Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig peca...............lmbtq. 😂
Próbálok 8x14-es és 10x16-os dowel pint szerezni,van valami azonnali forrás?
Legalább motorozzunk fotelosan. 😂
Hát lehet, de ezek.már olyan amatőr technológiák hogy fillérekből összerakható ugyanugy mint egy omron. Ami egyébként jó drága vérnyomásmérő de csak az orvos.miatt vettem anno mert ugyanolyan van neki is aztán ne vitázzunk a mérési pontosságon de ugyanannyit mérek vele mint a lidlis sanitassal. Ugyanez a helyzet a gagyi véroxygen szintmérővel. Az is van otthon, jól mér.
ha bojlival dévért fogsz akkor szar a technika és a bojli....
ebből tisztán látszik hogy nem értesz hozzá
Hogy férfias-e, azt nem tudom, viszont nagyon kellemes, ha jól csinálod... horgászni meg a buzik járnak, ez tény... 😅
köhögök pár napja meg néha megakad a levegő ilyenkor úgy szúr mint a füstszűrő nélküli forró levegő,de semmi rendkívüli
sógoréknál mértük kb minden ujjamon ez volt a helyzet
atom vagyok mint mindig nem lihegek akkor sem ha 20 métert kell gyalogolni
Azért most van egy kis ellentmondás 😂 a szaunázás egy igazán férfias dolog, horgászni meg a buzik járnak 😂
Nem rád céloztam ezzel most.
Azért látom tanulsz… ezt én mondtam a Zolinak, legalább jó helyről tanulsz.
Még a végén el is náspángolják egymást 😂
És még a "botok" is előkerülnek 😂
Mert ha még biliárdozni járnának, ott legalább lyukra megy a játék 😁
😆 😂
Na B+, két horgász van itt, az is összevesz 😂 Mindjárt jön a "kifogottnagyobbat" verseny, utána meg az "énapukámerősebb" 😂

Buzikok vagytok ti tényleg 😅
Leginkább pulzusmérésre használom, azzal vannak gondjaim, nem a véroxigénnel.
Ez ilyen Szájer fele terelés 😂 kimennek nők nélkül, mondhatni csak felnőtt férfiak “bulizni”, különféle szerekkel stimulálják magukat, majd együtt alszanak 😂 Ini mindig is gyanús volt, ő csatornára jár 😂
Ez egy Hofi történet és máshogy van, csak úgy látom az lmbtq propaganda ezt is megvaltoztatta… 😂
Az eredeti történetben a csávó nem értette a horgaszatos összefüggést, csak a buzira csillant fel a szeme, ebből vont le hibás következtetést, mert hülye 😂
Tehát pont fordítva igaz 😂
Lidis orvosi műszer kb. az a szint lehet, mint a lidis barkácsgép 😂 arra jó, hogy mondhasd, van ilyened...
Ismerve a te előzményeidet, a 98 csoda lenne...
vettünk belőle most 5-öt nekünk műkszik. ez alapján vitettük be az öreget kórházba két oldali tüdőgyulladással. Lábadozik.
Erősen változó, de próbáld ki a fiadon, vagy más egészséges emberen, esetleg másik ujjadon. Kisujjon jellemzően vékonyabb a bőr.
Azon amelyiket szétvágtam és visszanőtt, nekem is hülyeséget mér.
Ha tényleg 85-ös akkor már papot kell hívni, nem mentőt.
Ha nem érzed magad szarul akkor pontatlan.
A te súlyoddal hogy lenne bármi érték normális? 90 még épp működik, de Maratonira vagy Balaton átúszásra ne nevezz be.
Azért 90 alatt mint a reklámban: "kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét" 🤔
ugye ini nem a kacsát akarod megtanítani úszni?
90-től behordásos horgász módszerrel horgásztam amikor még a horgászok színe java azt sem tudta, hogy mi az,hogy bója 😅
Nem akarok nagyon nagyot mondani de szerintem 1 túrámon több nagyhalat fogok mint te eddig egész életedben 😂
Na amit igazán megtanulhatnál már végre, hogy bojlival te nem szelektálsz méretet a halak között. Parasztvakítás az egész. Marketing. A hülye horgász becsapása, hogy fizesse a sok pénzt. Nagyon sokat horgásztam bojlival még horgászok is, de már csak óvatosan. Szóval 3 botból nekem kettőn fűzött kukorica van 1 boton van bojli. Nyári hőségben 100 szor jobban működik a büdös kukorica bármiféle bojlinál. Bojlival meg a büdös életben nem szelektálsz méretet. Lassan már több dévért fogok dupla 20-sal mint pontyot.(fetrengős) a 15 feletti és a 20 feletti halaimat mind büdös kukoricával fogtam. Fűzött büdössel fogtam többek között a 22,9-est is. Aztán most, hogy idén legalább 50 videón túl vagyok amik a víz alatti halak szórásról történő zabálását filmezik hát megdöbbentő amit látni. Az összes magszórást felveszik a halak a bojlit a legtöbb esetben otthagyják a picsába. Idén el kezdtem kisérletezni, hogy 1 szem kukoricát fűzök fel a hajszál előkére. Abból a megfontolásból, hogy ne legyen különbség a kiszort etetőanyag és a horgon lévő csali között. Működött. az 1-ső 13,5-ös amúromat kb. 5 percen belül fogtam vele a behordás után a túra első behordásánál 😆 Mondjuk nem így ment azért végig ki is merültünk volna az első nap után de a próbát sikeresnek ítéltem meg(kezeit széttáró) bojli az egy kulmártás. Persze azzal is fogunk halat de kevesebbet. és nagyobbat semmikép sem a kukoricához képest. 32 éve horgászom nagyhalakra van némi tapasztalatom.(kezeit széttáró)
A Lidl-es Sanitas-t anno dicsérték, hogy orvosi használatra is alkalmas a pontossága miatt (nekem az van, már vagy 5 éve). 96-98%-ot szokott mutatni nálam.
90% alatt NAGYON nem jó!
Nem Levi! Tudom hogy szeretnéd de nem szophatsz le! Bármennyire oda vagy értem én hetero vagyok. Menj vissza Kőbányára 😘
ilyen gagyi párezer firintos véroxigén szint mérők mennyire pontosak?
számít valamit hogy az ember ujján vastag a bőr?
mindenkinek 97-98% nekem meg 85-86
állítólag 90 alatt nem jó
Ebben valahogy egészen biztos voltam. 😆 😆 😆
ezek nem feltétlen megcsinálós dolgok...
A horgászat első napján kitalálja hogy mit / miket kellene csinálni, a második napján meg azt, hogy miért nem szabad hozzá fogni ehhez / ezekhez....