Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ahogy megindulnál felé a susogós joggingben zokni+szandálban összevarrna magán minden testnyílást 😂
Pont egy tokás? 😃
Mindig kellett Iniéknek egy kertitörpe 😂
Hát akkor ezek közül nem kell semmi(kezeit széttáró)
Kénytelen leszek akkor az özvegyed "vigasztalni" Az a 10 cm amennyivel rövidebb vagyok nála magasságban gondolom vízszintesen nem lesz olyan feltűnő(gondolkodós)
Á, biztosan közbeszerzés - ebből még jócskán vissza kell majd osztania....
Karácsonyfa lesz. 😆
jól fent van a fa ára 😂
megkerestem a lázmérőt 36,2
úgy néz ki nem jut ki a 5 centis szalonnán a gyulladás hője
mondjuk már nem szúr hanem olyan mint egy szőr gombolyag lenne benne, jót tett neki a horganyzott cső hegesztés 😂
kaptunk akkora fenyőfát hogy vastagabb a törzse mint egy 2.5 literes palack, gyors eszkábálni kellett egy másik tartót
Egy milláért fenyőt? Csak nem vállalsz háztetőt is? 😮 😂
Köhögés, szúrás, jó eséllyel tüdőgyuszi -> orvoshoz azonnal.
Persze megvárhatod amíg magadtól összeesel, és a mentő visz. Általában így szokták a COVID-osok is, aztán csodálkoznak ha meghalnak, mert már csak 10% tüdőkapacitással már nincs mit lélegeztetni.
a csuklós titka hogy ugyanolyan magasságba kell lenni a mérőnek, nekünk egy ezer éves citizen van, és még mindig fasza de ha 10 centivel lejjebb-feljebb teszem a kezem mérés közben kurvára más lesz az eredmény
Ha simára esztergálod akkor igen.
Amúgy egyszerűbb venni, mint gányolni. Ennek az a célja hogy precízen illessze a felületet. Ha elég lenne a csavar, akkor nem tennék oda.
aranyteknőc zsinórom van, szerintem még a 80as évekből való
van 3x2 botom meg 3x2 orsóm, ebből 2x2 egészen új a maradék kettő vagy 25 éves, az is fasza csak ki kellene takarítani a féket, de a kis 40es orsó nem ér ennyi vesződséget
szerintem az összes cucc új árban sincs 200 ezer, a gagyi piacon kb érhet 50 ezret
a 300 ezres orsó sem annyival jobb mint a 30 ezres, persze sokkal jobb de nem 10x jobb

covid nem lehet 3 oltási papírom is van, ki van zárva hogy elkapjon
Valamelyik könyve írta hogy három mérést kéne csinálni és abból kikövetkeztetni. Én az omronnal se nagyon mérek két azonnali egymást követő mérésnél két tök egyformát.....
De és egy kilenc millis ki is repülne........az elég pontos.......
Csuklós volt itthon is, nem pontos meg macerásabb a helyes mérés is.
nem lehetne már abból is olyat csinálni mint a hőmérőpisztoly amit csak oda kell tartani aszt már mutatja is az értéket? 😄
Az enyémek felkarosak, és úgy értettem az egyformát, hogy +/-5 eltérésen belül.
aha
A rendelőben mindig van 3-4, mert használódik. Omron, de 2 se mér egyformát sose 😅 mondjuk 5 eltérés az semmi.
Csuklósat használnak, elvileg az szarabbul mér, de az öregasszony mire leveti a 4 réteg kardigánt a felkaros méréshez, utána felveszi - az nem fér be, mikor kint ülnek 30-an.
Mandzsettát lehet kapni, akár több méretben is.
Nekünk is két Omron van itthon: az egyik 15 éves és már tönkremenő félben van a madzsettája, de még használható. A hitelesítését elvileg 2 évente kellene elvégezni (sosem volt, mert macerás és költséges), így 2 éve inkább vettem egy vadiújat (szintén Omront). A kettő teljesen egyforma értékeket mér, szóval a 15 éves is pontos.
Az omron hitelesített.........legalábbis ugy árulták.
Dugó bazmeg, csak a Zoli flancol: