Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, nagy horgászok. Süllőt rántva bőr nélkül vagy bőröstl? Én amikor csináltam simán szeletekre vágtam és úgy volt kirántva, de sok helyen olvasom hogy filézgetik leszedik a bőrt....
mindenkiből csak nem lesz tán buzi(gondolkodós) Most jöhetne pocses azt az sm admin haverjától kérhetne 1 ratyi oldalt is 😁
Lehet tanulni szeretne pár dolgot.... 😆
druszám te meg mit kíváncsiskodsz? Én inkább nem is szeretném megtudni a piszkos részleteket, hogy mit csinál egy kezdő buzi a gőzfürdőbe 😂
szerintem azért mert nem is mondtam(kezeit széttáró)
Akkor meséld már le hogy működik ez pontosan. Szauna előtt kapod be a faszt vagy utána ?
Ezek a vágyai...vannak akik buzinak születtek, csak küzdenek ellene, na ö a a jelek szerint kevesebb sikerrel...
Bocs, nem tudtam / nem emlékeztem már.
Nem, csak a te fejedben vannak ilyen dolgok, mert ez az éned, vágyaid...A szaunában nem szoktak ilyen dolgokkal foglalkozni...
Még tényleg életedben nem voltál szaunában?
nyáron eladtam (kezeit széttáró)
na kibujt a szög a zsákból(gondolkodós) Te is ratyi vagy mi?(kérdőjeles) Lehet együtt jártok nakctrémmel szaunába vonatozni 😆 és ott is Ő a masiniszta 😂 Csih hu hu hu.... 😂
De mit csinálsz most a Tisza-tavi hajóddal?
nem ezen múlik(kezeit széttáró) én már lehetőség szerint nem utazok ennyit pecáért akkor inkább nem megyek (kezeit széttáró) A tiszatavi horgászatban is sok minden összetevődött ami miatt úgy döntöttem, hogy befejezem(kezeit széttáró) Többek között közrejátszott az a 120 km-es távolság is amit az ország legszarabb útjain tudtam odáig megtenni(kezeit széttáró)
Azért, mert egyszer voltál életedben szaunában, akkor is meghúzott két buzi - azért ebből nem kell általánosítani 😂 nem csak ilyen szauna van 😅
Vettél volna Teslát a ceruzaelemes román-kínai rettenet helyett, és akkor még a Balcsitól visszaút is beleférne a komfortzónádba. 😆
Nem feltétlen. Sokan horgásznak partról. Mondjuk vagy visznek magukkal gumicsónakot etetni vagy beúsznak a bójához. Tapasztalatom szerint nem eredményesebb a benti horgászat sem.
balatonnál 97-ben voltam pecázni utoljára. Akkor forint fillér volt a peca a napijegy gyakorlatilag jelképes összeg volt. Egy ideje felkapták ezt a balatont most nem tudom mik lehetnek az árak. Mondjuk ahogy az ibcc elnézegetem az aki fogni is akar valamit 3-4-5-6 száz métereket húzogat meg, beborít az 1 hét alatt egy pótos ifányi takarmányt. (kezeit széttáró)
A strandoknál 20-30 méterre lévő nádfalakat meg nem húzza kutya sem szerintem szépen adná az is a halat, persze ha nem orkán erejű a szél(kezeit széttáró) Mondjuk nekem balcsi már van annyira messze ami a konfortzónámon kivül esik 😁
hát mer egy igazi fax vagy. 6 éven keresztül jártam oda elég lett volna szólnod baszki. Tudtad, hogy oda járok, most meg ábrándozol(fejét eltakaró)
ráindítózáskor ez ki fog derülni 😂
hát ha attól civilizált valaki, hogy a szaunába a farokhaverok picsánpattintják akkor én inkább megmaradnék civilizálatlannak és vadnak 😅
ezt nem nagy kunszt volt megjósolni(kezeit széttáró) te is elpusztulsz csak téged a ratyi barátaid ölelgetnek a halaknak jobb dolguk van 😂
ismert helyre jó egyedül menni
ha csónakkal kell baszakodni akkor jobb a 2 ember főleg éjjel
a tisza tó meg csak partról úgy gondolom értelmetlen
Menj egyedül, az a legkényelmesebb.
nekem terszik a háromfa
másik kedvenc a balaton de ott nincs épeszű árban peca, szabad placc meg nincs
tisza tó a terv, de senki sem akar eljönni velem egy hetekre
pár napra meg felesleges oda cuccolni
Az kérdéses hogy össze tudom e rakni a vezérlést,és hogy a hornet meg az F3 olajteknőben van e különbség. 🤔