Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is esett és tetszett 😉
Na de ennyire rossz neked otthon a kanapén? A zassony minden nap kétszer meg akar erőszakolni?
Mi elől menekülsz, ami még a két hétig szarrá ázástól is rosszabb lehet? 😲
eső? mit számít az?
ez nem aszfaltrajz bajnokság hogy az eső kizáró ok
az igazi pecásnak nem számít az eső, nem vagyunk buzi sportmotorosok akik akkor sem mernek kimenni ha felhős az ég....
mondjuk a te foglalásodat el sem fogadnák 😂 A hangod alapján is kétsége merülne fel a tógazdának, hogy életben leszel e még akkor amikor vinni kellene a pénzt 😂
ez a helyzet(kezeit széttáró)
talán annyi lehet a szerencséd, hogy a szaunában ülni szoktak 😂 Csak arra figyeljél ne te menj a vizet locsolni a kazánr mert akkor fel kell állnod és kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz 😂
Ezt az előre foglalást sose értettem: mi van ha szar idő lesz, akkor két hétig esőben fogsz a parton szenvedni?
aztán ha nem vagy olyan igényes mint én csónakot sem kérsz mert viszel, faházat sem kérsz mert viszel sátrat akkor kettőtöknek a pecája meg van nap 12 ezerből + akksitöltés(kezeit széttáró) Ja meg fox halat is 😁
nekem is akkor voltak a legjobbak a bojlis tavak. Nem kellett fél évre előre helyet foglalni meg hasonló. Fogtad magad lementél azt akár a nyár kellős közepén 10 hely közül is válogathattál a helyszínen(kezeit széttáró) Most meg december közepe van azt jövőre a majd az összes hely foglaltsága így néz ki mind a 32 állásra(fejét fogó) Én barom meg elfelejtettem jövőre foglalni(fejét fogó)
Hát az fix, hogy nem foglak jelenteni senkinek 😂 azért a betyárbecsület többet ér.
azért még a bojlis vizek kifizethető kategória szerintem. Merenyén is emelkedtek az árak, de még így sem vészes. 1 napijegy 6 ezer, faház 6 ezer, csónak ha kell 2,5 ezer. Szemétszállítás 500 ft a hétre akksitöltés 500 ft/alkalom. Szóval 2-en a sógórral ha nem viszem a sárga gumicsónakomat akkor is megvagyunk napi 20-21 ezer forintból kb. kettőnknek 130 ezer 1 hét ezért van horgászházad, csónakod, minden nap töltött akksival meg fürdési lehetőséged. Mondjuk 1 éve még ugyan ez kijött egy 100-asból. Szerintem teljesen így is teljesen vállalható az összeg(kezeit széttáró)
a 2008 as válság után kurva jó volt a balaton, jártunkba családdal meg pecázni is
alig volt nép, épeszű árak voltak
Nem nagyon.... De jobb a békesség: pl. Ininek sem megy - Kamagrával is csak félperces - , mégis hetente többször eszi a fene érte. 😆
na akkor balatonra tuti nem megyek ☠️ Akalinál 97 ben a parton voltak ilyen úszóstégek. Fogtunk 1-et bevittük magunkal 3-an kényelmesen elpecázgattunk rajta forintot nem kértek érte(kezeit széttáró) Pufival fogtuk a rengeteg gardát még elajándékozni sem tudtuk mert nem kellett senkinek a szálkatemető 😆
Nincsenek is már lányok az útszélén 🤷🏼‍♂️
Meg olcsóbb elvinni a mekibe a leányzot mint fizetni a rosszlányokponthus kétes eredetű nők helyett.
elég sok büntetés jár érte ha eladnám

ilyen 3-5 kilós van sok
egy unatkozó nyugger néha ötösével fogja őket, szokta mutogatni mennyit fogott, azért vett okos telefont hogy tudjon fotózni
van hogy egy hétig is kint eszi a fene éjjel-nappal
Már pézér se megy? 😂
Az csak pénz kérdése, én sose fizettem még útszéli lányoknak..... 😂
Ez a szauna-homár érdekes állat. Nem tolakodó, csak ha kiszagolja a magafajtát - szóval ha rád mozdulnak, akkor ott már veled is baj van! 😂
3 vaze, HÁROM! Hát már sose' tanuljátok meg?! 😆
Te Ini, unaloműzőnek foghatnál néha pár kisebb pontyot is. Én megvenném! Peca is olcsóbb lenne 🤷🏼‍♂️ A beleit ha kiszeded az már tuti.
Mind a négy balherédet elcserélnéd jobbosra ha lenne hozzá fizikumod és elkaphatnál egy két olyan tinilányt mint én 😎
Azt mondja ott nem szoktak ezzel foglalkozni, de ha nem ott akkor hol ? 🤷🏼‍♂️ Jó tájékozottnak lenni, nem rossz dolog a szauna csak tudni szeretném mire figyeljek nehogy egy ilyen homár mögémálljon.
a balatoni peca jegy még most sem vészes, bár 5-6 éve még lényegesebben olcsóbb volt, 20 éve meg tényleg fillérek
amióta az ibcc van szóta elszállrak a stég/horgászhely árak
ilyen 250ezer/hét és hasonló ár
pár éve volt egy 160 ezerért, haver felhívta februárban aztán azt mindja az ember a következő év is le van már foglalva
ahol van valami kis viskó ahol tudsz fürdeni meg szarni az már 350-400ezer 2nm stéggel.....
és még itt is max 1-2 ágy ha van
ahol 6-8 fő tényleg elfér az meg arany árban kerül kiadásra

a bojlis tavak is már nagyon úri helyek lettek odamegyek az asztrával aztán olyan lesajnálóan néznek rám mint a kőrúton a csonkolt lábú hajléktalan kéregetőre
plusz semmi kihívás, itt ahol 3mm pellettel fogják a 15 kilós pontyokat az nem peca élmény, az kb olyan mintha a teszkóban pecáznék a pontyos akváriumban
van aki az almát is meghámozza.