Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert egy uj motornal a garancia csak fontos.
Nem kell lobogtatni ennyire a szegénységi bizonyítványodat, mutatva hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Utálok szerelgetni - csak kíváncsi voltam, hogy mi van a műanyag burkolat alatt.
ha szeretsz szerelgetni akkor ezek a videók faszák, csomó mindent néztem már én is meg mit hogyan kell szétszedni úgy hogy utána össze is tudjam szerelni
az hogy a gyerek halandóság magasabb nem feltétlen volt rosszabb
persze egyénileg sokkal rosszabb ha születik gyermek és meghal, ellenben a "faj" összegészét nézve ez a természetes dolog
mert aki meghal az szinte mindig valamiben gyengébb a társaitól(persze lehet csak nem volt szerencséje) most meg mindent megtartunk, mindent tákolunk, és a genetikai állomány romlik
de ezt a mai világban kimondani is akkora bűn hogy lassan meglincselnek miatta
a mai világban ahol egy kiscicát eltapos egy autó és fél internet gyászol és sír hetekig..........

az hogy látja-e az ember az adriát vagy sem szerintem kb tökmindegy, avval nem lesz se jobb se rosszabb
a sok reklám hiteti el veled hogy ez neked jó, és olyan mélyen el vannak ezek ültetve az emberben hogy sosem fog tudatosulni benne
Isteni szerviz tutorialok érhetők el hozzá indonéz nyelven! 😆

http://youtu.be/z93aipglzQg;ab_channel=JohnSpana
ha van futód meg horgod akkor simán tudod szervizelni bárhol is van
amúgy kb tökmindegy hogy baján vagy győrben van a szerviz, ha nincs helyben úgysem tolod el ha nem indul......
Meg volt az átlagéletkor 30x év, a gyerekhalandóság nagyságrendekkel nagyobb, meg a fájós fogadat fémbaszommal kibaszkodták, ha volt kis bajod, amit ma esetleg egynapossal megoldanak, abba esetleg belehaltál.
A világlátásod az volt, hogy a szomszéd faluig eljutottál, nem ám motorral az Adriára.
Meg sorolhatnám. Összességében jobb, még ha bizonyos területeken nem annyit és annyira, mint a technikaiban.
Értem, az összes paraszt füstöl... viszont te nem, csak mikor begyújtol, meg utána már "szinte" nem 😂
pedig voltak annak előnyei... 100 000 évig elrohangásztunk bottal a mamut után, 100 éve még gyertyával világítottunk, 10 éve a legtöbb ember meg már szarni se tud kimenni ájfon nélkül...
Ez a "fejlődés"?
Hát akkor...erre szokta mondani a gyógyszerész, hogy "ellenjavallt".
Egyetlen márkaboltja és szervize van csak, Budapesten található.
Jó Ez. Hol vannak a szervizek az országban?
http://youtu.be/UtVij-Mxwh0;ab_channel=LegakisG
Ha a szükséges minimumot hoznád, akkor dehogyis halnál éhen. És átlagban hozták is, mert éppen ezért vagyunk ennyien.
Én hiszem, hogy általánosságban előrefele, kényelmesebbé, jobbá megy a világ. nem érdemes visszasírni még a tegnapot sem.
Nálunk nincs ilyen baj 🤷🏼‍♂️ Pedig én is fával fűtök, csak akkor kormol ha begyújtom, utána szinte füst sincs 🤷🏼‍♂️
Persze amikor autógumival tüzel a paraszt akkor az büdös.
én nem sírom vissza, csak azt mondom hogy a szakadék felé megyünk és egyre gyorsabban
most kurva jó sorom van, ha hegyikecskékre kellene vadásznom általam készített íjjal akkor még idén éhen halnék
pedig tudok íjjat készíteni és a lövés se okozna gondot.....
bár ebben a sorsban osztozna az emberiség 95%
Ez nem beszélgetés, hanem rögeszmecsere. 😂
Csak gondoltam szólok, hogy ne sokan sírják vissza azt az időt vissza.
(Ha esetleg arra kanyarodott volna a beszélgetés.)
1,5 perc
ha 3 másodpercig tart az már dugásnak számít, a 1,5 perces reszelés meg már egész estés szex
nem tudom, mert nem éltem akkor de valószínűsíthető
ellenben semmi köze a mondanivalómhoz
Igen.

Csak akkor nem voltak 150 kilós henyék. Ezt tudtad?
Minek arra a 1.5 percre. 😆
"Légy résen!" 😆