várj még egy kicsit a gyerek lehet eladja a 390-est
agyal a 790r változaton jövőre le tudja már tenni a korlátlan jogsit aztán nincs akadály a nagyobb motor vételhez
bár én ellenzem mert 1000ccm alatt biztos nem vennék utcai használatra motort
Épp te írtad, hogy fejolődés, így az emberi ismeret igencsak tágul és egyre gyorsabban, épp pár hete jelentették be, hogy találtak pár galaxissal arrébb egy exobolygót amin elélhetnénk már csak az utazást kell fejleszteni, de az hamar megy. 😃
Ki akar jobb lenni? ......hisz azok vagyunk egy bolygó számára és ezzel kiderül, hogy a lét a tét, vagy mi vagy a bolygó, nekem mi vagyunk fontosabbak. 😁
Lehet, bár nem hiszem. Azért megnyugtató lehet vele menni egy 125-öshöz képest, és ugyanannyiba kerül.
A pakolhatatlansága szól egyelőre csak ellene...
jó gondolat, csak a marsra minden vinni kell, talán víz van de ezen kívül nem sok mindent lehet ott hasznosítani
ennyi erővel tenger alatti városokat is lehetne gyártani, rengeteg pénzbe lenne de a marstól még mindig olcsóbb
emberi ismeret szerint nincs lakható bolygó olyan távolságban ami elérhető, így a kirajzás mint terv egyenlőre haszontalan lázálom csak
Es itt tennem fel a kerdest: ha kiszipolyozzuk a bolygot esz nelkul szaporodva es szennyezve, majd ugrunk egy masikra es kezdjuk elolrol, mitol vagyunk kulonbek egy virusnal?
Dehogynem tartható sőt kívánatos, a kirajzás megindult, már tervezik komolyabban is az első bolygón ( mars?) a telepet ahol már állandó lakosok lennének, a földet kinőttük....persze még lehet helyben is fejlődni élelmezés meg más dolgokban amivel még el lehetünk egy darabig, de én már lépnék pár galaxist. 😁
Igy tudomasul veszem, hogy neked akkor is jo lett volna.
Atzol meg nem kell felni, hogy tenyszeru folgokat kimondj, hogy pl. a belterjes eletmodot folytato nepeknel nagy a belterjessegbol adodo es leginkabb rajuk jellemzo betegsegek, pl a zsidpknal es a ciganyoknal.
De nevezhetjuk zart csoportoknak is.
agyal a 790r változaton jövőre le tudja már tenni a korlátlan jogsit aztán nincs akadály a nagyobb motor vételhez
bár én ellenzem mert 1000ccm alatt biztos nem vennék utcai használatra motort