Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két vízparti buzi…. Mind a kettőnek van gyereke. Neked nincs. Nekem úgy tűnik hogy nem ők a buzik 🤷🏼‍♂️
néha vannak jó ötletek
ha nem nekem kell kivitelezni akkor hibátlan 😁
😂
Azt tudod hogy miért nem AIDS-esek a halak?
Mert az összes buzi a parton ül és horgászik 😘
Vagyis folytatod az álmodozást, meg a hülyeségeken agyalást amit a kanapén elkezdtél 😂
Pedig az itáliai reneszánszt szívesebben olvasnám mint a két hülye vízparti buzit 😂
pipi baszki
a bojlis horgászat egy egész más játék
nem az a lényeg hogy kukorica helyett bojlit teszel a horog melé
teljesen más stratégia
a horgászok 90% fel sem fogja a lényegét
hozzátenném hogy jó bojli nem sok van a piacon
az árról csak annyit tudok mondani hogy háromfára vettünk összesen 20 kiló bojlit(10+5+5 kiló fajták szerint)
2 túra után még annyi van hogy az egyik ízzel múlt évben egész végig etettem, a "nagyhalas" amiből 5 kiló volt fejenként nem jó a dvcs-re az félre van téve ez legalább 2 kiló
szóval ety 4-5 napos pecán elfogy max 2 kiló egy intenzív vízen
a dvcs-n egész évben nem etetek meg 2 kilót
igaz hogy drága de évente 10-12 ezer etetőanyagra nem sok
...aki nem szeret horgászni, ezért büntiből mindig bedobják a vízbe. 😂
Japán kissrác. 😂
Az a baj, hogy ahhoz te is csak annyit tudnál hozzászólni hogy “szép”. Többet én sem 😂
Hülye horgász? Miért, másmilyen is van? 😂
Ti írtátok itt visszább a telepített tavat, ahol 10+ kilós halakat fogtok 5 percenként... Én látom a Tiszán a horgászokat, mikor kint strandolunk, meg hallom, ahogy beszélgetnek, soha nem fog egyik se semmit 😅 ülnek a csónakban, és kuttyogtatnak órákat. Nyáron egyszer az egyiket el is küldtem a faxba, nem tudtam tőle aludni... pofázott vissza egy darabig, de aztán csak arrébb csónakázott 😁
mert bénák vagytok
én ilyenkor indítom a kreatív programot az agyban, minden más funkció készenléti módban van és elvagyok a gondolataimmal
Elmagyarázom neked mi a logika. Szeretsz horgászni?
– Igen.
– Ebből logikusan következik, hogy szereted a halakat, ebből pedig, hogy szereted az állatokat is. Így van?
– Így.
– Ebből pedig logikusan az következik, hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?
– Igaz.
– Na látod, ez a logika!
Másnap a felvilágosult rendőr odalép egy kollégájához.
– Figyelj csak, Sanyi, szeretsz te horgászni?
– Nem.
– Na látod, akkor te buzi vagy!
Targoncás múlttal? 😆
az amivel átbasszák a hülye horgászt. 6-7 ezer ft-ért adnak belőle 1 kg-ot. (fetrengős) ma ennyi pénzből vásárolok annyi kukoricát, hogy egész hétre elég(fetrengős) Ezek a bojlik különböző méretű színes szagos golyók(kezeit széttáró) Állítólag ezt kell ennie a pontynak(kezeit széttáró) A nyári időszakban büdöskukoricával még mindig eredményesebb voltam(vigyorgós)
Az alatt egyébként mit értesz, hogy halastóban horgászni?
Közúton motorozni szerintem az a gáz(fetrengős)
Nekem is magyarázták anno, hogy ez milyen pihentető, megnyugtató sport... Ott ültem kint a haverokkal fél napot a víz partján, és egész idő alatt azon járt az eszem, mennyi mindent csinálhatnék ez alatt, és jól fel is baxtam magam ezen 😠
A legszebb az volt a dologban, hogy igazából semmi dolgom nem volt 😂
Mit csináljanak, ezt adja ki az eszük 😁 halastóban horgászni 😂 Ha az itáliai reneszánsz irányvonalai lenne a téma, nem nagyon szólna hozzá senki 😅
...de így legalább van pörgés, és talán egyszer megtudom, mijafax az a bojli.
ini felállított egy képletet amit matematikailag én is alá tudok támasztani. Aki nem horgászik az buzi(kezeit széttáró)
Neked a leírások alapján nagyapád nem volt az de te azzá lettél(kezeit széttáró)
Nincs szemét mocskos panelpatkány(ujjával nemet mutató) én ügyfélnek hívom Őket (meghajlós)
Viszont buzi az van(kezeit széttáró)
Akkor az vagyok. Meg szemét mocskos panelpatkány! 😆
De kurva elégedett a sorsával! 😇
pedig rólad feltételeztem volna legutoljára, hogy ratyi vagy 😔
Mamlaszból kinéztem Ő be is vallotta(kezeit széttáró)
Nagy fater anno próbált horgászásra rávenni, de gechi unalmas volt üldögélni a parton mint egy sztrókos fasz. A halat persze esdzük és szeressük, de nem az én világom az egyhelybe topi.
mert tudom, hogy kell csinálni(fetrengős) 2021-ben megveszem az asszonynak a 2022 év autóját 😂
hát egyetértünk(meghajlós) itt is sok a buzi, mert nem pecáznak(kezeit széttáró)
boroskólát már dobtam ki
megittunk 4-5 korsóval diszkó előtt, aztán mire földutakon eljutottunk 3 faluval odébb eléggé felkeveredett a cucc
ki kellett pakolni mindent, aztán újból elkezdeni inni
ez így van
mert aki nem pecázik az buzi, és sokan nem pecáznak.....