szerelni… nem hiszem el hogy annyira nagy fejtörést okozott volna nekik ha valamelyik műanyagba belepasszíroznak egy usb aljzatot egy kupakkal… mindegy, ehhez kell alkalmazkodni.
Egen,csak a mindennapokban nem szopatom mgam egy 30ezres feltegla meretu es sulyu 5 eve is lasdu meg elavult kinai chipsetes cuccal.
Igy a mi11lite lapul vedve a tanktatyoban,a hulye nyomi wayteq meg a kormanyon. 😁
Nem foglalkoztam a kerdessel.De utananeztem,gyakorlatilag csak egy sziivargyujto aljzat alapu van.Mind a triumphnak mind az sw motechnak.
A kinai mar okosabb,de mind vacak elektronika es ketpalcas bumfordi kivitel.
Elobbi felesleges utobbiak meg viccesek.
Tanktaska meg van mindig.
Az ules ala meg beepitett a hulye angol egy usb-t.
Ha nem lenne hulye angol a fejidomba tette volna.
De egy degeneralt,belterjes fasz szinte mind. 😂
A zsebbika az egyik powerbankodat helyettesítené.
Inkább úgy mondom hogy nekem mindenkép kell venni egy powerbankot, akkor legyen már bika is. Eddig nem kellett de ha kell egyszer, jól fog jönni. Sokkal több helyet nem foglal el.
Kb 4 eve hasznalom ugy hogy a tanktaskaban van egy 10000 mAh xiaomi powerbank,vekony,semmi helyet nem foglal el,a pakkban van egy plusz 20000 mAh-s redmi bank is.
A kisebbel elketyeg 10-12 orat a wayteq,a telefont menet kozben alig hasznalom,csak fenykepezni.
A szallasokon ami gebasz az nem az aram hianya,hanem hogy kurvara nincs eleg konektor.
Ugyhogy fix turacsomag egy blitzwolf 5 portos tolto,ebbol egy qc,a tobbi normal.Egy konektorrol minden mehet.
A sisak fulesnek kell egy plusz kis teljesitmenyu tolto,arra van a sajatja,mas nem kell.
Foleg nem zsebbika meg kompresszor.
Amúgy én sem értem mire a rinya. Nem muszáj a ronda kínai kormánycsőre szerelhetőt venni, bele lehet fúrni a műanyag idomba valami praktikus helyre, és úgy néz ki mintha gyári lenne. Vagy ha nincs műanyag, akkor el lehet tenni a szem elöl azt a csatlakozót.