ezért sem kedvelem ezeket a tavakat
mondjuk tervben van hogy csinálunk egy peca túrát ilyen lófasz tavon ahol még a hülye is fog halat, aztán aki 10 kiló alattit fog az iszik 2 deci pálinkát
aztán aki legtovább talpon marad az nyer
nekem nagyon kell igyekezni mert évek óta nem ittam, 2x2 deci pálinka egyből leoltaná a villanyt, bár az első után már lehet nem tudnám az orsót tekerni
Na, be is baxna az olyan hobbi, amit ha kedvem van csinálni, fél évre előre kell időpontot foglalni... ☹️ Az nem szórakozás, B+, hanem kötelezettség...
én napokig elvagyok a parton hogy nézem a vizet
pl balatonon a hullámokat nézegettem ahogy a kövekhez csapódik
aztán amikor hazamentünk 2 napig minden bajom volt mert hiányzott a víz hangja
egy földre leterített pokrócon is elvagyok egész nap nem kell hipermodern cucc a lazuláshoz
de a peca fotelban is napokat el tudok fetrengeni
Nem is tudom... Itt nálunk Kalocsa közepén (a Vajas nevű csatorna partján) mindig lehet látni vasárnap délelőttönként, szakadó esőben, kempingszéken üldögélő, pecabotot lógató öregeket, de ezekről a szerencsétlenekről valahogy nem az "elemekkel dacoló macsó férfi", hanem inkább az otthonról elzavart vagy elmenekülő "kivert kutya" jut eszembe. 😆
Csórikám a templomba szégyell bemenni; kocsmába beülni vagy nincs pénze, vagy ha részegen menne haza, akkor sodrófával verné meg a zasszonya. Egész nap üldögél bánatosan az esőben, és este hazavisz a macskának három darab tízcentis keszeget.
Tudjátok mit? Ennél még a motorozás is jobb! 😂 😂 😂
volt kb 20-22 fok ilyenkor az eső nem számít
bár kicsit megszívtam mert full sár volt minden és mezítláb futkostam 2 napig és kirepedt a sarkamon a bőr
az eső többnyire hidegfronttal jár, és a hidegfront a hogász barátja
egyetlen dolog aki szar benne hogy áll a csónakban a víz aztán ki kell merni
Mond már el ini ezeknek a fotelmotorosoknak, ki az igazi kemény(meghajlós) Nem az aki 25 fokban napsütésben rá mer ülni a csörgemetélőre, hogy kanyarodjon vele 15 kilómétert talpig beöltözve 😆
Hanem a bojlis horgász(meghajlós)
Meséld el nekik, hogy a horgász barátja az időjárás(meghajlós)
Nincs rossz idő, legfeljebb rossz felszerelés(kezeit széttáró)
Nem ám mindig csak a másikat lefitymálni... 😋
mondjuk tervben van hogy csinálunk egy peca túrát ilyen lófasz tavon ahol még a hülye is fog halat, aztán aki 10 kiló alattit fog az iszik 2 deci pálinkát
aztán aki legtovább talpon marad az nyer
nekem nagyon kell igyekezni mert évek óta nem ittam, 2x2 deci pálinka egyből leoltaná a villanyt, bár az első után már lehet nem tudnám az orsót tekerni
http://youtu.be/nxJitq_TX9Y;ab_channel=Malabata82
pl balatonon a hullámokat nézegettem ahogy a kövekhez csapódik
aztán amikor hazamentünk 2 napig minden bajom volt mert hiányzott a víz hangja
egy földre leterített pokrócon is elvagyok egész nap nem kell hipermodern cucc a lazuláshoz
de a peca fotelban is napokat el tudok fetrengeni
Csórikám a templomba szégyell bemenni; kocsmába beülni vagy nincs pénze, vagy ha részegen menne haza, akkor sodrófával verné meg a zasszonya. Egész nap üldögél bánatosan az esőben, és este hazavisz a macskának három darab tízcentis keszeget.
Tudjátok mit? Ennél még a motorozás is jobb! 😂 😂 😂
csak valami sárbirkózó nem horgász elfoglalta a dióverőivel...
bár kicsit megszívtam mert full sár volt minden és mezítláb futkostam 2 napig és kirepedt a sarkamon a bőr
az eső többnyire hidegfronttal jár, és a hidegfront a hogász barátja
egyetlen dolog aki szar benne hogy áll a csónakban a víz aztán ki kell merni
Mennyi pecacuccot lehetne rá felzsúfolni. 😆
Hanem a bojlis horgász(meghajlós)
Meséld el nekik, hogy a horgász barátja az időjárás(meghajlós)
Nincs rossz idő, legfeljebb rossz felszerelés(kezeit széttáró)